Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na Tore doskonale pasował kaganiec chopo fizjologiczny taki czarny powlekany - da się go trochę rozginać.
Myślę, ze na Tarę tez będzie pasował :)

one są wygodne i pies moze w nim ziajać i pić wode, co przy upałach moim zdaniem jest bardzo ważne!

druga sprawa jest taka, ze moje psy wsadzają kagańce w ludzkie gów..a :angryy: wiec nei wyobrazam sobie mycia tego skórzanego ;)

aaa jeszcze dodam, ze właściwy kaganiec to chopo amstaff pies (nie suka - te sa na małe wypierdki takie jak moja;))

Posted

[quote name='rufusowa']na Tore doskonale pasował kaganiec chopo fizjologiczny taki czarny powlekany - da się go trochę rozginać.
Myślę, ze na Tarę tez będzie pasował :)

one są wygodne i pies moze w nim ziajać i pić wode, co przy upałach moim zdaniem jest bardzo ważne!

aaa jeszcze dodam, ze właściwy kaganiec to chopo amstaff pies (nie suka - te sa na małe wypierdki takie jak moja;))

Oki to też kupie ten :cool3: Ile on kosztuje i jak na tej stronce się zamawia? nie umiem tam tego znaleść :roll:

Posted

[quote name='rufusowa']ale coś kojarzę, ze chyba Natalia zamawiała z inną skórką na nosek wiec pewnie od nich, bo z chopo bierze się jakie są ;)
To ten sam kaganiec i nawet ChoPo, tylko sprzedawany ze sztucznym paskiem i pod inną nazwą :diabloti:
ahh ten marketing :evil_lol:

Posted

[quote name='an1a']To ten sam kaganiec i nawet ChoPo, tylko sprzedawany ze sztucznym paskiem i pod inną nazwą :diabloti:
ahh ten marketing :evil_lol:

:roll::evil_lol:

no dobrze ciotka ze rozwiałaś nasze wątpliwości ;)
skórzany wiadomo - lepszy :p

Posted

[quote name='Martyna_i_Bartek']Co myślicie o odczulaniu? Wiecie ile to kosztuje itd?

O koszta musisz zapytać w klinice w której odczulają ....
bo każda lecznica ma swoje ceny ;)

• 4 weeks later...
Posted

Byliśmy wczoraj na spotkanku z Martyną , Bartkiem i TARUNIĄ :multi::multi::multi:
Jak tylko Kuba dopusci mnie do kompka to skopiuję kilka fotek i wrzucę zanim mój lapek się naprawi :angryy:

Niunia jest koffana :loveu: