Neczka Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Szkoda, że Pani z Wawy zapomniała już o Tobie... :shake: Quote
Neczka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Maszaberla napisał(a):To chyba nie o mnie?:mad: Nie zapomnialam, wiesz ze nie ode mnie to zalezy - szykuj sie Neczka na ostatni tydzien kwietnia - juz na 99% zaklepane;) To nie o Tobie, tylko tej kobiecie, która zadeklarowała się przyjechać po psiaka...:shake: Kurdeee.... ale wiesz... ja nie ten... no... to już tak niedługo :D Quote
Maszaberla Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka napisał(a):Szkoda, że Pani z Wawy zapomniała już o Tobie... :shake: To chyba nie o mnie?:mad: Nie zapomnialam, wiesz ze nie ode mnie to zalezy - szykuj sie Neczka na ostatni tydzien kwietnia - juz na 99% zaklepane;) Quote
Maszaberla Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Neczka napisał(a):To nie o Tobie, tylko tej kobiecie, która zadeklarowała się przyjechać po psiaka...:shake: A byl w ogole ktos zainteresowany Axelkiem?:oops: Nie pisalas o tym na watku, ktos sie nim interesowal? Quote
Neczka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Axelku, błagam Cię, kochaj koty... :roll: ...a Wy trzymajcie najmocniej kciuki :kciuki: Quote
silke Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zapisuję sobie wątek. Nie czytałam całego - Axel był diagnozowany neurologicznie? Quote
figa33 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 o kurcze , to ja w takim razie już czuję ,że Axel uwielbia koty:thumbs::thumbs: Quote
silke Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Doczytałam. To trzymam mocno kciuki za powodzenie tajemniczych planów. :) Quote
Neczka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 No i nic... Axel chciał pozjadać wszystko co miauczy :shake: Aj przewaliłeś sobie chłopaku, taki fajny domek.. Quote
marysia55 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ajjjj, dobrze ze Maxiu akceptuje kociaki SZPiLKA23 jak akceptuje ,skoro w poście wyżej pisze że ma ochote zjeść wszystko co miałczy :cool3: chyba, że nie zrozumiałam aluzji :evil_lol: no to"sorry winetou" :diabloti: Quote
Neczka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='marysia55']SZPiLKA23 jak akceptuje ,skoro w poście wyżej pisze że ma ochote zjeść wszystko co miałczy :cool3: chyba, że nie zrozumiałam aluzji :evil_lol: no to"sorry winetou" :diabloti: To jest wątek Axla, a nie Maksia ;) Zamiast Axelka do domku pojedzie Max.. tylko ten transport :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/ Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Neczka']To jest wątek Axla, a nie Maksia ;) Zamiast Axelka do domku pojedzie Max.. tylko ten transport :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/ w dzień widzę lepiej :evil_lol: chociaż ponoć jestem typem 'sowy' :diabloti: Czyli Axel lubuje sie w futrzakach a Maxiu taki bardziej wegetarianin, więc do domku robi wypad Maxiu, a Axelkowi trza szukać dalej. Ida święta ludzie będą mieć więcej czasu i jest nadzieja , że zaglądną na wątek i zakochają sie w Axelku. Jesli znowu cos skopałam to możecie szykować na mnie bejsbola albo sobie poużywać w 'lany poniedziałek' :p:p:p Quote
Neczka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Wszystko w porządku, ale jeśli tak bardzo chcesz mnie spotkać w lany poniedziałek... :diabloti::evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Neczka napisał(a):Wszystko w porządku, ale jeśli tak bardzo chcesz mnie spotkać w lany poniedziałek... :diabloti::evil_lol: to niby coooo ... mam jechać do Rzeszowa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Zapraszam :diabloti: ...w drogę powrotną wpakuję Ci jakiś futrzasty gratis :razz: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Neczka napisał(a):Zapraszam :diabloti: ...w drogę powrotną wpakuję Ci jakiś futrzasty gratis :razz: mam juz dwa futrzaki w domu, żeby nie było nie porozumień i zaburzenia w kolorycie to ten gratis musi być czarny :diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Nie ma problemu, w Orzechowcach dużo czarnych. Koty czarne też są :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts