Marzenuś Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 No teraz to nie wiem kiedy będę u babci, może w przyszły weekend, ale to tylko może. Spokojnie, w poniedziałek będę drukować :) Quote
marlenka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zapraszam na bazarek który przeznaczony jest na spłatę sterylki Zuzi . Zuzia dziś pojechała do nowego domku , a dług u weta został . http://www.dogomania.pl/forum/f99/encyklpopedie-na-splate-steryli-zuzi-do-10-07-2009-a-141150/#post12544257 Quote
anetek100 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 a ja Asikowi cały czas jak coś odnawiam allegro Quote
mtf zalesie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 a przy tel.pani ali piszesz dlugo dzwonic,mozna tez moja komorke lub kolezanki pani ali Quote
anetek100 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 allegro robie tez oprocz asika dla pusi,lusi i bobika i wlasnie dzis dostalam zapytanie od Pani zainteresowanej pusia lub lusia miala kilka pytan ale mowi nie moze dodzwonic sie....w allegro jest napisane ze dzwonic bardzo dlugo i jest tez komorka mtf zalesie...wiec jeszcze raz napisalam by dzwonila do oporu lub na komorke.napisalam tyle co wiem ze onbie nadaja sie do bloku sa milutkie i mlode,ale prosilam by dzwonila caly czas...zobaczymy:):):) Quote
marlenka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ala to chyba ma awarię telefonu , bo ja od soboty się nie mogę dodzwonić Quote
anetek100 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no wlasnie dlatego powiedzialam ze komorka jescze jest :) Quote
anetek100 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 oto odpowiedź tej Pani w sprawie sunieczek: "Mam oba nr ale niestety pod żaden z nich nie udało mi się dodzwonić (komórka również nie odpowiada -jest wyłączona) ale będe jeszcze próbować. Jestem z Warszawy i transport prawdopodobnie udałoby mi się samej załatwić, ale zanim się zdecyduje chciałabym wiedzieć coś więcej o tych pieskach bo większość dnia jednak pracuje i niewiem czy one się do tego przyzwyczają. " Quote
mtf zalesie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 podaje jeszcze moj 022 -7578699 ale najlepiejj 21-22 lub komorka caly czas bede i staram sie miec wlaczona.tel.do kolezanki pani ali 0696 090 920 lub pani ala tezlepiej bardzo pozno lub w porze obiadu 048-6627345 Quote
mtf zalesie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 marlenka chyba mnie nie zabijesz/pod anetek twija komorke/ - napisalam ze gdyby nie mogla sie dodzwonic do pani ali to ty masz z nia kontakt,bo ja wiem o psie tyle co na watku napisane Quote
anetek100 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok wszystko już tej Pani napisałam:)teraz trzymam kciuki by zadzwoniła i żeby to był właśnie ten dom...i to najlepszy!!!! Quote
marlenka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mtf zalesie napisał(a):marlenka chyba mnie nie zabijesz/pod anetek twija komorke/ - napisalam ze gdyby nie mogla sie dodzwonic do pani ali to ty masz z nia kontakt,bo ja wiem o psie tyle co na watku napisane Nie spoko nie zabiję Cię :evil_lol: ale ja do Ali nie mogę się ostatnio dodzwonić , pewnie burza uszkodziła znowu u nich telefony. Quote
Marzenuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Słuchajcie, równie dobrze można podać numery każdej z nas. Ale żadna z nas nie wie zbyt wiele na temat psów p. Ali. Tylko tyle, co i w wątku jest. Można się dogadać z Alą, żeby do jej koleżanki Izy dzwonić, ona mieszka blisko ALi i ma komórkę. Ale wiadomo, jaki tam zasięg. Bo koleżanka p. Ali, którą poznałam osobiście też raczej nie powie zbyt wiele na temat zachowań jej psów. Nie była nawet u niej od czasu przeprowadzki. Gdyby numer do Izy był przydatny mogę podać. To z nią się kontaktowałam kiedy zabieraliśmy kaukazkę. Quote
Marzenuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 No i ciężko stwierdzić, która by się nadawała bardziej. Lusia- ona cały czas przebywa z mamą p. Ali, więc gdyby miała siedzieć długo sama to nie wiem czy był by to odpowiedni dom. A Pusia - energiczna. Wesoła. Czasem podgryza lekko, ale może to dlatego, żeby zwrócić na siebie uwagę? Bardziej bym polecała Pusię, gdyby ode mnie zależała decyzja. Quote
mtf zalesie Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 do mnie nikt nie dzwonil ,mam nadzieje ze pani nie stych co latwo sie zrazaja i zadzwonila gdzies- komorke nosilam nawet do wc Quote
anetek100 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 napisała do mnie Pani w sprawie adopcji jakiejś małej sunieczki...pokazałam m.in.Pusie i Lusie....telefony dzwońcie:(:mad: Quote
Marzenuś Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Miejmy nadzieję, że sie odezwie, że któraś jej się spodoba :( Quote
Marzenuś Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Rozmawiałam przed chwilą z panem, który wziął sunię kaukaza. Psina waży 60kg, wykąpana została tego samego dnia, którego ją przywieźliśmy. Budzi podziw w Milanówku, p. Jan jest nią zachwycony. Jak ją określił: "Jest wspaniała, spokojna, łagodna". Na spacerki sobie chodzą, nie ciągnie na smyczy, ładnie się zachowuje. Złamała sobie palec i jak chodzili do weta na opatrunki wet nie poznał jej. Nie dowierzał, ze to ten sam pies, którego widział wcześniej :) Zostałam zaproszona na odwiedziny jeśli tylko będę miała ochotę :) Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 fantastyczne wieści marzenuś!!! dzięki! Quote
mtf zalesie Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 tutaj cicho bo wszyscy zajeci norka i szczeniakami,nie mial nawet kto robic zdjec 2 nowym sukom wrzuconym do pani ali Quote
Marzenuś Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A dlaczego nikt mi nie powiedział, że są nowe psiaki? Wybieram się do babci i wybrać się nie mogę... Większa motywacja by się przydała... He he. Quote
mtf zalesie Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bo one juz wlasciwie stare sa jedna chyba 2 miesiace temu podrzucona druga miesiac temu.pani ala jest zajeta szczeniakami i norka oraz ciezarna suka od baby ktora miala kulke wiec nawet nie wspominala o zdjeciach - ja tak sobie mysle ze zdjecia by sie przydaly bo suki chyba mlode a nieraz na przygarne psa jest sprecyzowane zmowienia i mozna psa dopasowac.myslalam ze nie jezdisz do babci bo tak chyba pisalas wiec nie mowilam.gdyby jednak ci pasowalo to wiem ze jest talon sterylkowy ktory pani ali wyslalam do wykorzystania na podlesnej gdzie bylysmy dla tej ciezarnej-oferowalam ze w weekend moge jak pani ala termin uzgodni-nie moze sie zmobilizowac widac wiec moze jakbys smigala w dni zwylke to za zwrotem kosztow paliwa /moge zwrocic/bys sie z nia dogadala i suke wziela przy okazji.,bo tak to czarno to widze -bo u pani ali jest w sumie 5 suk do sterylki i asik do kastracji.oferowalam ze po 2 sztuki do celestynowa moge zabierac w weekend bo tam tanio ale zebym nie jechala sama.moze jak bedziesz to ja zmobilizujesz,psy u pani ali tez nie kastrowane wiec moze byc nieciekawie bo pare razy porzadnie sie gryzly tylko szczesliwie byl syn to jej pomogl.potem ty bedziesz w szkole w weekendy a ja koniec sierpnia jestem na urlopie do polowy wrzesnia.moze marzenka jak sie obrobi z zuzka i kotem troche zdjec zrobi. Quote
Recommended Posts