Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to pokazuje foty sprzed 15min :)
Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości czy aby na pewno Toff toleruje Benka to powiem że baaardzo go lubi- wspólnie chlipią z michy :razz::evil_lol:

Posted

Ciesze sie, ze się układa Benenu z Toffem. Pytanei co będzie, jak zacznie być mężczyzną :diabloti:

A za Pixą tak tęsknię :placz: Jak jestem w okolicy, to się powstrzymuję żeby tam nie zajrzeć :eviltong:

Posted

zastanawiam się nad kastracją.
Ale wczoraj był ubaw na spacerze z Bennym.
Zobaczyl psa (cos jak owczarek niemiecki) za ogrodzeniem na posesji i Ben chciał podbiec się przywitać ale pies zaczął ujadać Benny tak uciekal aż się kurzyło i sprawdzał czy ogonek i dupina jeszcze są na miejscu (chociaż pies był zamknięty):D:D:megagrin::megagrin:

Na moje oko Ben waży miedzy 12 a 13 - sprawdze u weta w przyszłym tygodniu.

Aaa a jak widzi się ze swoja koleżanką Grandą- sznaucerka mini. to biegaja jak oszalałe :) bawią się, gryzą przewracają :D chyba muszę ich nagrać :D

Posted

Nel_a napisał(a):
Aaa a jak widzi się ze swoja koleżanką Grandą- sznaucerka mini. to biegaja jak oszalałe :) bawią się, gryzą przewracają :D chyba muszę ich nagrać :D

Czyli moja potforzyca nie wywoła w nim traumy :eviltong: Dobrze :]

• 2 weeks later...
Posted

a no śliczny mały rozrabiaka :D Kupa śmiechu czasem z niego :D ciesze się że go mam! Nie oddam juz:mad::p Tak jak mówiłam podobny wzrostowo do mamy ale mama nie jest takim klocuszkiem :D

• 1 month later...
Posted

Ben i zabawy z piłeczką :)

[IMG]http://kornomanka.w.interii.pl/ben.jpg[/IMG]

[IMG]http://kornomanka.w.interii.pl/benny1.jpg[/IMG]

[IMG]http://kornomanka.w.interii.pl/ben2.jpg[/IMG]

Posted

Ale on piękny :loveu:
W okolicy są 2 podobne pieski, jeden ma 14 lat, a ten drugi zawsze na smyczy, ale prawdziwy pies na baby ;) to może on jest sprawcą :eviltong:

A jak z Tofikiem?? Beny odjajczony już?? :razz:

Pamiętam, jak go pierwszy raz zobaczyłam, taki wystraszony :shake: sierść jak u kuraka :lol: W przeciwieństwie od mamusi okazał się być baaardzo grzecznym psiakiem. Cieszę się, że trafił do Was :p

Dalej leży an żabkę czy wyrósł?

Posted

tak, "na żabkę" wciąż leży :D
w nocy warczy na jakieś odgłosy lub burzę, nie odstępuje mnie na krok a Tofika uwielbia i dokucza mu strasznie ;] podgryza zwłaszcza jego wielki pysk :D
Uwielbia spacery, a sierść ma jak koza :D aaaa no i zjada wszystko :D

Słodziak mój kochany :))))

Posted

hehe kurczak to jego ksywa :] Benny ma manie ostatnio i wszystkich podgryza po dłoniach a Tofikowemu gryzie łapy :D diabełek :diabloti::loveu: