halcia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No tak troche nudno sie zrobi.....:diabloti::eviltong: Quote
figa33 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='halcia']No tak troche nudno sie zrobi.....:diabloti::eviltong:[/QUOTE] no właśnie ... można zawsze było liczyć na jakieś mrożące krew w żyłach opowieści o nocnych poszukiwaniach parówki:smhair2: , a to tak co ?:diabloti: ...etam...;):sg168: Quote
Dzika_Figa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Widziałam wczoraj w sklepie jaki zestaw: dwie zgrabne małe czołówki, dwie zgrabne małe latarki i dwie minilatarki-breloczki... Od razu pomyślałam, że w sam raz do szukania Łucji! Quote
majuska Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Widziałam wczoraj w sklepie jaki zestaw: dwie zgrabne małe czołówki, dwie zgrabne małe latarki i dwie minilatarki-breloczki... Od razu pomyślałam, że w sam raz do szukania Łucji![/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..no to dzieła, gwiazdka niedługo, nie wiem czy lepszy prezent znajdziesz:p Quote
Florentynka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No dobra...hmm, no więc...: zapowiedź miotu: Dame: Florentynka. Sire: Adam. Badanie lekarskie wykazało obecność pojedynczego szczeniaka. Z tego skojarzenia spodziewamy się szczenięcia o mocnym charakterze, wysokim współczynniku indywidualizmu i mocnego w pysku. Po rodzicach ma szansę odziedziczyć ośli upór ( zwany czasem ponurą determinacją), niepokorny charakter i słuch absolutny, jeśli nie wda się w matkę. Szczenię przyjdzie na świat w czerwcu - nie planujemy sprzedaży, zostanie w hodowli :) Prosimy o trzymanie kciuków. Quote
majuska Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A co tu taka cisza..takie wieści, a ciotki się jeszcze nie zleciały:diabloti: Asiu gratuluję Wam serdecznie i mocno całuję!!! Trzymam kciukasy za śliczny zgrabny brzuszek i zdrowego bobaska:kciuki: No i niech stado się jakoś pomału przygotowuje:evil_lol: .....no i....co złego to nie ja:roll:;) Quote
Becia66 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='Florentynka']No dobra...hmm, no więc...: zapowiedź miotu: Dame: Florentynka. Sire: Adam. Badanie lekarskie wykazało obecność pojedynczego szczeniaka. Z tego skojarzenia spodziewamy się szczenięcia o mocnym charakterze, wysokim współczynniku indywidualizmu i mocnego w pysku. Po rodzicach ma szansę odziedziczyć ośli upór ( zwany czasem ponurą determinacją), niepokorny charakter i słuch absolutny, jeśli nie wda się w matkę. Szczenię przyjdzie na świat w czerwcu - nie planujemy sprzedaży, zostanie w hodowli :) Prosimy o trzymanie kciuków.[/QUOTE] ale wiadomość !!! gratuluję z całego serca, pamiętasz nawet rozmawiałyśmy o tym kiedy byłaś u mnie ale gdzieżbym pomyślała wtedy że zaraz majuska zaciąży, a jak się oszczeni to przeskoczy na ciebie. Nawet się zastanawiam czy to majuska jakiejs ..zarazy'' :evil_lol: nie rozsiała i zaraz dowiemy się np. że Dzika_Figa również szczenna :diabloti:. Jeszcze raz wielkie gratulacje, Adam pewnie dumny jak paw !!! :loveu: Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Aaaaa!!!!!!!!!!!!!! gratulacje ogromne!!!! :D :D :D dogomaniaków nam przybywa!!! :) Quote
majuska Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ty się nie śmiej Andzike bo potem Twoja kolej, Beci i mamynabank już raczej nie namówimy ;):eviltong: Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratuluję z całego serca!:loveu::loveu: Oj ciotki ciotki dobrze że ja jeszcze dziecko.:evil_lol: Quote
figa33 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ogromne gratulacje !:loveu: [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/412/images2ul.jpg/[/IMG][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/7555/images2tc.jpg[/IMG] myślę ,że później będzie np. tak ::lol: [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/8649/images4tp.jpg[/IMG] lub tak ::lol: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9724/images6yx.jpg[/IMG] albo tak ::lol: [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/2450/images5sh.jpg[/IMG] [IMG]http://img171.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img171/2450/images5sh.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [quote name='karolciasz28']Gratuluję z całego serca!:loveu::loveu: Oj ciotki ciotki dobrze że ja jeszcze dziecko.:evil_lol:[/QUOTE] ale pewnie już takie co urodzic może :eviltong:, tak więc Karolciu miej się na baczności. Jeszcze tylko czekać kiedy[B] Figa33[/B] zaserwuje nam dobrą nowinę...:cool3: Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A rozmnażajcie się ja się poprzyglądam:razz:. Ale się do roboty wzięły, hoho:diabloti: Quote
majuska Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [QUOTE]Jeszcze tylko czekać kiedy Figa33 zaserwuje nam dobrą nowinę...[/QUOTE] A to może Florentynka musiałaby pojechać do stolycy roznieść "zarazę":cool3: ...ale czekajcie, czekajcie, ja jeszcze wtedy w Krakowie u Magdy od Łatka gościłam, to może i u nich cosik się święci??:razz: Figuś boskie te foty:loveu: Quote
figa33 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 osobiście uważam ,że ta miła "zaraza" co to się tak rozprzestrzenia na południu Polski mogłaby zahaczyć o centrum kraju...:cool3: Quote
Romka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zajrzałam jak tylko przeczytałam Twoje PW...ale niespodzianka...:crazyeye::crazyeye: gratuluję z całego serca i życzę,żeby było takie jak piszesz w "metryczce",mocno zindywidualizowane.Wszystkiego dobrego!:lol::lol::lol: Quote
Dzika_Figa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Becia66'] i zaraz dowiemy się np. że Dzika_Figa również szczenna :diabloti:. [/QUOTE] Oficjalnie oświadczam, że nie jestem szczenna i w najbliższej przyszłości nie planujemy miotu, jeden szczeniak w rodzinie wystarczy. Quote
Becia66 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Oficjalnie oświadczam, że nie jestem szczenna i w najbliższej przyszłości nie planujemy miotu, jeden szczeniak w rodzinie wystarczy.[/QUOTE] a juz myślałam że to powód dla którego zniknęłaś z dogo.Ja wiem że nic na siłę ale Malgosiu wracaj do nas, bardzo prosimy :modla::modla::modla: Quote
Florentynka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Za parę dni nasza kochana parówa będzie obchodzić imieniny. Ponieważ zaraz potem nasza druga kochana parówa będzie świętować rocznicę zamieszkania z nami, wiec chyba im muszę wyprawić jakąś imprezkę w weekend. Należy się, nie? Quote
Becia66 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Florentynka']Za parę dni nasza kochana parówa będzie obchodzić imieniny. Ponieważ zaraz potem nasza druga kochana parówa będzie świętować rocznicę zamieszkania z nami, wiec chyba im muszę wyprawić jakąś imprezkę w weekend. Należy się, nie?[/QUOTE] i te twoje sławetne torty też będą ? już mi ślinka leci... Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Becia66']i te twoje sławetne torty też będą ? już mi ślinka leci...[/QUOTE] Jesteś pewna, że chciałabyś jeść tort zrobiony z twarożku, żelatyny, tuńczyka, wędliny i kurzego udżca? :evil_lol: Ja wiem, że Ty jadasz mięso, ale mimo wszystko... Quote
Becia66 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Jesteś pewna, że chciałabyś jeść tort zrobiony z twarożku, żelatyny, tuńczyka, wędliny i kurzego udżca? :evil_lol:..[/QUOTE] chyba jestem pewna...:lol:, nieważne jak smakuje, ważne że apetycznie wygląda. Quote
Florentynka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Dziś będziemy produkować torcik ;) Oczywiście obiecuję fotorelację z jedzenia Quote
Recommended Posts