Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrs.ka']skąd tyle optymizmu:evil_lol:
jest naprawdę wesoło tylko...wszędzie pełno ich kupek:crazyeye:
Między innymi stąd :diabloti: poza tym przecież zęby swędzą i wszędzie ciekawie tylko nie tam, gdzie akurat my chcemy :eviltong:

Posted

dlaczego ja nie mogę mieć banerków w podpisie? musiałam j2 wywalić (a miałam aż 3), zeby wsadzić jeden...Misi...szlag mnie trafia - wy macie po kilka a mnie jakies po angielsku coś tam pisze i nic nie mogę zmienić...wywaliłam nawet moją zgraję i Bubolinę...

Posted

andzia69 napisał(a):
dlaczego ja nie mogę mieć banerków w podpisie? musiałam j2 wywalić (a miałam aż 3), zeby wsadzić jeden...Misi...szlag mnie trafia - wy macie po kilka a mnie jakies po angielsku coś tam pisze i nic nie mogę zmienić...wywaliłam nawet moją zgraję i Bubolinę...

Andziu co Ci piszę? skopiuj to będzie łatwiej znaleźć co jest nie tak :eviltong:

Posted

ratunku:cry: już nie mam siły tych koopek sprzątać
wszystkie x 4, musiałam zmienić im pokarm,bo niestety brittjunior jeszcze nie dla nich,praktycznie po wszystkim miały biegunke,a jedna najmniejsza wogóle nie potrafi jeść pokarmów stałych.Kupiłam NUTRAMIGEN i kleik ryżowy,strzał w 10!!! zajadają się i koopki maja kształt:evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Andziu co Ci piszę? skopiuj to będzie łatwiej znaleźć co jest nie tak :eviltong:

1. Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup.

a wcale nie jest za długi bo chce raptem 3 banerki wkleić:angryy:

Mrs.ka - zapodaj małym pampersy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andziua dzieje się tak bo w podpisie można mieć max. 1000 literków, a jak jest więcej to nie da się zaakceptować :mad:

wyślij mi na pw, coby tu nie śmiecić, które chcesz banerki mieć w podpisie to zrobię tak, żeby się mieściło wsio ;)

maluchy do góry! :eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):

Mrs.ka - zapodaj małym pampersy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to był mój pierwszy pomysł ale jak sobie wyobraziłam te pupcie do mycia za każdym razem to stwierdziłam,że to nie jest rewelacyjny pomysł:evil_lol:

Posted

jest dobra wiadomość!!! ale jedna!!!
LIMBA jest w nowym domku i to już na 100%,czekałam dwa dni i nie pisałam ,żeby nie zpeszyć bo była kwestia akceptacji przez dorosłego bernardyna,ale już na pewno jest ok.:multi: