Emigrantka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 IVan - no to witamy w JUKEJU :) Mam nadzieje ze sie mojej dziewczynie spodobasz i nie nadszarpnie ci chlopcze futra z drugiej strony jak Frycia.....Hmmmmmmm Bede czekac na zdjecia Iwana z moja kudlata i z lysa Winnie (dzisiaj widzialam heheh) i bojowa Lajka.....bo z Frycia to juz widze wszystko lokej...:) Super byly zdjecia Brosa z Ivanem, mam nadzieje ze zdjecia Zara/Iwan beda podobne a nie w stylu "Ivan w dluga a Zara draca ryja za nim z klami na wierzchu" ;) Quote
Uru Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 No pięknie!! wszystko,ze tak powiem sie zaczyna od Nowa. cała historia Iwanka w nowym środowisku. nic tylko czekać na jakies sukcesy wychowawczo zaznajamiające;) chciałam też powiedziec ten tego,ze galeria frytki bedzie miala częstsze odwiedziny bo chłopak czarny reklamy narobił;) hehe ogólnie super fajnie, ze juz jestescie razem w domku! :) A goś, wyobraż sobie,że my na urlop to do ognicy jedziemy! w ostatniej chwili nam się przypomniało,że przeciez ognica stoi otworem! wiec bosko, odwiedze 'wasze'łaki ! a pytanko,gdzie takie molo?;P mizianko dla psiaków! no i niebawem się widzimy!!!<hura> Quote
Goś Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Spotkanie z Zarą już jutro... Trzymaj kciukasy! :cool3: Uru, no ja już się nie mogę doczekać! :multi: A molo to przy Waszym jeziorku w Gryfinie ;) A teraz mam dla Was sporą porcję mega fajnych zdjęć! :lol: Pojechaliśmy dzisiaj 'poza miasto' na porządny spacer. A do tego zabraliśmy ze sobą Maxa, żeby sprawdzić jak się chłopaki dogają... I jak się dogadały? Zapraszam do oglądania! Quote
Emigrantka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 No trzymam kciukasy i czekam na zdjecia..... Mam nadzieje ze Zara Ivana nie bedzie chccila "ustawiac" od pierwszego spotkania..... :D Quote
Goś Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Oj coś nas wczoraj dogo wykopało :mad: To teraz wrzucę resztę zdjęć z wczorajszego spaceru... Quote
Goś Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 I miał chłopak legowisko ;) Cała Frytka A dzisiaj Iwan wreszcie poznał większość naszego spacerowe stadka i... ze WSZYSTKIMI się pięknie dogadał! :multi: Zara to go polizała po buzi i machnęła ogonkiem na powitanie :loveu: Nawet z Brunem było bardzo ładnie :lol: Iwan dołączył do klubu goniących Bruna :eviltong: Oczywiście fory są i wstawię je, jak tylko znajdę czas :p No i wreszcie bawiły się z Frytką! :multi::multi: Co pradwa z początku biedny czarnych nie wiedział co się dzieje, bo Frytki zaproszenie do zabawy jest ... hmm... raczej niewyszukane :roll: i chłopak nie wiedział czy go biją czy się bawią :roll: Ale po chwili załapał, że te szalone skoki, warkoty, szczeki i ataki z uszu to taki flirt w wydaniu małej rudej... :lol: i polatały sobie trochę :) Chwilkę im to zajmie, ale w końcu się dotrą :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Zara to go polizała po buzi i machnęła ogonkiem na powitanie Lo matko.. a myslalam ze po Rocky to mi sie panna juz w nikim nei zakocha a tu masz babo placek..... Dawaj zdjecia z dzisiaj :) Quote
bros Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 co ja bedę mówić /pisać - SAMA SŁODYCZ !!!!!!!!!!!!! Quote
Uru Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 nie no! śpiąca Frytka w tym legowisku -słodkość nad slodkościami:loveu: piekne tereny i piękne szaleństwa piesków! Quote
bros Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 NIE MOŻE TAK BYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczekuję informacji o Ivanku i Fryci , Goś no nie bądż baba jaga !!!!!!! Quote
Emigrantka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tez czekam na zdjecia.... podobno Zara dala Ivanowi kissssssssssssssssssssa i pomerdala ogonkiem :crazyeye: - jej sie to zadko zdarza do "obcych" psow wiec jak nic mi sie dziewczyna zakochala..... to ja chce widziec teraz ziecia :mad: Gdzie fortki? :diabloti: Quote
sandrulka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 hello! ale masz dużo fajnych foteczek! ale pieski miały fajną zabawę! http://i48.tinypic.com/s33cxy.jpg jaka gonitwa ;) http://i49.tinypic.com/2nm6c.jpg jaka zdechlinka słodziutka ;* Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Przepraszam, zdjęć mam masę i chciałam je wszystkie najpierw umieścić na stronie... Tylko, że coś się spsuło i nie mogę nic wkleić do galerii...no i tak walczyłam od kilku dni z programem... Ale już się poprawiam i wrzucam co wybrane ;) Może najpierw Ivanek... Raczej zadowolony z życia u mnie ;) I moje dwa kochane sierściuchy :D Już się coraz lepiej dogadują... Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Ale żeby nie było, że Iwan się tylko z Frytką bawi ;) Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 W ogóle z całą grupą ładnie się dogadał :D Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Generalnie - uważam, że bardzo fajne stadko nam się stworzyło :] A teraz trochę Zary... pierwsze powitanie: I już po chwili... Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Oczywiście Iwan uwielbia też bawić się z Donutem...jakże, by mogło być inaczej ;) Donutowi nikt się nie oprze... ;P Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Za to najbardziej zadziwiające jest, że Iwan...chyba jako jedyny...tak naprawdę lubi Bo :crazyeye: I nawet próbuje ją zachęcić do zabawy, ale ona... ech...:roll: No i prawdziwa wisienka na torcie...moje ukochane zdjęcie :loveu: A to po prawej stronie, to nikt inny jak nasza 10letnia babcia Winni...tylko, że w letniej fryzurce :cool3: Szczenior pełną gębą! Wygląda jakby miała 10mies :evil_lol: Quote
Goś Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Bomba, nie?! :D A tu już czarno-biało, czyli Iwanowo-Łajkowo ;) A tu jeszcze i Gosiowo po środku :eviltong: A na koniec jeszcze krajobrazowe zdjęcie Łajki :cool3: I...emm...Ftyta oczywiście :p Dostanę rozgrzeszenie?? Quote
Emigrantka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No nareszcie :) Super zjeciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
sandrulka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://i50.tinypic.com/2mhg1d.jpg jaka gromada! fajne zbiorowisko... super zdjęcia! pozdrawiam! Quote
GoniaP Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Goś, a nie chciałabyś zaadoptować jeszcze jednego psiaka ode mnie ;) ???? Quote
Recommended Posts