Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']ale one musiały się wyszaleć!pewnie oba padły jak nieżywe po powrocie do domów

Tara szalała , bo to był jej 1szy raz bez smyczy w otwartym terenie i nic jej nie blokowało , a dziewczynka była grzeczniutka:loveu:

Ozzy troszkę mniej bo najadł sie trawy i miał niestrawności :evil_lol:

[quote name='agnieszka32']I jak pięknie się ze sobą bawiły :loveu:
bez smyczy .... moje już by dawno poszły w dal ...:roll:

Nie mogę się na te zdjęcia napatrzeć, cudne :loveu:

Oba się trzymały blisko nas , zresztą to teren Ozzulka , pozaznaczał :evil_lol:

Foty jeszcze będą :diabloti: coś koło 30 :diabloti::evil_lol:

Posted

Kurcze znowu wysypało mi Tare :( tym razem jednak nie na grzbiecie i głowie a na szyji i brzuchu..wygląda to troche jak by wpadła w pokrzywy bo bąble sa takie rozlane i opuchnięte..Nie chce iść do weta bo znowu da jej ten steryd :/ może przemywać to rumiankiem?

Posted

[quote name='Martyna_i_Bartek']Kurcze znowu wysypało mi Tare :( tym razem jednak nie na grzbiecie i głowie a na szyji i brzuchu..wygląda to troche jak by wpadła w pokrzywy bo bąble sa takie rozlane i opuchnięte..Nie chce iść do weta bo znowu da jej ten steryd :/ może przemywać to rumiankiem?

A rozważcie przejście na BARFA! Moja suka przestała wyglądać koszmarnie (bąble ropne) dopiero po przejściu na surowe mięso i kości.

Posted

Martyna_i_Bartek napisał(a):
Pani weterynarz stwierdziła u Tary Atopowe zapalenie skóry

u mojego psa też stwierdzono kiedyś atopię...tak najłatwiej stwierdzić atopię, podać sterydy co jakiś czas i mieć "stałego pacjenta" :angryy:
nie twierdzę, że tara atopii nie ma ale warto by było skonsultować ją u innych wetów by mieć pewność.

Posted

Martyna_i_Bartek napisał(a):
Właśnie zmieniłam weta bo dawał Tarze ciągle steryd. Teraz u wetki Tara dostała jak narazie inne leki bez podania sterydu. Wydaje mi się, że jest lepiej.
dokładnie tak myśl

ważne że bez potrzeby nie dostaje sterydu , wiem coś o szpikowaniu sterydami psa :-(
Zobaczycie ...skończy sie lato Taruni sie polepszy ;)