tasza1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dopiero co weszliśmy do domu a muszę PODZIELIĆ SIĘ WIELKĄ NOWINĄ !!! wiem, że nie dla wszystkich jest to ważna kwestia, ale dla mnie bardzo: TASZUNIA PRZEJECHAŁA DZISIAJ SAMOCHODEM PRZESZŁO 250 KM I WYTRZYMAŁA !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [SIZE=2]co prawda podczas wyjazdu obśliniła nogi Kuby dokładnie ale powrót był poezją !!! położyła się, zasnęła, chrapała głośniej niż w domu :diabloti::diabloti::diabloti: oczywiście zastosowałam małe odchudzanie ale [SIZE=5]nie podałam jej aviomarinu !!! i wytrzymała !!!:multi::multi::multi::multi: nie chcę zapeszać ale dla mnie to ważna kwestia i cholernie się cieszę !!! no, to teraz odpoczynek dla mnie... dobranoc :loveu: Quote
Jagienka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2: Gratuluję!!!! Wiem co czujesz, też to przeżywałam... Nam to zajęło 2 lata... ale teraz już nic... nawet po jedzeniu... (no... sporadycznie :oops:). Quote
ewelinka_m Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 bardzo się cieszę!!! :multi::multi: dziękuje za spotkanie (i przepraszam..wiecie za co:oops:)....jutro wstawię fotki, a zostawiłam też Tani na kompie więc powinna Wam zrzucić na pena ;) Quote
tasza1 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ewelinka_m napisał(a):jutro wstawię fotki :razz::razz::razz: wiem, wiem masz remont czyli młyn ale jak tylko znajdziesz momencik :modla::modla::modla::modla::modla: dzięki za spotkanko - całujemy :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 remoncik sie kończy :diabloti: wreszcie odzyskałam kompa...więc jutro zarzucam fotami :cool3: Quote
tasza1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ewelinka_m napisał(a):remoncik sie kończy :diabloti: wreszcie odzyskałam kompa...więc jutro zarzucam fotami :cool3: hmmmm:niewiem: :hmmmm: czekamy, poczekamy, doczekamy...:megagrin: Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Taszeńką jestem totalnie zauroczona i jestem pod ogromnym wrażeniem tego co dokonaliście z nią! z psa zapasionego..nie zostało już nic, Tasza ma pięęękną linię, jest mega zgrabna, a jak tyłkiem kręci :evil_lol: i zaskoczyło mnie zupełnie to czego Tasza w tak krótkim czasie się nauczyła (ale o tym na zdjęciach będzie ;)) Tasza jest strasznie wpatrzona w swoją Pańcię i reaguje na każde skinięcie. umiejętności fotografa są dość wątpliwe więc zdjęcia beznadzieja :evil_lol: spójrzcie na jej talię!! :loveu: kiedy inni ostro pakowali... :cool3: Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 żeby nie było wątpliwości, że się spotkaliśmy :evil_lol::evil_lol: -:hmmmm: czy Kuba lata? :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :p i...pokaz umiejętności jaki zaprezentował nam Kuba! siad Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 leżeć ;) zostań...:razz: chodź! :multi: siad :lol: dzięki za spotkanie!!! :loveu::loveu: było genialnie.. Quote
Od-Nowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 pod słowami Ewelinki się podpisuję jak najbardziej :lol: to całkowicie inny pies ;) Jej ludzie też się odmienili :diabloti: bardzo dziękujemy za spotkanie :lol: Ewelinko - no co mówiłam, no co :shake::eviltong::evil_lol: ale wybaczę Ci , bo akurat rzeczywiście Taszeńka pięknie się śmieje na tym zdjęciu:lol: Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 a se tak wejszłam zachęcona przez Ewelinkę:p piekne zdjęcia i piękne modelki i modele!:lol: rozumiem, że na ten placyk poszliscie poćwiczyć:cool3::eviltong: Quote
tasza1 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dziękuję Wam za te słowa...:mdleje: Ewelinko, za te zdjęcia szczególnie dziękuję :loveu: ( "rosołu" miało nie być...:mad::diabloti::evil_lol::cool1:) mam nadzieję, że do rychłego... Od-Nowa szczęśliwej podróży !:bluepaw: Quote
Od-Nowa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 a tu się gospodyni nie chwali,że odwaliła oranie pola i ma wolne? :cool3::lol::evil_lol::loveu::multi: Taszka odzyska swoje "ręce do głaskania":lol: Quote
kika22 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Az milo sie oglada:loveu: Taka ta Taszenka usmiechnieta:multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Kika a na żywo...co na żywo Taszor wyprawia :diabloti: znowu nam psa podmienili :placz: :eviltong: Quote
Kashdog Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No i w końcu ja dotarłam do galerii Taszy :diabloti: Zmieniła się nie do poznania, na zdjęciach uśmiechnięta i radosna, a w właścicieli wpatrzona jak w obrazek :loveu: Wczoraj przy czyszczeniu niepotrzebnych rzeczy z komputera znalazłam kilka zdjęć Taszy jeszcze z pobytu w Kielcach :cool3: Jeżeli będę miała trochę więcej czasu postaram się je tu wrzucić ;) Quote
tasza1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 andzia69, kika22 i kashdog - witamy serdecznie :Rose: potwierdzam info Od-Nowy: Tasza odzyskała w pełni ręce do głaskania:lol: skończyłam pisaninę:multi: [quote name='Kashdog'] Wczoraj przy czyszczeniu niepotrzebnych rzeczy z komputera znalazłam kilka zdjęć Taszy jeszcze z pobytu w Kielcach :cool3: Jeżeli będę miała trochę więcej czasu postaram się je tu wrzucić ;) byłoby cudownie !!!! pozdrawiamy Quote
ewelinka_m Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nooo to super, ze męczarnia się skończyła w końcu!! :evil_lol::evil_lol: a kiedy mamy zaciskać kciuki? :razz: to teraz mnóstwo spacerków z aparatem Was czeka :cool3: Quote
Kashdog Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No i wreszcie oderwałam się od nauki i mogę wstawić kilka zdjęć Taszeńki :loveu: Z Hurcią : Quote
tasza1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dzięki, dzięki, dzięki :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: nasza kochana Taszeńka :loveu::loveu::loveu: wielkie dzięki za te zdjęcia :laugh2_2: ewelinko, kiedy odbędzie się szanowna rozmowa z gronem ekspertów nie wiem:???: powiadamiają o terminie na 2 tyg przed jego wyznaczeniem:icon_roc: a ponieważ terminy wyznaczają nawet do końca sierpnia - mogę przez lato kwitnąć w oczekiwaniu na termin:cool1: kashdog - jeszcze raz dziękuję, no i powodzenia w nauce ;) Quote
tasza1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hehe, takiego sposobu wyczesywania psa jeszcze nie widziałam:megagrin: ale Tasza całkowicie zaakceptowała sposób i zupełnie nic jej nie przeszkadza :hmmmm: Quote
Recommended Posts