Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu są foteczki piesków i kaukaza i rotka
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/12063986-post100.html[/URL]

ogloszenia dla kaukazki i rotka zrobilam na tych stronach:
aleokazja
eoferty.com
adopcjapsa
gumtree
pineska
dwukropek
bono-polska
kupsprzedaj
olx
kupiepsa

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie idzie tak jak powinno. Ja będę w święta na wsi, bo muszę na cmentarz jechać. Przy okazji zajrzę do babci no i przejdę się do tego chłopa od kaukazki i się przedstawię . Ciekawe co zrobi :p
Acha, gdyby co, to Asika możemy zabrać. Znaczy przewieźć.

Posted

[quote name='mtf zalesie']same zle wiesci-nie ma domu dla szarlotki i bedzie musiala wrocic z dt pewnie do przytuliska,chlop na noc nie zamyka asika i pies lata cale noce z wyzlowatymi ze wsi i nie wrocil na noc[/quote]

Który pies to Asik??????????

Posted

Jutro jadę z TZ po kaukazice. Trzymajcie kciukasy, jutro psinka jedzie do nowego domku w Milanówku.
Kurcze, ten facet to jakaś moja rodzina, ma to samo nazwisko co ja. Z tego co wiem, to jakiś wnuk brata mojego dziadka. Więc przedstawię mu się imieniem i nazwiskiem i powiem co o nim myślę. Oczywiście najpierw zabiorę psa. Tylko.... Jedyną dużą obrożę jaką posiadam, należy do mojego psa, ale ona się raczej nie nadaje. Bo to nie jest spacerówka, tylko szmaciak podwórkowy ;/

Posted

Marzenuś czy ta kaukazice jedzie do DT czy Ds . Jak chcesz moge z tobą jechać ( mieszkam w Warce) Mogę Ci obroże pożyczyć i mam kolczatkę od Ali . Na Pw podaję Ci numer telefonu .

Posted

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc, ale damy sobie radę. Pogadam z moim psem, myślę, że użyczy obróżki swojej. Niestety nie będzie miejsca w samochodzie na trzecią osobę ;)
Acha, to domek stały ;)

Posted

Psinka już w nowym domu, łagodna i spokojna. Nie nabrudziła w samochodzie (facet by mnie na suchej gałęzi powiesił), droga minęła bez problemów, umowa podpisana, nowy właściciel zadowolony, wygłaskał, wyprzytulał i poszedł powitalne śniadanko psu ugotować. Panienka zajęła się zwiedzaniem ogrodu, już koniec z łańcuchem i kolczatką zapiętą na kłódkę....
Ona taka wielka jak mój cielak, ale do samochodu weszła. Siłą, ale weszła.
Jeszcze TZ powiedział facetowi (pech, rodzinka :angryy: ) że do samochodu musi wsadzić ją ktoś, kogo zna :diabloti: Biedaczysko, czyścił czarne spodnie od garniaka i czarny sweter z kłaków :evil_lol:
Imię na szczęście będzie miała zmienione, bo nazywali ją Daisy, a od takiego imienia nawet york by popełnił samobójstwo.
Wszystko poszło jak z płatka. Acha, takie pustki na drogach że na wieś dotarliśmy w 35 minut, a to ode mnie ok 70 km....:diabloti:

Grunt, że domek ma, że wszyscy zadowoleni i jest dobrze ;)
Kosztowało mnie to tylko sprzątnięciem samochodu (niestety, psina straszliwie śmierdziała...)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A nie, bo mam chyba ze 3 zdjęcia samochodowe. Niestety, mieliśmy małe utrudnienia związane z flaczastym kołem, więc na szybko u mnie pompowanie no i w pośpiechu nie wzięłam aparatu, ale telefonem zrobiłam. Niestety nie pomyślałam, zeby coś cyknąć na miejscu, w nowym domku. Zresztą suńka pieszczotliwie nazywana przez nowego pana "Małą" zajęta była zwiedzaniem swojego domostwa ;) (taka z niej mała jak z koziej d... trąbka :D )

Posted

o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytzrasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał :eviltong:.

jak nie załatwicie njusów z nowego domu i zdjęć, to sama osobiąście sie poświęcę, i twojemu tezetowi zarzygam samochód :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytzrasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał :eviltong:.

Tak Mała pasuje tak do suni jak do mojego psa Duduś :p

Posted

[QUOTE]o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytrzasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał[/QUOTE]

Daisy... :mad: grrr
Ale Mała jest idealne, mnie się podoba.

[QUOTE]jak nie załatwicie njusów z nowego domu i zdjęć, to sama osobiście sie poświęcę, i twojemu tezetowi zarzygam samochód :evil_lol:[/QUOTE]

Hehe no ja nie wiem, czy on sie ucieszy :diabloti:
Ale sie chłopak wkręcił, już kombinuje w przyszłym miesiącu kontrolę :eviltong:

Posted

Znajoma pani Ali dała ogłoszenie, chyba w ofercie.
Pan z Milanówka szukał psa, który odstraszy wyglądem ale będzie łagodny. Odpowiedział na ogłoszenie i psina znalazła domek. Podziw dla Pana Jana za to, że nie przestraszył się dorosłego, wielkiego psa, nie wiedząc nawet jak wygląda. Podszedł do niej z sercem, baardzo wyprzytulał. Nie przejął się smrodem i brudem. Wygłaskał, umowę podpisał (mieliśmy mało czasu i nie było czasu na wypełnianie, ale podpis jest).