Jagienka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :turn-l: Słyszałam o tej metodzie już, ale u psów starszych i głuchych... i debata była, jakim cudem się dają... doszliśmy do wniosku (zgodnie), że właśnie dlatego, że nie słyszą... ale Tasza to ewenement w tej dziedzinie :-o:loveu:!!! Quote
ewelinka_m Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no nie...wymiękłam :mdleje:zdjęcia zarąbiste są :diabloti: hahaha, Kuba to ma pomysły... Quote
tasza1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dawno nas nie było... zabieranie aparatu na spacery to moja zmora :diabloti::diabloti::diabloti: nigdy się nie poprawię:mad: chyba, że zakupię w przyszłości super sprzęt :evil_lol: dzisiaj postanowiłam poprzeszkadzać Taszy po wyczerpującym spacerze z Kubą. tak padła, że ciężko jej się oczy otwierało podczas moich zabiegów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tasza1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tą część pysia uwielbiam najbardziej:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 kochany śpioch :loveu::loveu: jak będziesz miała super sprzęt to już na pewno go na spacer nie będziesz zabierać.... takie cudo jest fajne owszem... ale cholernie ciężkie :evil_lol: jak tam plany na weekend?? zostajecie jednak we Wro czy wygrały plany wyjazdowe? buźki Quote
tasza1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: jak tylko zostaniemy - na 100 % pojawiam się na zawodach. w skowronim - prawda? a teraz sciskamy bardzo, bardzo, bardzo mocno :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 tasza1 napisał(a):raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: jak tylko zostaniemy - na 100 % pojawiam się na zawodach. w skowronim - prawda? a teraz sciskamy bardzo, bardzo, bardzo mocno :loveu: :thumbs::thumbs::thumbs: no to trzymamy w sobotę i ślemy masę pozytywnych fluidów!! będzie dobrze! :hmmmm: skowroni, to nie czasem tam gdzie byliśmy? czy mi się coś źle świta? zazdroszczę Wam...móc zobaczyć Liruta w akcji, ah..nakręćcie jakiś filmik :eviltong: a fotaski rewelka- gdzie to Kuba ją tak wymęczył?? Quote
tasza1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ewelinka_m napisał(a)::thumbs::thumbs::thumbs: no to trzymamy w sobotę i ślemy masę pozytywnych fluidów!! będzie dobrze! :hmmmm: skowroni, to nie czasem tam gdzie byliśmy? czy mi się coś źle świta? zazdroszczę Wam...móc zobaczyć Liruta w akcji, ah..nakręćcie jakiś filmik :eviltong: a fotaski rewelka- gdzie to Kuba ją tak wymęczył?? no kochana dzięki za wsparcie :loveu: dostałam propozycję pracy i chyba w sobotę otrzymam wszystkie szczegóły a akurat ta propozycja zrobiłaby straszną rewolucję w moim zyciu - jak sie zdecyduję oczywiście :razz: skowroni - tak, tam gdzie się spotkałysmy :multi: (...lismy - kuba się obrazi...) a psina padła po ganianiu nad Odrą ;) - teraz tez padła, a ja cholera kostkę sobie skręciłam :mad:więc chyba położę sie koło niej i obydwie będziemy :sleep: Quote
tasza1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :hmmmm: na pewno w skowronim??? gdzieś to Od-Nowa pisała... na poczcie nie ma :mad: :Help_2: pamiętam, że sobota i niedziela.. to na 100 %:diabloti: ale gdzie??? Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 hehe kochana dzwoniłaś - byłam na spacerze!;) zawody oczywiście NIE w parku Skowronim!! BĘDĄ W PARKU POŁUDNIOWYM!! w sobotę będą od 12 chyba (ale ta moja nudna konkurencja jest chyba od ok 15...) a w niedzielę od samego raniuśka więc nie wiem o której my. w każdym razie najbardziej widowiskowe finały będą w niedziele od 14 i wtedy trzeba być obowiązkowo !! na nas proszę się nie nastawiać bo może wcale nie wyjdziemy na plac, tak może być i się z tym liczę ;) Quote
tasza1 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Od-Nowa napisał(a):hehe na nas proszę się nie nastawiać bo może wcale nie wyjdziemy na plac, tak może być i się z tym liczę ;) jak Lirutowi włączą się strachy to trudno :p fajnie, że się zgłosiliście. jak nie teraz to następnym i następnym i następnym...:diabloti: zobaczymy jak to będzie ;) może nas wszystkich zaskoczy :diabloti: ściskamy mocno:calus: Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 no i gdzieście byli w weekend?? hym :cool1: Taszka jak zwykle piękna! ;) Quote
tasza1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 czas na parę zdjęć z weekendowego wyjazdu :lol: jeszcze wtedy było ciepło i słonecznie... Taszunia w babcinej marchewce...:diabloti: po paru minutach namów - dała się przekonać na lekkie przesunięcie :evil_lol: tutaj mamy obserwację terenu... trochę ustąpiła... 2 cm za marchewką :evil_lol: Quote
tasza1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 tutaj w towarzystwie Nera - miłości moich rodziców :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tasza1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 no i słodki sen z Kubą :loveu::lol::loveu::lol::loveu::lol: tu ich obudziłam :oops:... Quote
tasza1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jeszcze padnięcie po długim, długim spacerze... a żeby nie było tak monotematycznie... widok z okna w miszkaniu moich rodziców - czyli nawet przed blokiem też można :lol: wzruszające...:p Quote
tasza1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 wiq tak zaczęliśmy wakacje... potem jak się uda, może choć parę dni nad morzem :oops: a potem przygotowania do przeprowadzki... Quote
ewelinka_m Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://img181.imageshack.us/img181/646/p1090072.jpg rozwaliła mnie ta fotka.. :loveu::loveu: to trzymam kciuki za morze!! żeby pogoda chociaż była :lol: Kasiu a z tego coś wyszło? :cool3::cool3: [quote name='tasza1']raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: :loveu: pozdrówki :loveu: Quote
tasza1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ewelinko wyszło, wyszło... napiszę Ci pw, bo to raczej info nie na takie forum :p Quote
ewelinka_m Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tasza1 napisał(a):Ewelinko wyszło, wyszło... napiszę Ci pw, bo to raczej info nie na takie forum :p okejos to ja czekam!! i bardzo się cieszę!! :multi: Quote
tasza1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ewelinko wysłałam... coś mnie zatrzymało ale już pw poszło :lol: Quote
Recommended Posts