Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a właściwie to gdzie oni teraz są?
a reaguja na imiona?

Już ja się zajmę maluchem :p
Mój Toff przeszedł podstawowe szkolenie więc wiem mniej więcej co i jak :)

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']zerduszko, sunie bierzesz do siebie, tak? ;) Teraz zbieramy na sterylizacje? Szczeniaka trzeba jak najszybciej zaszczepić, zacząć socjalizacje i nadrobić wszystkie braki
Tak, ja wezmę ją do siebie, tylko własnie potrzebuję wsparcia finanswego na sterylkę i szczepienia obojga - oczywiście priorytet szczeniak. Musze ją szybko zabrać, bo młody ma 4 m-ce. Wczoraj jej tam zagladałam, ale było za ciemno :evil_lol: chyba jeszcze nie cieknie :roll:
Niestety sunia ma większe braki w socjalizacji, młody nie jest tak lękliwy.
Na razie pracuję nad zapoznawaniem jej z moją suką.... :grab: ona się pięknie bawi, jak szczenior :loveu: ale moja padlina jej nie oszczędza :mad:

W sobotę młody pojedzie na DT :razz: tylko nie umiem tego kolesia od psów znaleźć, coby go poinformować, że go/ich zabieram :eviltong:

Jasne, ze reagują, nawet na gwizd, ona na mój widok leci pędzikiem :razz: Tylko trzeba do nich na początku kucać, bo się troszku boją - więcej boi się ona, ale młody robi to co mama i nei podchodzi na wszelki wypadek. Ona są teraz na terenie RSM, urzędują na portierni.

Rybka_39 - mają ale nie wiem czy wyróżnioną. Ja zaraz allegro robię.

Posted

typowo kobiece zachowanie :evil_lol:
ciekawe jak pojdzie mlodemu z moim Tofikiem :cool3::cool:
Dobrze ze mam w miare duzy dom to najwyzej nie beda sie widywac :D
ale miejmy nadzieje ze nie bedzie tak zle :))))

Posted

Hehe, Młody to typowy facet, jemu to loto ;)
Musze trochę ogarnac dom i zaraz po nich idę... chyba będzie trzeba smoka wykąpać, chyba się diable wyciorało w czymś :shake: No to zbiorowa kąpiel się zapowiada - ale będzie towarzystwo szczęśliwe :cool3:

Posted

Ło matko - sajgon z 3 psami :shake:
I kto jest najgrzeczniejszy - mój terminator :evil_lol:
Umysłam wsio, ale to nie toleruje suszarki... powódź mamy :mad:
I ta czarna-podpalana warczy... chyba na szczeniaka, bo na moją by się odwazyła :crazyeye: jak Saduclec ruszył biegiem to aż sie w ścane uderezyła, tak uciekała....

Posted

Dotarłam... padam na twarz. Zaraz idę umyć auto z rzygowin :mad:

Dziewczyny zaczynają "walczyc" o zasoby :angryy:

Dowiedziałam się, ze Pixa została znaleziona w koszu na śmieci w Boże Narodzenie jako kilkutygodniowe szczenie. Zastanawiam się jakim cudem odchowany pies na butelce jest tak lękliwy w stosu. do ludzi :roll:

Posted

Obróżka kupiona, smyczka tez :) piłeczka do zabawy jest. Pojadł już. Obecnie śpi :)
Pierwsze spotkanie z Tofikiem udane :p
Zaraz pokażę zdjęcia :razz:

Posted

Dotarłam... padam na twarz. Zaraz idę umyć auto z rzygowin :mad:
dzielna Zerduszko! :megagrin:

bardzo piękne te psie.
Sunia albo miała jakieś złe doświadczenia z ludźmi, albo taki charakter.. Może się zmieni, moja sucz też na poczatku jak do niej podszedł człowiek to się wywracała kołami do góry (trudno uwierzyć, taki teraz padalec, prawda?). A są takie psy jak Aza Amanity, lękliwe i już. Co ciekawe na dogo pojawił się pies podobny do Azy też b.lękliwy. Może wilczarzowate tak mają? Spotkałam na wystawie wilczarza seniora, też był wystraszony:roll:

To Pixa była wychowana przez tego pana Portiera? Bardzo mi się sunia podoba, ładna istotka.

Posted

dopiero teraz znalazlam ten wątek. ale cisze sie ze psiaczki juz bezpieczne... jesli beda potrzebne jakies ogloszonka lub cokolwiek, służe pomoca

Posted

Na pewno przydałyby się chwytliwe teksty ogłoszeń.

Wrzuce kilka zdjęć do pierwszych postów. Zdjecia są przecudne, dzięki Nel_a :loveu:

Sunia nie jest tak całkiem w ciemię bita :razz: Broni zabawek i to ostro :razz:
Beniosz jest tak cwany, ze tylko dla madrego człowiek sie nadaje. Dziś jak tylko wyszedł na balkon, to się od razu tam załatwił :cool1: a Pixa za nim zgapiła. A Pixa boi się talerzyka, a tak ładnie lata :razz:

A tu przykład :p

Posted

Ha! Benek to dopiero cwaniak ;] z bułeczki zlizywał pasztecik- a co będzie pieczywo jadł :D ale bardziej mu karma dla szczenierów smakuje :) myślałam że z miską zje :D:diabloti:

Posted

Nie mogłam sie powstrzymać.

Dziewczyny

Benuś tak spał :loveu:

Kobityki, może pozmieniajcie w ogłoszeniach zdjecia na te ładniejsze.
Mi sie wydaje, że ogloszenia najlepiej jakby były osobno - na Pixe z namiarem na mnei, na Benka na Nel_a :razz: