AnkaG Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Sznaucerka średnia pieprz i sól o schroniskowym imieniu Pola szuka domku. Ma ok. 5-6 lat. Dzisiaj byłam w schronisku i zrobiłam fotki suni. Pola jest bardzo przyjaznym pieskiem. Mieszka w boksie w budynku - nie chciała wyjść na wybieg więc udało mi się zrobić tylko takie fotki. Na moją prośbę wpuszczono mnie do wewnątrz budynku - Pola merdała kikutkiem ogonka do pracownika który wszedł ze mną i wystawiła pyszczolka przez kraty. Podrapałam ją po nosku - zero warczenia czy kulenia się. Ma zostawioną czuprynkę na głowie, jest szczuplutka ale jest to na pewno sznupek. Pola została wysterylizowana w schronisku. Na stronie schroniska napisano o niej: "Sympatyczna, przyjazna sunia, czeka na ciepły dom i kochających opiekunów, trafiła do nas w styczniu jako pies bezpański." Pola mieszka w boksie nr 23, jej nr 127/09. Quote
AMIŚKA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jaka piekna sznupcia zabłąkała sie w naszym schronie!!!! Trzeba zrobic jej ogłoszenia!! A moze jakis tymczas sie trafi dla pieknej POLI???;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Anka super, że Ci się udało ją odwiedzić!!! Quote
Inez Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cudna jest :) tylko już troche zaniedbana przez pobyt w schronisku. Jeśli potrzbne allegro to poprosze opis jaki mam wstawić na PW. Quote
weszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Bidusia :( Ja właśnie pytałam o nią na sznaucerach bo na tej focie ze schronu wyglądała na większą niż średniaczkę. Aniu oczywiście dodam sunię na bloga sznaucerzego. Quote
AnkaG Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Inez ja kompletnie nie wiem co się pisze w ogłoszeniach :oops: Quote
malawaszka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 lalunia śliczna w górę! Inez - do opisu można wziąć to co ania napisała o suni - chyba że potrzebujesz cały gotowy tekst - zredagowany? Quote
AnkaG Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ano fajna laleczka - tak doopeczką wywijała radośnie .... Quote
AnkaG Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Skacz do góry - może jakiś wielbiciel sznupów cię wypatrzy ... Quote
AMIŚKA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A jak sznupcia znalazła sie w schronie szczecińskim?? Od kiedy jest?? Śliczności:lol::lol: Quote
AnkaG Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Sznupcia kwarantannę przeszła w Policach - do schronu w Szczecinie trafiła 31.01.2009 Quote
AMIGA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Następny porzucony sznaucio :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
AnkaG Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Jakoś ostatnio dużo tych średniaków w schronach :-( Quote
AMIŚKA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 I rasowców, piekna rasowa sznupka, ANIU a może ja wykupic i przekazać do TOZU?? bo nie ma tymczasu.. w TOZie maja piekna rasową labradorke czarną,tez szuka domku... Quote
AnkaG Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Amisia a co to zmieni dla sznupki? Ja nie znam TOZ i nie wiem co oni oferują dla psów. :cool3: Quote
madziamn Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nie wiem co robic nie mam jak pomóc ale chociaż podniose ZROBIŁAM JEJ ALEGRATKE: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1834500_sznaucerka_srednia_pieprz_i_sol_szuka.html]Sznaucerka może ktoś zrobi allegro? ja nie moge mam z nimi na pieńku. Quote
dusje Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Serce sie rozpada na kawalki :-( Sznupcia tak cudna, a one wszystke takie kochane. Babeczki, jesli chcecie, poprosze w 2 fundacjach w NL o zamieszczenie jej na stronce. Potrzebuje jedynie jakiegos opisu, jakkolwiek wiem ze, nie latwo wybadac w schronie jej charakteru. Im wiecej danych tym lepiej, czyli wiek, jak do ludzi, psow, suk, itp. i ile ma w klebie? Kto wie? Moze ta droga znajdziemy dla malej dobry dom. PS. Aniu, czy sprawdzano ewentualnie, czy posiada chip? Quote
AnkaG Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='madziamn']nie wiem co robic nie mam jak pomóc ale chociaż podniose ZROBIŁAM JEJ ALEGRATKE: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1834500_sznaucerka_srednia_pieprz_i_sol_szuka.html]Sznaucerka może ktoś zrobi allegro? ja nie moge mam z nimi na pieńku. Dzięki Madziu. Allegro ma zrobić Inez ale jakoś się nie odzywa. Podaje telefon do mnie bo może będzie ktoś chciał kontaktu: 663 86 88 66 Quote
Recommended Posts