Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Nie mogłam sie powstrzymać.

Dziewczyny

Benuś tak spał :loveu:

Kobityki, może pozmieniajcie w ogłoszeniach zdjecia na te ładniejsze.
Mi sie wydaje, że ogloszenia najlepiej jakby były osobno - na Pixe z namiarem na mnei, na Benka na Nel_a :razz:

no ale na razie to co ja dodałam sa na oboje :)
dodałam jeszcze na kupię psa

No Benek tak caly czas u mnie spi- taki rozlozony :) teraz znow obsuwa michę :crazyeye::cool1::diabloti:

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co Ty robisz temu psu? Wyrzuciłaś ją przez balkon? :lol:

fajnie śpi taki rozciągnięty ten mały. a sunia jest ładna. i ma krótką sierść-b.praktyczną.
pozmieniam jutro ogłoszenia, tylko musiałabym mieć namiary na szczeniaka. Jak napiszę jakis w miarę tekst, to wstawię. dziś jestem zwłok.

Posted

xmartix napisał(a):
jaki Beny będzie jak urośnie??

Wydaje mi się że może sięgac max. do kolan;)

Jest straszną przylepką i pieszczochem :) uwielbia przytulanie i drapcianie za uszkami :)):loveu::cool3:

Posted

świetnie. Ja mu zrobię dziś więcej zdjęc to pokażę tego słodziaka :)));)

Dodac jeszcze muszę że Benuś jest bardzo grzecznym piesakiem- w nocy ładnie śpi, nie skomle, nie szczeka i nie załatwia swoich potrzeb w domu :)

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
co Ty robisz temu psu? Wyrzuciłaś ją przez balkon? :lol:

Jakos trzeba się pozbyć niechcianego problemu :diabloti:
Ania - ona mi Twoja Zuzkę przypomina, tez jest tak spokojna, dostojna, ale jak trzeba o mrowisko zawalczyć, to czemu nie :razz:

Wczoraj dziewczyny zostały same na 2 h - brak siurków, zniszczeń, tylko nie wiem jak z wyciem :roll: ale ona chyba poprzestaje na skomleniu jak się wychodzi.

Beny to pewnie ekspresem znajdzie dom... gorzej z Pixunią :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Nel_a - ile u Ciebie komplet szczepień dla mełego kosztuje? Bo chyba mamy sponsora, przynajmniej na znaczną część :cool3:

oj nie wiem. Musiałabym przedzwonic do lecznicy. Daj mi chwile- mam nadzieje ze ktos odbierze;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale on piekny :loveu: Nie dziwię się Pixie, że się go dorobiła, pewnie jego tatuś był równie uroczy i ja oczarował :eviltong:

hehe no pewnie tak, i jak to czesto w zyciu bywa po wszystkim po prostu sobie uciekłb:mad::diabloti:

Benny ma jeden minus- bardziej woli mojego męża niż mnie :mad::evil_lol:

Posted

Czekam na przelew na szczepienia dla Benka :multi:
Nel_a - tylko weź jakies pokwitowanie od weta ile i za co ;)

One były przez faceta wychowywane, to nie am sie co dziwić. Ja to bym nawet wolała, żeby Pixa lgnęła do męża, a Sadulec do mnie, to by mniej pretekstów do sprzeczek było :p

Posted

jolek68 napisał(a):
zdjęcia cudo, masz talent ;) no no ;)

Dziękuję ;)

Niech go ktoś ode mnie weźmie bo się w nim :loveu:
Jest tak uroczy i kochany- straszna przylepka :loveu: chętnie bym go zostawiła :-(

Posted

No to wiesz... możesz go zawsze zostawić :diabloti:

Zobaczcie kto u mnie w domu rządzi

YouTube - o 002

YouTube - o 004

Dziewczyny się spinają coraz bardziej i to Pixa atakuje... chyba dom bez innych psów, chyba, ze ktoś ma ochotę, bo sunia na jedno moje ej! kończy "walkę". Ona ma supuer predyspozycje na mega posłusznego psa. Z moją wariatką to mogę ćwiczyć i ćwiczyć, i tak ona sobie :mad:

Z dobrych wieści: Pixa wchodzi juz sama do klatki i 2 łapkami do windy :multi: A jeszcze nie było treningu :cool3:

Posted

Dzisiaj dłuższe spotkanie Benuś miał z moimi piesami- straszemu (Karo) akurat wszystko zwisa :) Toff wyraźnie zazdrosny ale daje rade :) a Kot już nie puszy ogona ;) Moja mama jest nim oczarowana :loveu:

Benuś już śmiga po schodach w górę i na dół - pierwszego dnia bał się.
No i ze smyczą się oswaja :):cool3:

Posted

Pixa nie jest w stanie wytrzymac tyle godzin sama.... Na razie odprowadziłam ją tam, w końcu ma jeszcze tydzień. Ale potem... facet stwierdził, że za tyle ile kosztuje zastrzyk (żeby nie miała młodych znów), to kosztuje również uspienie :shake:
Ma ktoś jakies pomysły??

Pixa poprzednim razem urodziła 9 szczeniaków!!!

Posted

o rany!
Benny jest w miarę spokojny. Wczoraj tylko popiskiwal jak z mezem wyszlismy ale pozniej sie uspokoil i ogolenie est grzeczniutki.
:placz::placz::placz:

zapomnialam wczoraj dodac ze weterynarz powiedzial ze ojcem Benka moze byc bernardyn lub dalmatyńczyk a ja bym powiedziala ze jest podobny do border collie

Posted

Nel_a napisał(a):
zapomnialam wczoraj dodac ze weterynarz powiedzial ze ojcem Benka moze byc bernardyn lub dalmatyńczyk a ja bym powiedziala ze jest podobny do border collie

Na osiedlu jest taki piesek w typie :razz:

Co do Pixy... proszę o każdą pomoc, choćby radę, co ja mam zrobić, żeby ona została te 8 h sama... Ja się boję, ze ona sforsuje drzwi i nie mogąc sforsować wyjściowych będzie sie bardziej frustrowała... jak mi zeżre królika :roll:

Dziś jak nas zobaczyła, to poszła z nami an spacer... przy każdej klatce stawał i czekała czy idziemy "do domu".... do windy wbiegła, byleby tylko iść z nami :placz: Nie wiem czy możecie sobie wyobrazić co ja czułam :-(