Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']samotny jak wiele innych niestety.....:shake:
Tu na zdjęciu Axel ze staruszkiem Pikusiem ktory jedzie w sobote do nowego domku....:multi:

no widzisz Axel następny kolega cie opuszcza a ty dalej samiutki,
a wszystko przez te twoje skłonności kulinarne do futrzaków

Posted

SZPiLKA23 jestes dłużej na wątku ( ja szczerze mówiąc nie za bardzo mam kiedy przebić się przez cały wątek ) więc może zaczne od zadania pytania czy Axel ma aktualne ogłoszenia i gdzie????

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A na stronie schroniska pisze że Axel ma 7-8 lat:eviltong: Odmłodniał chłopina:evil_lol:

jak chłopakowi mineły te ataki to pewnie odmłodniał i zrobi sie nam niedługo szczeniorek :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
jak chłopakowi mineły te ataki to pewnie odmłodniał i zrobi sie nam niedługo szczeniorek :loveu:

Jakieś dziwy:mdleje: Cindy i Jenny też odmłodniały, a to ta magiczna moc Orzechowiec:eviltong:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Axel nie ma już wcale ataków?

Nie, wszystko jest w porządku :)

Z tym wiekiem, niektóre opisy były pisane kilka miesięcy temu "na szybko", później co nieco zmieniałam, ale moderator strony tych zmian już nie uwzględnił :roll:

Axelek towarzyszył nam dziś dzielnie na wybiegu, chodząc krok w krok i szczekając dopominał się głasków :loveu:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Axelkowi wyrozniłam allegro dzieki pieniadzom od beci

mam prośbę , nie mogłabyś podrzucić linka na wątek, chętnie by zobaczyła naszego chłopaczka. Oczywiście jeżeli to nie problem:loveu:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie ma problemu

allegro sliczne i takie ciepłe, trochę nieduzo tych wejść na allegro, chociaż szczerze mówiąc to nie o ilośc chodzi tylko o jakość :loveu:

Posted

Neczka napisał(a):
Axelek spodobał się jednej Pani, wypatrzyła go tu - na dogo.
Ale co z tego, skoro Pani mieszka w kamienicy i ma kota... ? :-(:shake:

problem nie w tym , że Pani mieszka w kamienicy , ale w tym że ma kota. Ale skąd mamy pewność , że Axel lubi pożerać wszystkie futrzaki.... może tylko konkretne kolory albo rasy :evil_lol: może warto by spróbować :diabloti: