Jump to content
Dogomania

Sznaucerka Pola -schronisko Szczecin - ma domek :)

Recommended Posts

Posted

dusje napisał(a):
Serce sie rozpada na kawalki :-( Sznupcia tak cudna, a one wszystke takie kochane.

Babeczki, jesli chcecie, poprosze w 2 fundacjach w NL o zamieszczenie jej na stronce. Potrzebuje jedynie jakiegos opisu, jakkolwiek wiem ze, nie latwo wybadac w schronie jej charakteru. Im wiecej danych tym lepiej, czyli wiek, jak do ludzi, psow, suk, itp. i ile ma w klebie?

Kto wie? Moze ta droga znajdziemy dla malej dobry dom.

PS. Aniu, czy sprawdzano ewentualnie, czy posiada chip?

Dusje słoneczko - co wiem o niej napisałam na pierwszej stronie wątku. W schronie nic więcej sie nie dowiesz. Średni sznaucer ma wysokość w kłębie 45-50 cm.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Inez']jestem już. Coś ostatnio mam problemy z wejściem na dogomanie.

Oto aukcja: Sznaucerka średnia w schronisku!! (561415294) - Aukcje internetowe Allegro . Jestem otwarta na wszelkie sugestie, moge cos pozmieniać, dopisać.:eviltong:

Ciekawe czy mi się za to oberwie od zarządu schroniska :evil_lol:. Oni jakoś nie lubią aukcji :diabloti: i mnie :diabloti: .

Oni są oficjalnie poinformowani prze ze mnie, że szukamy domu. :p Uprzedziłam ,ze będziemy wrzucać na internet - no przeciez byłam foty robić. Opier.... mogę ja zebrać bo zapisali mój nr tel. :eviltong: Nie bój żaby :evil_lol:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Ja nie rozumiem dlaczego piszecie 5-6 lat???
według mnie /i nie tylko/:razz:
to młoda sunia!1
zobaczcie na jej zęby!!:roll:

na zdjęciu to nie widać za bardzo tych zębów, trzeba by na zywo sprawdzić

Posted

na allegro jest dokładny namiar schroniska więc ktoś może się tam udać i ją zabrać, a my nawet nie będziemy wiedzieć - Aniu czy masz w miarę stały kontakt ze schroniskiem, żeby się dowiedzieć jak ją wydadzą?