AnkaG Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 dusje napisał(a):Serce sie rozpada na kawalki :-( Sznupcia tak cudna, a one wszystke takie kochane. Babeczki, jesli chcecie, poprosze w 2 fundacjach w NL o zamieszczenie jej na stronce. Potrzebuje jedynie jakiegos opisu, jakkolwiek wiem ze, nie latwo wybadac w schronie jej charakteru. Im wiecej danych tym lepiej, czyli wiek, jak do ludzi, psow, suk, itp. i ile ma w klebie? Kto wie? Moze ta droga znajdziemy dla malej dobry dom. PS. Aniu, czy sprawdzano ewentualnie, czy posiada chip? Dusje słoneczko - co wiem o niej napisałam na pierwszej stronie wątku. W schronie nic więcej sie nie dowiesz. Średni sznaucer ma wysokość w kłębie 45-50 cm. Quote
Inez Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jestem już. Coś ostatnio mam problemy z wejściem na dogomanie. Oto aukcja: Sznaucerka średnia w schronisku!! (561415294) - Aukcje internetowe Allegro . Jestem otwarta na wszelkie sugestie, moge cos pozmieniać, dopisać.:eviltong: Ciekawe czy mi się za to oberwie od zarządu schroniska :evil_lol:. Oni jakoś nie lubią aukcji :diabloti: i mnie :diabloti: . Quote
AMIŚKA Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja nie rozumiem dlaczego piszecie 5-6 lat??? według mnie /i nie tylko/:razz: to młoda sunia!1 zobaczcie na jej zęby!!:roll: Quote
AnkaG Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Inez']jestem już. Coś ostatnio mam problemy z wejściem na dogomanie. Oto aukcja: Sznaucerka średnia w schronisku!! (561415294) - Aukcje internetowe Allegro . Jestem otwarta na wszelkie sugestie, moge cos pozmieniać, dopisać.:eviltong: Ciekawe czy mi się za to oberwie od zarządu schroniska :evil_lol:. Oni jakoś nie lubią aukcji :diabloti: i mnie :diabloti: . Oni są oficjalnie poinformowani prze ze mnie, że szukamy domu. :p Uprzedziłam ,ze będziemy wrzucać na internet - no przeciez byłam foty robić. Opier.... mogę ja zebrać bo zapisali mój nr tel. :eviltong: Nie bój żaby :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Inez zobaczę w domu bo w pracy zablokowali nam allegro :cool3: I wielkie dzięki za pomoc. :lol: Quote
AnkaG Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Mam nadzieję, że ktoś zadzowni ... Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 AMIŚKA napisał(a):Ja nie rozumiem dlaczego piszecie 5-6 lat??? według mnie /i nie tylko/:razz: to młoda sunia!1 zobaczcie na jej zęby!!:roll: na zdjęciu to nie widać za bardzo tych zębów, trzeba by na zywo sprawdzić Quote
Inez Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Czesto u nas psy są oceniane na więcej niż mają, nie wiem skąd ta tendencja... Mam nadzieje że się Poli poszczęści. :razz: Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Inez napisał(a):Czesto u nas psy są oceniane na więcej niż mają, nie wiem skąd ta tendencja... to dziwne bo zwykle się robi odwrotnie :lol: Quote
AnkaG Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No obejrzeć zębów to nie mam szans. Nie możemy pisać, ze ma np. 3 lata jak na stronie schronu określili na 6. Niestety nikt nie dzwoni. :cool3: Quote
malawaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 na allegro jest dokładny namiar schroniska więc ktoś może się tam udać i ją zabrać, a my nawet nie będziemy wiedzieć - Aniu czy masz w miarę stały kontakt ze schroniskiem, żeby się dowiedzieć jak ją wydadzą? Quote
AnkaG Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Nie wiem czy zadzwonią. Ja jutro lub pojutrze zadzwonię i się dowiem czy są jakieś efekty naszych starań. :cool3: Quote
AnkaG Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 119 wyświetleń na allegro. Do mnie zero telefonów. :cool3: Quote
AnkaG Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dzwoniłam - siedzi dalej w schronie :-( Quote
AMIGA Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 coś te średniaczki mają najmniejsze "wzięcie", chociaż o olbrzymki też za bardzo się ludzie nie biją :-( Quote
malawaszka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no niestety - tylko o mini są kolejki zawsze :shake: Quote
AnkaG Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Tak wogóle małym psom łatwiej znaleźć dom ... Quote
malawaszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ogłoszenia!!!!!!!!! dużo ogłoszeń :p Quote
AnkaG Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ja nie potrafię robic ogłoszeń .... :oops: Quote
Recommended Posts