Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie czekam na odzew. Na opiekunkę do 3 letniej dziewczynki. Konkretną odpowiedź będę miała w ciągu tygodnia, bo pani się coś pogmerało w pracy. W każdym bądź razie w piątek odchodzę z obecnej pracy, bo jak tam jescze trochę zostanę to popełnię morderstwo :mad:

Posted

Biedna Kulka :(
Tak strasznie mi jej szkoda. Ta, która całą sobą kochała ludzi. Ta, która oddałaby siebie za miłość i ciepły kąt :-(

P.S. Ja od dziś jestem bezrobotna, więc chęć morderstwa powoli mija :evil_lol:

Posted

Może w tygodniu będę miała chwilkę, ale to raczej w dzień to mogłabym pomóc przy spacerach z Tajfunkiem.
Co do pracy czekam maksymalnie do środy, jeśli pani się nie odezwie to szukam dalej. A jest jakaś szansa na skromną posadę dla takiego biednego żuczka jak ja? :evil_lol:

Posted

Zrobiłam im zbiorowe allegro... [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=576284716]Psiaki z przytuliska błagają o miłość... (576284716) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Ale tu nie ma podziału na Bobika ;)
Tu jest wątek zbiorczy, dla każdego. To "kup teraz" to tylko symbolicznie było ;) Jeśli komuś się spodoba np Lusia to dzwoni albo pisze maila ;)

Posted

Bo facet narobił nadziei i nagle stwierdził, że on chce iść do pracy i jednak psa nie chce, bo podły myśliwy rozmnaża psy, bo urodziła się na wsi, bo zbyt blisko są tory, bo....

Nie mogę tego przeboleć. :(
To, czego tak bardzo pragnęła od ludzi znalazła po drugiej stronie Tęczowego Mostu.

Posted

pamiętacie, czy jest u ali mini suczka tak 4-5 lat, nie kudłata, nie cała czarna ani biała, nie jamnikowata, a reszta obojętna? mam domek. mtf, ty byłaś osttanio, coś ci przychodzi na mysl? watek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-doroslej-mini-suni-133404/[/URL]

Posted

a lusia przylepna czarno-biala jest na zdjeciu powyzej,ma tylko ta wade lub zalete ze robi pobudki o 7 rano,bede rozmawiala wieczorem to zapytam,jesli nic nie ma to czesto jezdze do celestynowa i moge ta pania zabrac a tam psow 1200 jest i pani iza zna je z charakteru jak przyslowiowe lyse konie i dobrze dobiera ludziom psy -lepiej niz oni sami

Posted

mtf, ta pani nie pojedzie do zadnego schronu juz nigdy w życiu, bo się zraziła... na paluchu była bowiem. wiem, to głupie, ale nie powiem jej tego przecież :roll:. jak będziesz w celestynowie to sie rozglądaj...

Posted

to niech zadzwoni do pani izy -siedzi przy telefonie w godz.13-14 i napewno powie co jest na stanie i jak wyglada -sa wolontariuszki ktore moga zrobic zdjecia i im podesle watek,ja moge przetransportowac,