Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
To chyba nie o mnie?:mad:

Nie zapomnialam, wiesz ze nie ode mnie to zalezy - szykuj sie Neczka na ostatni tydzien kwietnia - juz na 99% zaklepane;)

To nie o Tobie, tylko tej kobiecie, która zadeklarowała się przyjechać po psiaka...:shake:

Kurdeee.... ale wiesz... ja nie ten... no... to już tak niedługo :D

Posted

Neczka napisał(a):
Szkoda, że Pani z Wawy zapomniała już o Tobie... :shake:

To chyba nie o mnie?:mad:

Nie zapomnialam, wiesz ze nie ode mnie to zalezy - szykuj sie Neczka na ostatni tydzien kwietnia - juz na 99% zaklepane;)

Posted

Neczka napisał(a):
To nie o Tobie, tylko tej kobiecie, która zadeklarowała się przyjechać po psiaka...:shake:

A byl w ogole ktos zainteresowany Axelkiem?:oops:
Nie pisalas o tym na watku, ktos sie nim interesowal?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ajjjj, dobrze ze Maxiu akceptuje kociaki

SZPiLKA23 jak akceptuje ,skoro w poście wyżej pisze że ma ochote zjeść wszystko co miałczy :cool3: chyba, że nie zrozumiałam aluzji :evil_lol: no to"sorry winetou" :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']SZPiLKA23 jak akceptuje ,skoro w poście wyżej pisze że ma ochote zjeść wszystko co miałczy :cool3: chyba, że nie zrozumiałam aluzji :evil_lol: no to"sorry winetou" :diabloti:
To jest wątek Axla, a nie Maksia ;)
Zamiast Axelka do domku pojedzie Max.. tylko ten transport :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/

Posted

[quote name='Neczka']To jest wątek Axla, a nie Maksia ;)
Zamiast Axelka do domku pojedzie Max.. tylko ten transport :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/max-juz-od-5-lat-blaga-nas-o-dom-potrzebny-transport-rzeszow-zachodniopomorskie-115310/

w dzień widzę lepiej :evil_lol: chociaż ponoć jestem typem 'sowy' :diabloti: Czyli Axel lubuje sie w futrzakach a Maxiu taki bardziej wegetarianin, więc do domku robi wypad Maxiu, a Axelkowi trza szukać dalej. Ida święta ludzie będą mieć więcej czasu i jest nadzieja , że zaglądną na wątek i zakochają sie w Axelku. Jesli znowu cos skopałam to możecie szykować na mnie bejsbola albo sobie poużywać w 'lany poniedziałek' :p:p:p

Posted

Neczka napisał(a):
Wszystko w porządku, ale jeśli tak bardzo chcesz mnie spotkać w lany poniedziałek... :diabloti::evil_lol:

to niby coooo ... mam jechać do Rzeszowa :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Neczka napisał(a):
Zapraszam :diabloti:

...w drogę powrotną wpakuję Ci jakiś futrzasty gratis :razz:

mam juz dwa futrzaki w domu, żeby nie było nie porozumień i zaburzenia w kolorycie to ten gratis musi być czarny :diabloti::diabloti: