gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ależ z tego Kubalińskiego Szcęściarz...jak Jemu jest dobrze....normalnie jak patrzę na tego psa to aż mnie zatyka....DZIĘKUJE KOLEJNY RAZ KUBUSIOWEJ RODZINCE ZA TAKIE CUDNE I BEZPIECZNE ŚWIETA NASZEGO SŁODZIAKA...:) Quote
ewatr Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale kubuchna scieszony na tych zdjeciach :lol: widac jakie ma teraz szczesliwe zycie , robi nawet za prezent pod choinka ;) wszytskiego dobrego w nowym roku dla Kubusiowej Rodziny i niego samego :loveu: nie boi sie strzałów ? Quote
sleepingbyday Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Bjuta'] "ja preferuję relaks w rytmie roots reggae ragga to w dobie chaosu idealna przeciwwaga dla chorych ambicji całej hipokryzji dla dźwięków w eterze i dla dźwięków na wizji Więc sadzę gdzie tylko da się nieśmiertelne ziarno pole którego okiem nie da się ogarnąć dla jednych trutką a dla innych karmą jednym błogosławi innym przyszłość wróży marną" :-) :-) jak ktoś nie zna oryginału: http://www.youtube.com/watch?v=XDac6MKzZPg Quote
Ma6da Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='ewatr']Ale kubuchna scieszony na tych zdjeciach :lol: widac jakie ma teraz szczesliwe zycie , robi nawet za prezent pod choinka ;) wszytskiego dobrego w nowym roku dla Kubusiowej Rodziny i niego samego :loveu: nie boi sie strzałów ? Kuba boi sie wystrzałów, dlategoteż spędzał Sylwestra z rodzicami i siostrami :) Quote
Ma6da Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 My również życzymy WAM wszystkiego naj... w Nowym Roku Quote
Michal_Kubusiowy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Serdeczne pozdrowienia dla Cioteczek od Kubusia. Zdjęcie z dzisiaj, jak widać mam się dobrze. Quote
rita60 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Isadora7']rety jakiż on piękny[/QUOTE] Oj tak:lol:i to spojrzenie pełne zadumy,sliczny rozowy nochalek:multi: Quote
Isadora7 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Bjuta']I taki elegancki i dostojny![/QUOTE] Śmiało powiedz - to szlachciura :):):) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 niesamowite.... Kubuś ile Ty miałeś szczęścia w tym swoim nieszczęściu! Quote
gonia66 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Michal_Kubusiowy'] Serdeczne pozdrowienia dla Cioteczek od Kubusia. Zdjęcie z dzisiaj, jak widać mam się dobrze. O jaaaaaaaaaaaaaaaaa ccie nie moge.........Kubuś...Ty jestes sliczny.....normalnie sliczny....az ciary po plecach przechodza na wspomnienie co z TOba bylo wczesniej.....ale jestes mega szczesciarzem..:):):) Quote
Michal_Kubusiowy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kubalek prosi o dokładkę... ... czy można mu odmówić? Quote
rita60 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie mozna:shake::loveu:Daj Kubusiowi dokładke:lol: Quote
gonia66 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jesssssssooooooooooooooooooo...co za mordeczka:):) Taki zawadiaka sie normalnie chłopak zrobił:) NO jasne, ze odmówić nie mozna- bo zawoła Kubolinek kolegów i bedzie jazda na maxa:D Quote
pati_zabrze Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Chryste jak mogła przeoczyć to zdjęcie... Booskie!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Michal_Kubusiowy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Kubuś od wczoraj jest szczęśliwym posiadaczem paszportu:) Pewnie już niedługo prześle Wam pozdrowienia ze słonecznych wakacji gdzieś na południu Europy. Quote
gonia66 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 OOOOOOO...co za panisko sie zrobiło..teraz na zagraniczne wojaże wyniesie naszego chłopaka..???Normalnie pozazdrościc tylko.... Michał..zdecydowanie twierdze, że jeden Kubuś u Was to za mało...chłopak będzie rozpieszczony do bólu...(wiem cos o tym- bo jestem jedynaczka:p)...gdyby co...gdybyscie znaczy chcieli miec jednak jeszcze jedno "dziecko"- jesteśmy do Waszej dyspozycji:D Okreslcie tylko rozmiar, kolor, płeć (;))i bedzie jak w "zaczarowanym ołówku"..mówisz- masz:D No to czekamy na decyzje;):):) Quote
gonia66 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 OOOOOOO...co za panisko sie zrobiło..teraz na zagraniczne wojaże wyniesie naszego chłopaka..???Normalnie pozazdrościc tylko.... Michał..zdecydowanie twierdze, że jeden Kubuś u Was to za mało...chłopak będzie rozpieszczony do bólu...(wiem cos o tym- bo jestem jedynaczka:p)...gdyby co...gdybyscie znaczy chcieli miec jednak jeszcze jedno "dziecko"- jesteśmy do Waszej dyspozycji:D Okreslcie tylko rozmiar, kolor, płeć (;))i bedzie jak w "zaczarowanym ołówku"..mówisz- masz:D No to czekamy na decyzje;):):) Quote
Michal_Kubusiowy Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Przypominam, że Kubuś ma dwie siostry: Salmę - na zdjęciu i Kocicę Hogatę, ale może w przyszłości coś pomyślimy. Quote
Recommended Posts