Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mariola, słuchaj, Grishka ma rewelacyjny charakter ! :angel: :D I też jest piękna :P
Shima to faktycznie piękność (obiektywnie rzecz biorąc), ale charakter ma już trudniejszy. Wymaga więcej pracy i w niektórych sprawach potrzebuje więcej czasu. Podczas gdy Grishka jest bardzo ciekawa świata i odważna, to Shima się nieco tego świata obawia, jest również bardzo nieufna wobec ludzi, musi się do każdego z osobna przekonać (oczywiście do jednych szybciej, innych wolniej).

Bardzo Ci, Mariolo, jeszcze raz dziękuję za obie panny, nie zamieniłabym je na żadne inne ! :D

Iza, w piątek już nie dałam rady odpisać, dziś obiecuję :roll:

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czytajac opis Manu Twoich suczek to Akim czysty miks wyszedl.bo podobny do Shimy a osobowosc Grishki{dobrze napisalam?}.Mariolko wyslala do Ciebie ta metryczke mam nadzieje ze ja dostalas razem z niespodzianka !

Posted

[quote name='Izka.w']czytajac opis Manu Twoich suczek to Akim czysty miks wyszedl.bo podobny do Shimy a osobowosc Grishki{dobrze napisalam?}.[/quote]Znaczy się oczywiście ma z obu to co najlepsze...? 8) :wink: Zakochana mamusia... :roll: Poczekaj, jeszcze znajdziesz pewnie co-nie-co :lol: :wink:
Odnosisz się do mojego opisu tu czy w liście ? Bo tam obszernie je opisałam :)

Posted

[quote name='Szamanka']Szkoda, że pobratymcy Szamana rzadko tu bywają... Tak tylko chciałam się dowiedzieć czy jest tu ktoś kto ma psa z Banciarni, lub ewentualnie konkretnie z miotu z którego jest Szaman..[/quote]

A z jakiego miotu jest Szaman?

Posted

No to teraz my 8)
MAN z Andrzejowego Ogrodu
Ojciec: Ch.Pl :lol: :lol: HAKIM Snow
Matka: Ch.Pl KOYUK Kamczadał
Miot : "M"
Moze jakas rodzinka? :) :wink: :wink:

Posted

no prosze :) rodzinak jakas jest 8)
Anus jest tez miotowym bratem suczki, ktorej corka jest TIRSA Arktyczny wedrowiec.Tirsa miala teraz maluchy z Shapalkiem,wiec anus jest ich pra-wujkiem :)

• 1 year later...
Posted

[quote name='PaYooK'][B]ELO!!![/B]

[B]co tylko tyle??
moge dodoac jeszcze PaYooK Dobry Zaprzeg - ur 7.09.2003 bo te 3 psiaki nowe to ich pozostale rodzenstwo zostalo u hodowcy[/B][/quote]

Czy Payook nie jest synem mojego Besta?:razz:

• 3 years later...
Posted

Witam ;) Moje kochanie JERRY ''Tamlin'' Eskimoski Domek urodził się 28.12.2008, jego rodzicami są KORTIZ Eskimoski Domek i TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek
Wie ktoś może coś o jego rodzeństwie ( JERRY LEE, JAMAICA, JUMBO ) ?
Szukałam na wystawach ale tylko ja wystawiam :(
A może ktoś zna ''przyrodnie'' rodzeństwo JERREGO ? ;)

Posted

[quote name='Merrick']Witam ;) Moje kochanie JERRY ''Tamlin'' Eskimoski Domek urodził się 28.12.2008, jego rodzicami są KORTIZ Eskimoski Domek i TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek
Wie ktoś może coś o jego rodzeństwie ( JERRY LEE, JAMAICA, JUMBO ) ?
Szukałam na wystawach ale tylko ja wystawiam :(
A może ktoś zna ''przyrodnie'' rodzeństwo JERREGO ? ;)[/QUOTE][IMG]file:///D:/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/jerry1mini.jpg[/IMG]

Tak zanam SIOSTRE KTÓRA MIESZKA z hodowli ,, SONGO `` JERRY LEE ESKOMOKI DOMEK.....

Posted

[quote name='Siberian-NANA'][IMG]file:///D:/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/jerry1mini.jpg[/IMG]

Tak zanam SIOSTRE KTÓRA MIESZKA z hodowli ,, SONGO `` JERRY LEE ESKOMOKI DOMEK.....[/QUOTE]

:) To super. A jeżeli jest w czujejś hodowli to czy znaczy to że będzie w przyszłości wystawiana i Tamlin będzie miał okazję ją kiedyś na jakiejś wystawie spotkać ? ;)

Posted

Nie wiem, gdzie teraz sa maluchy, ale pamietam je jeszcze z hodowli :-)

Ktos wczesniej pytal o skojarzenie Balto-My love. Moja sasiadka ma pieska po My Love, ale ojcem jest Kirkuk.

• 3 weeks later...
Posted

A ja mam takie pytanko czy wie ktoś może o jakiś szczeniaczkach oprócz Ciapka z Banciarni Cwanej i moim Scotim po psie Big Foot Artur The Facir? To był pies moje marzenie byłem zakochany w nim jak jeszcze był u Andrzeja Górowskiego.Wiem że teraz biega u Henryka Marca w zaprzegu:)

Czytałem posty wcześniej i pieskach z Banciarni my w domu mamy dwa z tej hodowli...:)

Pozdrawiam Biernat

Posted

Nie wiem jakiego Szamanka masz ty pieska od Świtów ja mam sunie i psa po burzy moim zdaniem najlepsza suka jaka mają no lepsza mogła być a nawet była Alabamka.Co do charakterów to powiem tak rudej to by się banciarnia nie wyparła :P a co do tego łotra mojego jest to już jest gorzej:)Ale tak to moja Banciarka jest kochana i nie zamienił bym ich za żadne skarby:)
Pozdrawiam Mateusz

Posted

[quote name='biernat']A ja mam takie pytanko czy wie ktoś może o jakiś szczeniaczkach oprócz Ciapka z Banciarni Cwanej i moim Scotim po psie Big Foot Artur The Facir? To był pies moje marzenie byłem zakochany w nim jak jeszcze był u Andrzeja Górowskiego.Wiem że teraz biega u Henryka Marca w zaprzegu:)

Ja mam suczkę po tym psie to ASZA Gorczański Wędrowiec :-)
pozdrawiam