Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
To chyba nie o mnie?:mad:

Nie zapomnialam, wiesz ze nie ode mnie to zalezy - szykuj sie Neczka na ostatni tydzien kwietnia - juz na 99% zaklepane;)

:multi::multi::multi::multi:

Posted

widzisz Axelku, gdybyś lubił kotki już miałbys domek.....:roll:......no ale twoje poświęcenie nie poszło na marne bo Maksio ma ciebie grzeje pupola na kanapie.......:lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Tego własnie tu szukałam -no może bardziej informacji o domku ale ta informacja mnie baaardzo cieszy...:cool3:

A ja się boję :D:D

Posted

:crazyeye::crazyeye: o matko szpilka sorry , że tak sama walczych o tego psiaka , strasznie mi wstyd, że zapuściłam ten wątek. Ciotki gdzie jesteście, ja bije sie w piersi za mój 'grzech zaniedbania' ale wam to normalnie :mad::mad::mad: Zaglądać tu mi chociaż raz dziennie żeby psiaka podnieść :multi:

Posted

i dzisiaj znowu przelecimy sie razem po promenadzie dogomanii :painting:, może któraś z cioteczek tutaj zaglądnie. Przecież kiedys było ich znacznie więcej :placz: cioteczki nie zostawiajcie Axelka samego on i tak jest samotny:-(