Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:turn-l:
Słyszałam o tej metodzie już, ale u psów starszych i głuchych... i debata była, jakim cudem się dają... doszliśmy do wniosku (zgodnie), że właśnie dlatego, że nie słyszą... ale Tasza to ewenement w tej dziedzinie :-o:loveu:!!!

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno nas nie było... zabieranie aparatu na spacery to moja zmora :diabloti::diabloti::diabloti: nigdy się nie poprawię:mad: chyba, że zakupię w przyszłości super sprzęt :evil_lol:
dzisiaj postanowiłam poprzeszkadzać Taszy po wyczerpującym spacerze z Kubą. tak padła, że ciężko jej się oczy otwierało podczas moich zabiegów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kochany śpioch :loveu::loveu:
jak będziesz miała super sprzęt to już na pewno go na spacer nie będziesz zabierać.... takie cudo jest fajne owszem... ale cholernie ciężkie :evil_lol:

jak tam plany na weekend?? zostajecie jednak we Wro czy wygrały plany wyjazdowe?

buźki

Posted

raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
jak tylko zostaniemy - na 100 % pojawiam się na zawodach. w skowronim - prawda?
a teraz sciskamy bardzo, bardzo, bardzo mocno :loveu:

Posted

tasza1 napisał(a):
raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
jak tylko zostaniemy - na 100 % pojawiam się na zawodach. w skowronim - prawda?
a teraz sciskamy bardzo, bardzo, bardzo mocno :loveu:

:thumbs::thumbs::thumbs: no to trzymamy w sobotę i ślemy masę pozytywnych fluidów!! będzie dobrze!
:hmmmm: skowroni, to nie czasem tam gdzie byliśmy? czy mi się coś źle świta?
zazdroszczę Wam...móc zobaczyć Liruta w akcji, ah..nakręćcie jakiś filmik :eviltong:

a fotaski rewelka- gdzie to Kuba ją tak wymęczył??

Posted

ewelinka_m napisał(a):
:thumbs::thumbs::thumbs: no to trzymamy w sobotę i ślemy masę pozytywnych fluidów!! będzie dobrze!
:hmmmm: skowroni, to nie czasem tam gdzie byliśmy? czy mi się coś źle świta?
zazdroszczę Wam...móc zobaczyć Liruta w akcji, ah..nakręćcie jakiś filmik :eviltong:

a fotaski rewelka- gdzie to Kuba ją tak wymęczył??

no kochana dzięki za wsparcie :loveu:
dostałam propozycję pracy i chyba w sobotę otrzymam wszystkie szczegóły a akurat ta propozycja zrobiłaby straszną rewolucję w moim zyciu - jak sie zdecyduję oczywiście :razz:
skowroni - tak, tam gdzie się spotkałysmy :multi: (...lismy - kuba się obrazi...)
a psina padła po ganianiu nad Odrą ;) - teraz tez padła, a ja cholera kostkę sobie skręciłam :mad:więc chyba położę sie koło niej i obydwie będziemy :sleep:

Posted

:hmmmm: na pewno w skowronim??? gdzieś to Od-Nowa pisała... na poczcie nie ma :mad:
:Help_2: pamiętam, że sobota i niedziela.. to na 100 %:diabloti: ale gdzie???

Posted

hehe
kochana dzwoniłaś - byłam na spacerze!;)

zawody oczywiście NIE w parku Skowronim!!

BĘDĄ W PARKU POŁUDNIOWYM!!

w sobotę będą od 12 chyba (ale ta moja nudna konkurencja jest chyba od ok 15...) a w niedzielę od samego raniuśka więc nie wiem o której my.

w każdym razie najbardziej widowiskowe finały będą w niedziele od 14 i wtedy trzeba być obowiązkowo !!

na nas proszę się nie nastawiać bo może wcale nie wyjdziemy na plac, tak może być i się z tym liczę ;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
hehe
na nas proszę się nie nastawiać bo może wcale nie wyjdziemy na plac, tak może być i się z tym liczę ;)

jak Lirutowi włączą się strachy to trudno :p fajnie, że się zgłosiliście. jak nie teraz to następnym i następnym i następnym...:diabloti:
zobaczymy jak to będzie ;) może nas wszystkich zaskoczy :diabloti:
ściskamy mocno:calus:

Posted

czas na parę zdjęć z weekendowego wyjazdu :lol: jeszcze wtedy było ciepło i słonecznie...

Taszunia w babcinej marchewce...:diabloti:

po paru minutach namów - dała się przekonać na lekkie przesunięcie :evil_lol:

tutaj mamy obserwację terenu...

trochę ustąpiła... 2 cm za marchewką :evil_lol:

Posted

jeszcze padnięcie po długim, długim spacerze...

a żeby nie było tak monotematycznie... widok z okna w miszkaniu moich rodziców - czyli nawet przed blokiem też można :lol:

wzruszające...:p

Posted

http://img181.imageshack.us/img181/646/p1090072.jpg
rozwaliła mnie ta fotka.. :loveu::loveu:

to trzymam kciuki za morze!! żeby pogoda chociaż była :lol:

Kasiu a z tego coś wyszło? :cool3::cool3:
[quote name='tasza1']raczej zostajemy. w sobotę będę miała prawdopodobnie poważną rozmowę - zaważy ona nad moją decyzją odnośnie przyszłości:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
:loveu:

pozdrówki :loveu: