Eruane Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ależ piękności!!! :loveu: Wyglądają jak małe wilczki. A Dolar jest wspaniałą mamusią. ;) Quote
Soema Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ale pchełki ... :lol: już sobie wyobrażam, co tam się dzieje.. jak można wyrzucić takie cuda.. jak można dopuścić żeby się urodziły :roll: :niewiem: Quote
betel Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No tak , maluszki chyba będą spore. Zastępczy tata baaaardzo wyrozumiały i cierpliwy:cool3: Quote
mrs.ka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 maluszki nie dają mi ani chwili wytchnąć:eviltong: Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 mrs.ka napisał(a):maluszki nie dają mi ani chwili wytchnąć:eviltong: Dolar pewnie też tryska energią :diabloti: a będzie tylko gorzej... :eviltong: Quote
mrs.ka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 skąd tyle optymizmu:evil_lol: jest naprawdę wesoło tylko...wszędzie pełno ich kupek:crazyeye: Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='mrs.ka']skąd tyle optymizmu:evil_lol: jest naprawdę wesoło tylko...wszędzie pełno ich kupek:crazyeye: Między innymi stąd :diabloti: poza tym przecież zęby swędzą i wszędzie ciekawie tylko nie tam, gdzie akurat my chcemy :eviltong: Quote
mrs.ka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 ale za to jakie szczęście jak śpią:evil_lol: Quote
Soema Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale się obudzą :diabloti: dobra, już przestaje :eviltong: jak takie kluchy się wtulają w człowieka, to wszystko można im wybaczyć :) Quote
mrs.ka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 hi,hi,na banerku jest ta ,która najbardziej rozrabia i ...najwięcej koopek robi:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dlaczego ja nie mogę mieć banerków w podpisie? musiałam j2 wywalić (a miałam aż 3), zeby wsadzić jeden...Misi...szlag mnie trafia - wy macie po kilka a mnie jakies po angielsku coś tam pisze i nic nie mogę zmienić...wywaliłam nawet moją zgraję i Bubolinę... Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 andzia69 napisał(a):dlaczego ja nie mogę mieć banerków w podpisie? musiałam j2 wywalić (a miałam aż 3), zeby wsadzić jeden...Misi...szlag mnie trafia - wy macie po kilka a mnie jakies po angielsku coś tam pisze i nic nie mogę zmienić...wywaliłam nawet moją zgraję i Bubolinę... Andziu co Ci piszę? skopiuj to będzie łatwiej znaleźć co jest nie tak :eviltong: Quote
mrs.ka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 ratunku:cry: już nie mam siły tych koopek sprzątać wszystkie x 4, musiałam zmienić im pokarm,bo niestety brittjunior jeszcze nie dla nich,praktycznie po wszystkim miały biegunke,a jedna najmniejsza wogóle nie potrafi jeść pokarmów stałych.Kupiłam NUTRAMIGEN i kleik ryżowy,strzał w 10!!! zajadają się i koopki maja kształt:evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='ewelinka_m']Andziu co Ci piszę? skopiuj to będzie łatwiej znaleźć co jest nie tak :eviltong: Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup. a wcale nie jest za długi bo chce raptem 3 banerki wkleić:angryy: Mrs.ka - zapodaj małym pampersy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Andziua dzieje się tak bo w podpisie można mieć max. 1000 literków, a jak jest więcej to nie da się zaakceptować :mad: wyślij mi na pw, coby tu nie śmiecić, które chcesz banerki mieć w podpisie to zrobię tak, żeby się mieściło wsio ;) maluchy do góry! :eviltong: Quote
andzia69 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja już kiedyś tak próbowałam - ktoś mi to jakos poskracał ale i tak nic nie pomogło... ale ok - znajdę banerki i ci wyślę na pw:p Quote
mrs.ka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 andzia69 napisał(a): Mrs.ka - zapodaj małym pampersy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to był mój pierwszy pomysł ale jak sobie wyobraziłam te pupcie do mycia za każdym razem to stwierdziłam,że to nie jest rewelacyjny pomysł:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jeszcze jedno karmienie za godzine i jest szansa,że pośpią do 5-6 rano:sleeping: Quote
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 maluszki...choć dt niech się zgłosi...:-( Quote
mrs.ka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 jest dobra wiadomość!!! ale jedna!!! LIMBA jest w nowym domku i to już na 100%,czekałam dwa dni i nie pisałam ,żeby nie zpeszyć bo była kwestia akceptacji przez dorosłego bernardyna,ale już na pewno jest ok.:multi: Quote
mrs.ka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 to teraz troche nowych fotek: po imprezce pożegnalnej LIMBY Quote
Recommended Posts