Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, że dopiero teraz ale miałam takie zamieszanie że nie wyrabiałam... podesłać te 3 szczeniaki co zostały Niemcom? czy sobie "w Polsce poradzicie"

Posted

Negri napisał(a):
Wybaczcie, że dopiero teraz ale miałam takie zamieszanie że nie wyrabiałam... podesłać te 3 szczeniaki co zostały Niemcom? czy sobie "w Polsce poradzicie"

pewnie,że tak,nie mogłam się z Tobą skontaktować,ale dzwoniłąm wtedy do MEDORU w Zgierzu i powiedzieli,że transport odwołany ,a po za tym jakieś inne szczeniaczki pojadą,więc juz nie drążyłam tematu,ale nadal nie mamy co z nimi zrobić,u mnie jest"piekło" z ich powodu:evil_lol:

Posted

ehh, a ja myślałam, że DT już niepotrzebny..:oops: Niestety, już nie pomogę w piątek przyjeżdżają do mnie 2 szczeniaki - szkieleciki,,:roll:

Posted

mrs.ka napisał(a):
pewnie,że tak,nie mogłam się z Tobą skontaktować,ale dzwoniłąm wtedy do MEDORU w Zgierzu i powiedzieli,że transport odwołany ,a po za tym jakieś inne szczeniaczki pojadą,więc juz nie drążyłam tematu,ale nadal nie mamy co z nimi zrobić,u mnie jest"piekło" z ich powodu:evil_lol:

Wiesz co wtedy to takie zamieszanie było że masakra :evil_lol: Do mnie dzwonił ktoś ale ja byłam w muzeum a nr był zastrzeżony i nie miałam jak oddzwonić :roll:

Oki to już je wysyłam Niemcom. Tylko tak mam szukać fotek czy masz może jak wkleić tu zdj każdej panny z osobna by było ją widać jak najlepiej? Bo je osobno wystawimy na niemieckiej str.

Posted

mrs.ka napisał(a):
musiałam zmienić im pokarm,bo niestety brittjunior jeszcze nie dla nich,praktycznie po wszystkim miały biegunke,a jedna najmniejsza wogóle nie potrafi jeść pokarmów stałych.Kupiłam NUTRAMIGEN i kleik ryżowy,strzał w 10!!! zajadają się i koopki maja kształt:evil_lol:

A to ja znowu trochę naprostuję mrs.ka! Tym razem publicznie ! :evil_lol:
Poparcia potrzebuję, bo Mrs.ka mnie zagada ;) Jak zawsze ;) :evil_lol:

Okazało się, że jednak cioteczka Majaa miała rację, bo niemożliwe dla mnie było, żeby tylko jedna z czterech suń i do tego 6ciotygodniowych nie umiała jeść niczego oprócz maminego mleczka. Najmniejsza sunia też potrafi jeść stałe pokarmy, tylko po prostu ........... ryżu nie cierpi :cool1:. Makarony z mięskiem wpiernicza od kilku dni aż jej się uszy trzęsą! I żadne mleczka nie są potrzebne!

Posted

noooo tak,to prawda:oops: ale ten fakt wyszedł na jaw dopiero jak LiLi(bo to ona była wyłącznie na mleku)...rzuciła się na mój talerz na którym był makaron z sosem i nie miała problemu z szybkim pochłonięciem wcale nie małej porcji:evil_lol:

Posted

Została tylko jedna suczka:multi::multi::multi::multi:
Laura pojechała do domku gdzie był LEO(czyba na wczasach kilkudniowych:evil_lol:) ,podjełam taką decyzję ,gdyż nadal uważam,ze miejsce jest jak najbardziej przyjazne zwierzakom ,a ludzie odpowiedzialni,a nieudaną adopcję Leo wyjaśniłam na jego wątku.
Laura jest w świetnych rękach i mam już fotki ale na telefonie ,spróbuję wrzucic

Posted

Chyba musisz częściej brac szczeniaki na Dt, bo adopcje ekspresowe :eviltong:
gratuluję :) jak coś mam 2 sunie do wydania, będą średnie :razz:

Posted

o LILI też już miałam kilka telefonów,zobaczymy co to za ludzie.Natomiast sunia jest przeszczęśliwa,że zostałą sama ...bo jest rozpieszczana:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
i fajnie, ze już :lol:tylko 1 obfajdaniec szuka domu!

Już dwa ... Dzisiaj podrzucono do mnie ok 8miomiesięcznego rudzielca, ale zachowuje sie jak taki 3miesięczny obfajdaniec ;) Jest przesłodki tylko .... bezdomny .....

Posted

No cóż matka natura dba o równowagę:evil_lol: i żeby Ci nie było za dobrze:diabloti:
- to oczywiscie żarty, bo przecież mamy do wyboru śmiać się lub płakać. Z dwojga złego wybieram to pierwsze

Posted

mrs.ka napisał(a):
to fakt,z takich obfajdańców(Andzia-określenie jest rewelka) to można się naprawdę tylko śmiać

lepiej miec obfajdańca:diabloti: niz obsrańca przecież!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: