Jump to content
Dogomania

Pies jest już w domu - Bardzo wystraszony pies w katowickim schronisku!!!!

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maupa4']Przykro mi ale nie ma innej możliwości niż usunięcie pierwszego "obcego"postu żeby później osoba zakładająca wątek mogła cokolwiek robić ze swoim wątkiem - np. zaktualizować tytuł.

Ale ... nie muszę tego robić.

nic nie szkodzi tak sobie marudze :-)
a'propos trudnosci technicznych marudze, a nie w kwestii działań moderatora.

Lara_ czy jego oddał właściciel czy jest znaleziony?

Posted

[quote name='Dorothy']szkoda ze trzeba usuwac posty zeby byl porzadek na forum :-( :shake:

Przykro mi ale nie ma innej możliwości niż usunięcie pierwszego "obcego"postu żeby później osoba zakładająca wątek mogła cokolwiek robić ze swoim wątkiem - np. zaktualizować tytuł.

Ale ... nie muszę tego robić.

Posted

Dorothy napisał(a):
nic nie szkodzi tak sobie marudze :-)
a'propos trudnosci technicznych marudze, a nie w kwestii działań moderatora.

Lara_ czy jego oddał właściciel czy jest znaleziony?

Dorothy, nic nie wiem więcej :shake: Maciaszek pojedzie w środę do schroniska i się spróbuje coś o nim więcej dowiedzieć, zwłaszcza na temat jego charakteru. Prawdopodobnie ktoś go wywalił, bo jest tak przerażony, że widać, że w schronisku przeżywa szok :( czy siedzi sam w boksie to się zaraz dopytam.

Posted

Trochę więcej wieści o piesku:

psiak siedzi w boksie z innymi psami. Jak wychodzi na zewnętrzną część boksu to nie jest już taki wystraszony. Chyba zamknięte, ciasne pomieszczenia bez możliwości wycofania się tak na niego wpływają...

Posted

Dorothy napisał(a):
przy tym wszystkim on jest bardzo ladny.
Nie gryzą go psy? Do ludzi tez odnosi sie z takim strachem?
Nie, psy go nie gryzą.
Nie wiem jak do ludzi, bo za cholerę nie podejdzie do krat. Jest jednym wielkim strachem.
Kiedy jest mróz psy są zamknięte w wewnętrznej części boksów. Tam jest mała przestrzeń, nie ma się gdzie ukryć, a do tego jak tylko ktoś się pojawi jest okropny hałas. Myślę, że to go tak przeraża... Zwłaszcza ten psi wrzask.
A gdy zewnętrzna część boksów jest otwarta i jest spokojniej, poza tym jest większe pole manewru to pies jest spokojniejszy, już nie taki przerażony, ale do krat boksu nie chce podejść. Boi się.