Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero co weszliśmy do domu a muszę PODZIELIĆ SIĘ WIELKĄ NOWINĄ !!! wiem, że nie dla wszystkich jest to ważna kwestia, ale dla mnie bardzo:
TASZUNIA PRZEJECHAŁA DZISIAJ SAMOCHODEM PRZESZŁO 250 KM I WYTRZYMAŁA !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[SIZE=2]co prawda podczas wyjazdu obśliniła nogi Kuby dokładnie ale powrót był poezją !!! położyła się, zasnęła, chrapała głośniej niż w domu :diabloti::diabloti::diabloti:
oczywiście zastosowałam małe odchudzanie ale [SIZE=5]nie
podałam jej aviomarinu !!! i wytrzymała !!!:multi::multi::multi::multi:
nie chcę zapeszać ale dla mnie to ważna kwestia i cholernie się cieszę !!!

no, to teraz odpoczynek dla mnie... dobranoc :loveu:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2:
Gratuluję!!!! Wiem co czujesz, też to przeżywałam...
Nam to zajęło 2 lata... ale teraz już nic... nawet po jedzeniu... (no... sporadycznie :oops:).

Posted

bardzo się cieszę!!! :multi::multi:

dziękuje za spotkanie (i przepraszam..wiecie za co:oops:)....jutro wstawię fotki, a zostawiłam też Tani na kompie więc powinna Wam zrzucić na pena ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
jutro wstawię fotki

:razz::razz::razz:
wiem, wiem masz remont czyli młyn ale jak tylko znajdziesz momencik :modla::modla::modla::modla::modla:
dzięki za spotkanko - całujemy :loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
remoncik sie kończy :diabloti: wreszcie odzyskałam kompa...więc jutro zarzucam fotami :cool3:

hmmmm:niewiem:
:hmmmm: czekamy, poczekamy, doczekamy...:megagrin:

Posted

Taszeńką jestem totalnie zauroczona i jestem pod ogromnym wrażeniem tego co dokonaliście z nią! z psa zapasionego..nie zostało już nic, Tasza ma pięęękną linię, jest mega zgrabna, a jak tyłkiem kręci :evil_lol:
i zaskoczyło mnie zupełnie to czego Tasza w tak krótkim czasie się nauczyła (ale o tym na zdjęciach będzie ;))
Tasza jest strasznie wpatrzona w swoją Pańcię i reaguje na każde skinięcie.

umiejętności fotografa są dość wątpliwe więc zdjęcia beznadzieja :evil_lol:

spójrzcie na jej talię!!

:loveu:

kiedy inni ostro pakowali... :cool3:

Posted

pod słowami Ewelinki się podpisuję jak najbardziej :lol: to całkowicie inny pies ;)
Jej ludzie też się odmienili :diabloti:
bardzo dziękujemy za spotkanie :lol:

Ewelinko - no co mówiłam, no co :shake::eviltong::evil_lol: ale wybaczę Ci , bo akurat rzeczywiście Taszeńka pięknie się śmieje na tym zdjęciu:lol:

Posted

dziękuję Wam za te słowa...:mdleje:
Ewelinko, za te zdjęcia szczególnie dziękuję :loveu:
( "rosołu" miało nie być...:mad::diabloti::evil_lol::cool1:)
mam nadzieję, że do rychłego...
Od-Nowa szczęśliwej podróży !:bluepaw:

Posted

a tu się gospodyni nie chwali,że odwaliła oranie pola i ma wolne? :cool3::lol::evil_lol::loveu::multi:
Taszka odzyska swoje "ręce do głaskania":lol:

Posted

No i w końcu ja dotarłam do galerii Taszy :diabloti: Zmieniła się nie do poznania, na zdjęciach uśmiechnięta i radosna, a w właścicieli wpatrzona jak w obrazek :loveu:
Wczoraj przy czyszczeniu niepotrzebnych rzeczy z komputera znalazłam kilka zdjęć Taszy jeszcze z pobytu w Kielcach :cool3: Jeżeli będę miała trochę więcej czasu postaram się je tu wrzucić ;)

Posted

andzia69, kika22 i kashdog - witamy serdecznie :Rose:

potwierdzam info Od-Nowy: Tasza odzyskała w pełni ręce do głaskania:lol: skończyłam pisaninę:multi:

[quote name='Kashdog']
Wczoraj przy czyszczeniu niepotrzebnych rzeczy z komputera znalazłam kilka zdjęć Taszy jeszcze z pobytu w Kielcach :cool3: Jeżeli będę miała trochę więcej czasu postaram się je tu wrzucić ;)
byłoby cudownie !!!!

pozdrawiamy

Posted

dzięki, dzięki, dzięki :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
nasza kochana Taszeńka :loveu::loveu::loveu:
wielkie dzięki za te zdjęcia :laugh2_2:

ewelinko, kiedy odbędzie się szanowna rozmowa z gronem ekspertów nie wiem:???: powiadamiają o terminie na 2 tyg przed jego wyznaczeniem:icon_roc: a ponieważ terminy wyznaczają nawet do końca sierpnia - mogę przez lato kwitnąć w oczekiwaniu na termin:cool1:

kashdog - jeszcze raz dziękuję, no i powodzenia w nauce ;)

Posted

hehe, takiego sposobu wyczesywania psa jeszcze nie widziałam:megagrin:
ale Tasza całkowicie zaakceptowała sposób i zupełnie nic jej nie przeszkadza :hmmmm: