anetek100 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tu są foteczki piesków i kaukaza i rotka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/12063986-post100.html[/URL] ogloszenia dla kaukazki i rotka zrobilam na tych stronach: aleokazja eoferty.com adopcjapsa gumtree pineska dwukropek bono-polska kupsprzedaj olx kupiepsa Quote
mtf zalesie Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 same zle wiesci-nie ma domu dla szarlotki i bedzie musiala wrocic z dt pewnie do przytuliska,chlop na noc nie zamyka asika i pies lata cale noce z wyzlowatymi ze wsi i nie wrocil na noc Quote
Marzenuś Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 No nie idzie tak jak powinno. Ja będę w święta na wsi, bo muszę na cmentarz jechać. Przy okazji zajrzę do babci no i przejdę się do tego chłopa od kaukazki i się przedstawię . Ciekawe co zrobi :p Acha, gdyby co, to Asika możemy zabrać. Znaczy przewieźć. Quote
mtf zalesie Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 asika nie bylo bo zlapal sie we wnyki i dopiero wczoraj ktos go uwolnil-cwok obiecal ze teraz na noc bedzie go zamykal-nie wiadomo na jak dlugo,trzeba go intensywnie oglaszac Quote
marlenka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='mtf zalesie']same zle wiesci-nie ma domu dla szarlotki i bedzie musiala wrocic z dt pewnie do przytuliska,chlop na noc nie zamyka asika i pies lata cale noce z wyzlowatymi ze wsi i nie wrocil na noc[/quote] Który pies to Asik?????????? Quote
anetek100 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Asik to jest ten pierwszy piesek z postu pierwszego - czarno - dropiato-szary;) Quote
Marzenuś Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Jutro jadę z TZ po kaukazice. Trzymajcie kciukasy, jutro psinka jedzie do nowego domku w Milanówku. Kurcze, ten facet to jakaś moja rodzina, ma to samo nazwisko co ja. Z tego co wiem, to jakiś wnuk brata mojego dziadka. Więc przedstawię mu się imieniem i nazwiskiem i powiem co o nim myślę. Oczywiście najpierw zabiorę psa. Tylko.... Jedyną dużą obrożę jaką posiadam, należy do mojego psa, ale ona się raczej nie nadaje. Bo to nie jest spacerówka, tylko szmaciak podwórkowy ;/ Quote
marlenka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Marzenuś czy ta kaukazice jedzie do DT czy Ds . Jak chcesz moge z tobą jechać ( mieszkam w Warce) Mogę Ci obroże pożyczyć i mam kolczatkę od Ali . Na Pw podaję Ci numer telefonu . Quote
marlenka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Super że sie udało jej znaleźć chałupkę . To jak odbierzesz psa to mu nawtykaj i ode mnie . Powodzenia. Quote
Marzenuś Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Z góry serdecznie dziękuję za pomoc, ale damy sobie radę. Pogadam z moim psem, myślę, że użyczy obróżki swojej. Niestety nie będzie miejsca w samochodzie na trzecią osobę ;) Acha, to domek stały ;) Quote
Marzenuś Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Psinka już w nowym domu, łagodna i spokojna. Nie nabrudziła w samochodzie (facet by mnie na suchej gałęzi powiesił), droga minęła bez problemów, umowa podpisana, nowy właściciel zadowolony, wygłaskał, wyprzytulał i poszedł powitalne śniadanko psu ugotować. Panienka zajęła się zwiedzaniem ogrodu, już koniec z łańcuchem i kolczatką zapiętą na kłódkę.... Ona taka wielka jak mój cielak, ale do samochodu weszła. Siłą, ale weszła. Jeszcze TZ powiedział facetowi (pech, rodzinka :angryy: ) że do samochodu musi wsadzić ją ktoś, kogo zna :diabloti: Biedaczysko, czyścił czarne spodnie od garniaka i czarny sweter z kłaków :evil_lol: Imię na szczęście będzie miała zmienione, bo nazywali ją Daisy, a od takiego imienia nawet york by popełnił samobójstwo. Wszystko poszło jak z płatka. Acha, takie pustki na drogach że na wieś dotarliśmy w 35 minut, a to ode mnie ok 70 km....:diabloti: Grunt, że domek ma, że wszyscy zadowoleni i jest dobrze ;) Kosztowało mnie to tylko sprzątnięciem samochodu (niestety, psina straszliwie śmierdziała...) Quote
marlenka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mtf zalesie Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 seji foto nie bedzie bo podroz byla wczesnie rano i operator zaspany Quote
Marzenuś Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 A nie, bo mam chyba ze 3 zdjęcia samochodowe. Niestety, mieliśmy małe utrudnienia związane z flaczastym kołem, więc na szybko u mnie pompowanie no i w pośpiechu nie wzięłam aparatu, ale telefonem zrobiłam. Niestety nie pomyślałam, zeby coś cyknąć na miejscu, w nowym domku. Zresztą suńka pieszczotliwie nazywana przez nowego pana "Małą" zajęta była zwiedzaniem swojego domostwa ;) (taka z niej mała jak z koziej d... trąbka :D ) Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytzrasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał :eviltong:. jak nie załatwicie njusów z nowego domu i zdjęć, to sama osobiąście sie poświęcę, i twojemu tezetowi zarzygam samochód :evil_lol: Quote
marlenka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='sleepingbyday']o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytzrasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał :eviltong:. Tak Mała pasuje tak do suni jak do mojego psa Duduś :p Quote
sleepingbyday Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no własnie mówie, ze doskonale pasuje, dudus z miejsca wygląda jak duduś, a mała jest mała :eviltong: Quote
Marzenuś Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [QUOTE]o rety, nic nie wiedziałam przez całe święta! a skąd ten domek wytrzasnęłyście? bosko. daisy, też coś! oczywiście, ze mała, pasuje jak ulał[/QUOTE] Daisy... :mad: grrr Ale Mała jest idealne, mnie się podoba. [QUOTE]jak nie załatwicie njusów z nowego domu i zdjęć, to sama osobiście sie poświęcę, i twojemu tezetowi zarzygam samochód :evil_lol:[/QUOTE] Hehe no ja nie wiem, czy on sie ucieszy :diabloti: Ale sie chłopak wkręcił, już kombinuje w przyszłym miesiącu kontrolę :eviltong: Quote
Marzenuś Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Znajoma pani Ali dała ogłoszenie, chyba w ofercie. Pan z Milanówka szukał psa, który odstraszy wyglądem ale będzie łagodny. Odpowiedział na ogłoszenie i psina znalazła domek. Podziw dla Pana Jana za to, że nie przestraszył się dorosłego, wielkiego psa, nie wiedząc nawet jak wygląda. Podszedł do niej z sercem, baardzo wyprzytulał. Nie przejął się smrodem i brudem. Wygłaskał, umowę podpisał (mieliśmy mało czasu i nie było czasu na wypełnianie, ale podpis jest). Quote
mtf zalesie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 domek dzieki ogloszeniu w anonsach radomskich czy w podobnie brzmiacym tytule prasy lokalnej Quote
Marzenuś Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Nie nie, p. Ala mówiła, że jeszcze chyba w ofercie albo jakiejś innej było. Quote
mtf zalesie Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 marzenka nie len sie i wklej zdjecia kaukazicy Quote
Marzenuś Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Chciałam wstawić teraz, ale laptok TZ jest jakiś lewy i mój tel nie wyłapuje bluetooth'a :( Quote
Recommended Posts