Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']No tak troche nudno sie zrobi.....:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

no właśnie ... można zawsze było liczyć na jakieś mrożące krew w żyłach opowieści o nocnych poszukiwaniach parówki:smhair2: , a to tak co ?:diabloti: ...etam...;):sg168:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Widziałam wczoraj w sklepie jaki zestaw: dwie zgrabne małe czołówki, dwie zgrabne małe latarki i dwie minilatarki-breloczki... Od razu pomyślałam, że w sam raz do szukania Łucji![/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..no to dzieła, gwiazdka niedługo, nie wiem czy lepszy prezent znajdziesz:p

• 3 weeks later...
Posted

No dobra...hmm, no więc...:

zapowiedź miotu:
Dame: Florentynka.
Sire: Adam.
Badanie lekarskie wykazało obecność pojedynczego szczeniaka.
Z tego skojarzenia spodziewamy się szczenięcia o mocnym charakterze, wysokim współczynniku indywidualizmu i mocnego w pysku.
Po rodzicach ma szansę odziedziczyć ośli upór ( zwany czasem ponurą determinacją), niepokorny charakter i słuch absolutny, jeśli nie wda się w matkę.
Szczenię przyjdzie na świat w czerwcu - nie planujemy sprzedaży, zostanie w hodowli :)

Prosimy o trzymanie kciuków.

Posted

A co tu taka cisza..takie wieści, a ciotki się jeszcze nie zleciały:diabloti:

Asiu gratuluję Wam serdecznie i mocno całuję!!! Trzymam kciukasy za śliczny zgrabny brzuszek i zdrowego bobaska:kciuki: No i niech stado się jakoś pomału przygotowuje:evil_lol:

.....no i....co złego to nie ja:roll:;)

Posted

[quote name='Florentynka']No dobra...hmm, no więc...:

zapowiedź miotu:
Dame: Florentynka.
Sire: Adam.
Badanie lekarskie wykazało obecność pojedynczego szczeniaka.
Z tego skojarzenia spodziewamy się szczenięcia o mocnym charakterze, wysokim współczynniku indywidualizmu i mocnego w pysku.
Po rodzicach ma szansę odziedziczyć ośli upór ( zwany czasem ponurą determinacją), niepokorny charakter i słuch absolutny, jeśli nie wda się w matkę.
Szczenię przyjdzie na świat w czerwcu - nie planujemy sprzedaży, zostanie w hodowli :)

Prosimy o trzymanie kciuków.[/QUOTE]

ale wiadomość !!! gratuluję z całego serca, pamiętasz nawet rozmawiałyśmy o tym kiedy byłaś u mnie ale gdzieżbym pomyślała wtedy że zaraz majuska zaciąży, a jak się oszczeni to przeskoczy na ciebie. Nawet się zastanawiam czy to majuska jakiejs ..zarazy'' :evil_lol: nie rozsiała i zaraz dowiemy się np. że Dzika_Figa również szczenna :diabloti:.
Jeszcze raz wielkie gratulacje, Adam pewnie dumny jak paw !!! :loveu:

Posted

ogromne gratulacje !:loveu:

[IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/412/images2ul.jpg/[/IMG][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/7555/images2tc.jpg[/IMG]

myślę ,że później będzie np. tak ::lol:

[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/8649/images4tp.jpg[/IMG]

lub tak ::lol:

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9724/images6yx.jpg[/IMG]

albo tak ::lol:

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/2450/images5sh.jpg[/IMG]

[IMG]http://img171.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img171/2450/images5sh.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='karolciasz28']Gratuluję z całego serca!:loveu::loveu: Oj ciotki ciotki dobrze że ja jeszcze dziecko.:evil_lol:[/QUOTE]

ale pewnie już takie co urodzic może :eviltong:, tak więc Karolciu miej się na baczności.
Jeszcze tylko czekać kiedy[B] Figa33[/B] zaserwuje nam dobrą nowinę...:cool3:

Posted

[QUOTE]Jeszcze tylko czekać kiedy Figa33 zaserwuje nam dobrą nowinę...[/QUOTE]
A to może Florentynka musiałaby pojechać do stolycy roznieść "zarazę":cool3:
...ale czekajcie, czekajcie, ja jeszcze wtedy w Krakowie u Magdy od Łatka gościłam, to może i u nich cosik się święci??:razz:

Figuś boskie te foty:loveu:

Posted

Zajrzałam jak tylko przeczytałam Twoje PW...ale niespodzianka...:crazyeye::crazyeye: gratuluję z całego serca i życzę,żeby było takie jak piszesz w "metryczce",mocno zindywidualizowane.Wszystkiego dobrego!:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Becia66'] i zaraz dowiemy się np. że Dzika_Figa również szczenna :diabloti:.
[/QUOTE]

Oficjalnie oświadczam, że nie jestem szczenna i w najbliższej przyszłości nie planujemy miotu, jeden szczeniak w rodzinie wystarczy.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Oficjalnie oświadczam, że nie jestem szczenna i w najbliższej przyszłości nie planujemy miotu, jeden szczeniak w rodzinie wystarczy.[/QUOTE]

a juz myślałam że to powód dla którego zniknęłaś z dogo.Ja wiem że nic na siłę ale Malgosiu wracaj do nas, bardzo prosimy :modla::modla::modla:

• 3 weeks later...
Posted

Za parę dni nasza kochana parówa będzie obchodzić imieniny. Ponieważ zaraz potem nasza druga kochana parówa będzie świętować rocznicę zamieszkania z nami, wiec chyba im muszę wyprawić jakąś imprezkę w weekend. Należy się, nie?

Posted

[quote name='Florentynka']Za parę dni nasza kochana parówa będzie obchodzić imieniny. Ponieważ zaraz potem nasza druga kochana parówa będzie świętować rocznicę zamieszkania z nami, wiec chyba im muszę wyprawić jakąś imprezkę w weekend. Należy się, nie?[/QUOTE]

i te twoje sławetne torty też będą ? już mi ślinka leci...

Posted

[quote name='Becia66']i te twoje sławetne torty też będą ? już mi ślinka leci...[/QUOTE]

Jesteś pewna, że chciałabyś jeść tort zrobiony z twarożku, żelatyny, tuńczyka, wędliny i kurzego udżca? :evil_lol:
Ja wiem, że Ty jadasz mięso, ale mimo wszystko...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Jesteś pewna, że chciałabyś jeść tort zrobiony z twarożku, żelatyny, tuńczyka, wędliny i kurzego udżca? :evil_lol:..[/QUOTE]

chyba jestem pewna...:lol:, nieważne jak smakuje, ważne że apetycznie wygląda.