BUDRYSEK Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 wellington napisał(a):Jakie auto ? Oszczedne czy pijawka ? Moze ktos bedzie potrzebowal transportu z Wroclawia do twoich okolic i sie dolozy ? Zeby nie bylo pustego auta i marnotrawstwa :eviltong: ktos kiedys obliczał ze pali 7l/100 km Quote
wellington Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ktos kiedys obliczał ze pali 7l/100 km To tyle co moje :lol: Ktos, kiedys obliczal.... :evil_lol: W takim razie ok. 50 litrow, bo pewnie bedziesz na pelnym gazie jechac. Quote
_bubu_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Szpicuś jest też nauczony czystości w domu. Piesek idealny :) Quote
wellington Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 _bubu_ napisał(a):Szpicuś jest też nauczony czystości w domu. Piesek idealny :) To znaczy ze musial byc kiedys szpickiem domowym . Kiedys :-(. Quote
wellington Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie wiem czy informacja sie przyda, ale pati jedzie w sobote z Zabrza do Opola z Kubusiem. Quote
agnieszkal2 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Prześliczny jest:loveu::loveu::loveu:będę robić bazarek,jeżeli się powiedzie,to wpłacę na Szpicunia. Quote
togaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Widziałam go dzisiaj w lecznicy... Najprawdziwszy szpic! Grzeczny, ułożony, posłuszny.... Nawet pani w rejestracji stwierdziła że " bardzo fajny pies"... Nawet nie jest taki bardzo zapuszczony....Wygłąda na mieszkającego w domu.... A to nieobecne oczko nie jest bardzo widoczne.. Ktoś kogo pokocha ,będzie szczęściarzem. Quote
BUDRYSEK Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Szpicuś do czasu wyjazdu na dt-czyli do soboty jest u mojego znajomego całą drogę z lecznicy siedział oczywiście za kierownicą a po przyjezdzie do domu.....:) usiadł przed tv i oglądał mecz :) Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 znajomy bardzo chwalił Szpicusia :) musiał byc noszony na rekach bo dopomina sie tego :evil_lol: robili mu fotki to jak usiadł na fotel to pozował jak model robi piekne stójki apatyt ma ogromny-znak ze wraca do zdrowia musi chodzic w kołnierzu poniewaz ciągle lize swoje wydmuszki Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 wellington napisał(a):A pokaza nam ? prosiłam o przesłanie na @ będa na pewno Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 własnie dostałam info ze jest chętny na Szpicusia z naszych okolic Quote
wellington Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 BUDRYSEK napisał(a):własnie dostałam info ze jest chętny na Szpicusia z naszych okolic Jak bedziesz sprawdzala ten domek to zwroc koniecznie uwage na wyposazenie audio + tv :eviltong: Szpunio musi miec mozliwosc ogladania dowolnie programow sportowych. Ze palac z obsluga jest minimum dla jego potrzeb to chyba nie trzeba podkreslac. Ja nie zartuje :diabloti: Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 BUDRYSEK napisał(a):własnie dostałam info ze jest chętny na Szpicusia z naszych okolic świetna wiadomość :kciuki: Quote
Michal__ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przed wczoraj Szpicek byl ze mna na spacerku ;) (zanim BUDRYSEK mi go zabrala:eviltong:) Jest przekochanym psiakiem :cool3::loveu: ..."Witam Wszystkie Cioteczki"... ..."Czyz niefotogeniczny jestem?:cool3:"... ..." I dalej naprzod marsz"... Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Szpicuś śliczny :loveu: i jaki oryginalny .. z błękitną łatką na pyszczku :cool3: drugiego takiego na pewno nie znajdziecie :cool3: Quote
_bubu_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 w domu na dywanie zdecydowanie lepiej sie prezentuje :p Quote
BUDRYSEK Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 jutro Szpicus i Rodzynek nie jada na dt do W-wia Szpicus moze zostać u znajomego dopóki nie znajdzie super domku więc Rodzynek też zostaje u mnie na chwilowym dt Quote
wellington Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 BUDRYSEK napisał(a):jutro Szpicus i Rodzynek nie jada na dt do W-wia Szpicus moze zostać u znajomego dopóki nie znajdzie super domku więc Rodzynek też zostaje u mnie na chwilowym dt A dt juz powiadomiony o tym ? Quote
wellington Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Szpicus chyba mlody - takie bielutkie zabki ma , a z profilu wyglada jakby mial Collie gdzies w przodkach :lol: Piekny jest :loveu: Quote
peate Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 BUDRYSEK napisał(a):jutro Szpicus i Rodzynek nie jada na dt do W-wia Szpicus moze zostać u znajomego dopóki nie znajdzie super domku więc Rodzynek też zostaje u mnie na chwilowym dt no jak dla mnie to całkiem dobre rozwiązanie :cool3: może ten znajomy zakocha się w Szpicusiu na zabój i już go nie odda :cool3: Quote
Recommended Posts