Jump to content
Dogomania

Sznaucerka Pola -schronisko Szczecin - ma domek :)

Recommended Posts

Posted

Sznaucerka średnia pieprz i sól o schroniskowym imieniu Pola szuka domku. Ma ok. 5-6 lat.

Dzisiaj byłam w schronisku i zrobiłam fotki suni. Pola jest bardzo przyjaznym pieskiem. Mieszka w boksie w budynku - nie chciała wyjść na wybieg więc udało mi się zrobić tylko takie fotki.
Na moją prośbę wpuszczono mnie do wewnątrz budynku - Pola merdała kikutkiem ogonka do pracownika który wszedł ze mną i wystawiła pyszczolka przez kraty. Podrapałam ją po nosku - zero warczenia czy kulenia się.
Ma zostawioną czuprynkę na głowie, jest szczuplutka ale jest to na pewno sznupek.

Pola została wysterylizowana w schronisku.
Na stronie schroniska napisano o niej:
"Sympatyczna, przyjazna sunia, czeka na ciepły dom i kochających opiekunów, trafiła do nas w styczniu jako pies bezpański."
Pola mieszka w boksie nr 23, jej nr 127/09.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bidusia :( Ja właśnie pytałam o nią na sznaucerach bo na tej focie ze schronu wyglądała na większą niż średniaczkę.
Aniu oczywiście dodam sunię na bloga sznaucerzego.

Posted

nie wiem co robic nie mam jak pomóc ale chociaż podniose
ZROBIŁAM JEJ ALEGRATKE:
[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1834500_sznaucerka_srednia_pieprz_i_sol_szuka.html]Sznaucerka
może ktoś zrobi allegro? ja nie moge mam z nimi na pieńku.

Posted

Serce sie rozpada na kawalki :-( Sznupcia tak cudna, a one wszystke takie kochane.

Babeczki, jesli chcecie, poprosze w 2 fundacjach w NL o zamieszczenie jej na stronce. Potrzebuje jedynie jakiegos opisu, jakkolwiek wiem ze, nie latwo wybadac w schronie jej charakteru. Im wiecej danych tym lepiej, czyli wiek, jak do ludzi, psow, suk, itp. i ile ma w klebie?

Kto wie? Moze ta droga znajdziemy dla malej dobry dom.

PS. Aniu, czy sprawdzano ewentualnie, czy posiada chip?

Posted

[quote name='madziamn']nie wiem co robic nie mam jak pomóc ale chociaż podniose
ZROBIŁAM JEJ ALEGRATKE:
[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1834500_sznaucerka_srednia_pieprz_i_sol_szuka.html]Sznaucerka
może ktoś zrobi allegro? ja nie moge mam z nimi na pieńku.

Dzięki Madziu. Allegro ma zrobić Inez ale jakoś się nie odzywa.

Podaje telefon do mnie bo może będzie ktoś chciał kontaktu: 663 86 88 66