_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dorcia: animalia petworld kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ezwierzak e oferty.com.pl cafeanimal alegratka. Jeśli ktoś chce wyróżnić ogłoszenie Dorci na alegratce aby było bardziej widoczne to należy wykonać najprościej takie cuś: Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: i wysylasz pw do mnie z kodem, a ja wyrozniam :D Quote
PATRYK Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 WITAMY WSZYSTKICH , PRZEPRASZAM ŻE TYLE CZASU NIE DAWALIŚMY ZNAKU ŻYCIA ALE OBOWIĄZKI...SAMI ROZUMIECIE , TO KOLEJNY WYPADZIK ZA MIASTO Z NASZYM UKOCHANYM WARIATEM...:Dog_run: Quote
giselle4 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ....Wariat....ka cudowna i mam nadzieje ze grzeczna:loveu: Fajnie oglada sie takei fotki cud ,miód ,malina Quote
PATRYK Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 giselle4 napisał(a):....Wariat....ka cudowna i mam nadzieje ze grzeczna:loveu: Fajnie oglada sie takei fotki cud ,miód ,malina grzeczna jak diabli...:diabloti: już więcej taki incydent jak poprzednio nie miał miejsca i mamy nadzieję że nie będzie miał , pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków i życzymy wszystkim pieskom nowych lepszych domków.... Patryk i Paolka Quote
Slomka22 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Giselka wrzucaj tu Czeske szybciutko http://www.dogomania.pl/forum/f97/gdansk-poszukiwana-ruda-czekoladowa-gladkowlosa-srednia-suczka-136463/index2.html Quote
PATRYK Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Słuchajcie kochani po moim osiedlu błąka się już chyba ze czwarty dzień suczka amstaffa na oko 1,5 roku , brązowa , śliczna jest , jejku ja nie wiem co robić bo moi rodzice ją widują , jest bez obroży , podejrzewam że uciekła komuś bo psy za nią latają pewnie ma cieczkę , pewnie trafi do schronu...:placz: poradzcie co robić ... Quote
giselle4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='PATRYK']Słuchajcie kochani po moim osiedlu błąka się już chyba ze czwarty dzień suczka amstaffa na oko 1,5 roku , brązowa , śliczna jest , jejku ja nie wiem co robić bo moi rodzice ją widują , jest bez obroży , podejrzewam że uciekła komuś bo psy za nią latają pewnie ma cieczkę , pewnie trafi do schronu...:placz: poradzcie co robić ... O kurcze Patryku moze lepiej niech trafi do schronu jak ma wpasć pod auto albo spotkac na swojej drodze kata:mad: Ciotki z Wrocka piszcie co zrobić.... na cito:razz: Quote
Talia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Moim zdanie lepiej żeby sunia bezpiecznie trafiła do schronu i wtedy można się zastanowić gdzie ja posłać. Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Patryk ,na jakim osiedlu mieszkasz ? napisz o tym na tym watku ,moze mieszka tam ktos w poblizu i uda sie sunie zlapac ..kurcze ja bede dopiero 20 we wrocku Wroclawskie pieski proszą o domy !! Quote
PATRYK Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 witajcie , wrocław-śródmieście to jest w okolicach górek słowiańskich , podwórko przy ul.roosevelta tam najczęściej ją widują moi rodzice , dzisiaj tato mówił że znowu latała po podwórku a tak nie fortunnie się składa że razem z rodzicami mamy suczki...:angryy: szukałem w zaginionych pieskach ale echo...:-( Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 PATRYK napisał(a):witajcie , wrocław-śródmieście to jest w okolicach górek słowiańskich , podwórko przy ul.roosevelta tam najczęściej ją widują moi rodzice , dzisiaj tato mówił że znowu latała po podwórku a tak nie fortunnie się składa że razem z rodzicami mamy suczki...:angryy: szukałem w zaginionych pieskach ale echo...:-( Patryk ,naposz na tym watku wroclawskim ,co podalam wyrzej, chyba jest kilka osob ze srodmiescia ,moze ktos pomoze Quote
monika083 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 giselle4 napisał(a):Dziekuje Moniko:loveu: zaraz tam sama napisze do dziewczyn ;) Quote
giselle4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 monika083 napisał(a):Patryk ,naposz na tym watku wroclawskim ,co podalam wyrzej, chyba jest kilka osob ze srodmiescia ,moze ktos pomoze Dziekuje Moniko:loveu: Quote
giselle4 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ...Patryk,Monika dobrze ze wspołpracujecie moze ciotki pomogą i znajdzie sie dt dla maluszka:cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 giselle4 napisał(a):...Patryk,Monika dobrze ze wspołpracujecie moze ciotki pomogą i znajdzie sie dt dla maluszka:cool3: Niewiele mogę pomóc...ale trzymam kciuki za Was ...a gł. za sunieczkę! Patryku...dzięki,że zwróciłeś na nią uwagę!:loveu: Quote
PATRYK Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sory ale daŁem dwa razy to samo a jeśli chodzi o psinkę która się błąkała to byłem tam dzisiaj ale nie widziałem jej może pózniej podjadę to uda mi się ją znalezć Quote
PATRYK Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [/URL A TO NASZ UKOCHANY PUPILEK W NASZYCH WŁOŚCIACH Quote
Nadziejka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dzieki wujasku Patryku:loveu::loveu:[SIZE=3]pieknie trafila niunka :cool2::cool2:na madrych ludeczkow :multi::multi:ludeczki badzcie zdrowi!!!:multi::multi::multi:Dziekujemyyyyyyi jeszcze chcemyyyyy juhuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Piękny awatarek Patryku! A uśmiech obu panienek...porażający! Pozdrowionka:loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='PATRYK'] [/URL A TO NASZ UKOCHANY PUPILEK W NASZYCH WŁOŚCIACH Witam panie Patryku, pamięta mnie pan może jeszcze ? :cool3: Pisał pan do mnie na gg. Widzę, że cudownie się Kai żyje tam u Was. Jestem naprawdę bardzo szczęśliwa że do akurat do pana trafiła :loveu: Prozę ją wygłaskać :loveu: Quote
andzia69 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 wróciłam z banicji i muszę nadrobic zaległosci;) Gisellko - co słychać ? Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='andzia69']wróciłam z banicji i muszę nadrobic zaległosci;) Gisellko - co słychać ? andzia welcome :loveu: (tak apropo za co cię odesłali na banicję?) Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):pora majowo się przywitać...dzieńdoberek wszystkim!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: doberek doberek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts