Nel_a Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='zerduszko']Nie mogłam sie powstrzymać. Dziewczyny Benuś tak spał :loveu: Kobityki, może pozmieniajcie w ogłoszeniach zdjecia na te ładniejsze. Mi sie wydaje, że ogloszenia najlepiej jakby były osobno - na Pixe z namiarem na mnei, na Benka na Nel_a :razz: no ale na razie to co ja dodałam sa na oboje :) dodałam jeszcze na kupię psa No Benek tak caly czas u mnie spi- taki rozlozony :) teraz znow obsuwa michę :crazyeye::cool1::diabloti: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 co Ty robisz temu psu? Wyrzuciłaś ją przez balkon? :lol: fajnie śpi taki rozciągnięty ten mały. a sunia jest ładna. i ma krótką sierść-b.praktyczną. pozmieniam jutro ogłoszenia, tylko musiałabym mieć namiary na szczeniaka. Jak napiszę jakis w miarę tekst, to wstawię. dziś jestem zwłok. Quote
jolek68 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ale koty przecia się nie kąpie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nel_a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 xmartix napisał(a):jaki Beny będzie jak urośnie?? Wydaje mi się że może sięgac max. do kolan;) Jest straszną przylepką i pieszczochem :) uwielbia przytulanie i drapcianie za uszkami :)):loveu::cool3: Quote
xmartix Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 to super, to zaproponuję pani która chce szczeniaka Quote
Nel_a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 świetnie. Ja mu zrobię dziś więcej zdjęc to pokażę tego słodziaka :)));) Dodac jeszcze muszę że Benuś jest bardzo grzecznym piesakiem- w nocy ładnie śpi, nie skomle, nie szczeka i nie załatwia swoich potrzeb w domu :) Quote
zerduszko Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Alfa i Zuzia napisał(a):co Ty robisz temu psu? Wyrzuciłaś ją przez balkon? :lol: Jakos trzeba się pozbyć niechcianego problemu :diabloti: Ania - ona mi Twoja Zuzkę przypomina, tez jest tak spokojna, dostojna, ale jak trzeba o mrowisko zawalczyć, to czemu nie :razz: Wczoraj dziewczyny zostały same na 2 h - brak siurków, zniszczeń, tylko nie wiem jak z wyciem :roll: ale ona chyba poprzestaje na skomleniu jak się wychodzi. Beny to pewnie ekspresem znajdzie dom... gorzej z Pixunią :shake: Quote
zerduszko Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Nel_a - ile u Ciebie komplet szczepień dla mełego kosztuje? Bo chyba mamy sponsora, przynajmniej na znaczną część :cool3: Quote
Nel_a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zerduszko napisał(a): Beny to pewnie ekspresem znajdzie dom... gorzej z Pixunią :shake: Głowa do góry! Damy radę! ZAraz nowe zdjecia Benusia :) Quote
Nel_a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='zerduszko']Nel_a - ile u Ciebie komplet szczepień dla mełego kosztuje? Bo chyba mamy sponsora, przynajmniej na znaczną część :cool3: oj nie wiem. Musiałabym przedzwonic do lecznicy. Daj mi chwile- mam nadzieje ze ktos odbierze;) Quote
zerduszko Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Ale on piekny :loveu: Nie dziwię się Pixie, że się go dorobiła, pewnie jego tatuś był równie uroczy i ja oczarował :eviltong: Quote
Nel_a Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zerduszko napisał(a):Ale on piekny :loveu: Nie dziwię się Pixie, że się go dorobiła, pewnie jego tatuś był równie uroczy i ja oczarował :eviltong: hehe no pewnie tak, i jak to czesto w zyciu bywa po wszystkim po prostu sobie uciekłb:mad::diabloti: Benny ma jeden minus- bardziej woli mojego męża niż mnie :mad::evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Czekam na przelew na szczepienia dla Benka :multi: Nel_a - tylko weź jakies pokwitowanie od weta ile i za co ;) One były przez faceta wychowywane, to nie am sie co dziwić. Ja to bym nawet wolała, żeby Pixa lgnęła do męża, a Sadulec do mnie, to by mniej pretekstów do sprzeczek było :p Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nel_a napisał(a):oj nie wiem. Musiałabym przedzwonic do lecznicy. Daj mi chwile- mam nadzieje ze ktos odbierze;) zdjęcia cudo, masz talent ;) no no ;) Quote
Nel_a Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jolek68 napisał(a):zdjęcia cudo, masz talent ;) no no ;) Dziękuję ;) Niech go ktoś ode mnie weźmie bo się w nim :loveu: Jest tak uroczy i kochany- straszna przylepka :loveu: chętnie bym go zostawiła :-( Quote
zerduszko Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 No to wiesz... możesz go zawsze zostawić :diabloti: Zobaczcie kto u mnie w domu rządzi YouTube - o 002 YouTube - o 004 Dziewczyny się spinają coraz bardziej i to Pixa atakuje... chyba dom bez innych psów, chyba, ze ktoś ma ochotę, bo sunia na jedno moje ej! kończy "walkę". Ona ma supuer predyspozycje na mega posłusznego psa. Z moją wariatką to mogę ćwiczyć i ćwiczyć, i tak ona sobie :mad: Z dobrych wieści: Pixa wchodzi juz sama do klatki i 2 łapkami do windy :multi: A jeszcze nie było treningu :cool3: Quote
Nel_a Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dzisiaj dłuższe spotkanie Benuś miał z moimi piesami- straszemu (Karo) akurat wszystko zwisa :) Toff wyraźnie zazdrosny ale daje rade :) a Kot już nie puszy ogona ;) Moja mama jest nim oczarowana :loveu: Benuś już śmiga po schodach w górę i na dół - pierwszego dnia bał się. No i ze smyczą się oswaja :):cool3: Quote
zerduszko Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Pixa nie jest w stanie wytrzymac tyle godzin sama.... Na razie odprowadziłam ją tam, w końcu ma jeszcze tydzień. Ale potem... facet stwierdził, że za tyle ile kosztuje zastrzyk (żeby nie miała młodych znów), to kosztuje również uspienie :shake: Ma ktoś jakies pomysły?? Pixa poprzednim razem urodziła 9 szczeniaków!!! Quote
Nel_a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 o rany! Benny jest w miarę spokojny. Wczoraj tylko popiskiwal jak z mezem wyszlismy ale pozniej sie uspokoil i ogolenie est grzeczniutki. :placz::placz::placz: zapomnialam wczoraj dodac ze weterynarz powiedzial ze ojcem Benka moze byc bernardyn lub dalmatyńczyk a ja bym powiedziala ze jest podobny do border collie Quote
Nel_a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Przeciez Pixa o taka słodka sunia. Mądra wesoła! Nie pozwólmy jej umrzeć!!!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
madzia828 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 co za człowiek:angryy: brak słów , trzeba szukać jej domku :roll: Quote
zerduszko Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nel_a napisał(a):zapomnialam wczoraj dodac ze weterynarz powiedzial ze ojcem Benka moze byc bernardyn lub dalmatyńczyk a ja bym powiedziala ze jest podobny do border collie Na osiedlu jest taki piesek w typie :razz: Co do Pixy... proszę o każdą pomoc, choćby radę, co ja mam zrobić, żeby ona została te 8 h sama... Ja się boję, ze ona sforsuje drzwi i nie mogąc sforsować wyjściowych będzie sie bardziej frustrowała... jak mi zeżre królika :roll: Dziś jak nas zobaczyła, to poszła z nami an spacer... przy każdej klatce stawał i czekała czy idziemy "do domu".... do windy wbiegła, byleby tylko iść z nami :placz: Nie wiem czy możecie sobie wyobrazić co ja czułam :-( Quote
Recommended Posts