giselle4 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja juz sie troche pogubilam ktora to sunia :roll: ale najwazniejsze ze ma domek:loveu: Gosia Tajfi to rotka:lol: Quote
GoskaGoska Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ja juz sie troche pogubilam ktora to sunia :roll: ale najwazniejsze ze ma domek:loveu: Quote
_ogonek_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zrobiłam kilka ogłoszeń dla Kai: adopcje.org adopscjepsow.org przygarnijzwierzaka.pl petsy.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl A tak na marginseie czy Misza to imię dla chłopca bo mam wątpliwości :oops:... Quote
Nadziejka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :loveu::loveu:hejjj dziewczynytyyyyy kochane mojeeee :loveu::loveu:Adusiu ty madra kobieteczkooooo:bigcool::ylsuper:no kiedy ja sie naucze jakie ogloszenia robic ...:shake::shake::oops:albo banerki wstawiac oj ciemnotaaa z mienia:oops: Quote
giselle4 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 AdaK napisał(a):zrobiłam kilka ogłoszeń dla Kai: adopcje.org adopscjepsow.org przygarnijzwierzaka.pl petsy.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl A tak na marginseie czy Misza to imię dla chłopca bo mam wątpliwości :oops:... Misza to facet:razz: chociaz francuzi Michelle wołaja i do chlopca i dziewczynki Quote
_ogonek_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 giselle4 napisał(a):Misza to facet:razz: chociaz francuzi Michelle wołaja i do chlopca i dziewczynki Dzięki :oops:. Ja tam z tymi imionami to już łysa jestem :oops: :roll:. Liczę na to że Tej Kai uda się tak jak poprzedniej :loveu:. Quote
zuzlikowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 AdaK napisał(a):Dzięki :oops:. Ja tam z tymi imionami to już łysa jestem :oops: :roll:. Liczę na to że Tej Kai uda się tak jak poprzedniej :loveu:. I ja też...ja też!:lol: Quote
_ogonek_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 zuzlik witamy u amstaffek :lol: Przynajmniej nie czuje sie samotna wsrod lysolcow jesli chodzi o imiona :lol: Quote
monika083 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 witam wszystkie cioteczki po przerwie swiatecznej ..juz za Wami tesknilam! ciesze sie ogromnie z Ajaksa i Tajfuni :loveu::multi: szkoda Czesi-musimy znalezc i jej super domek !! gisselko ,we wroclawiu czeka cala torba kociego zarelka i troche smakolyki dla piesiow, Quote
giselle4 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 monika083 napisał(a):witam wszystkie cioteczki po przerwie swiatecznej ..juz za Wami tesknilam! ciesze sie ogromnie z Ajaksa i Tajfuni :loveu::multi: szkoda Czesi-musimy znalezc i jej super domek !! gisselko ,we wroclawiu czeka cala torba kociego zarelka i troche smakolyki dla piesiow, Wiem Moniczko nie zapomniałam tylko zabrakło czasu i samochod po małej kolizji:crazyeye: ale w tym tygodniu zabierzemy Dziekuje:multi::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='giselle4']Wiem Moniczko nie zapomniałam tylko zabrakło czasu i samochod po małej kolizji:crazyeye: ale w tym tygodniu zabierzemy Dziekuje:multi::evil_lol: wszyscy cali i zdrowi? giselle koopa mi zasun, jutro ogloszenia sie zrobi reszte (kurcze czemu to sie ot tak na pstrykniecie palcami nie zrobi? :roll:) Quote
_ogonek_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dobra zrobgilam Czesce, Miszy, Dorze ogloszenia na adopcjepsow.org. Quote
giselle4 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 AdaK napisał(a):gis. misza jest ciachniety? Jeszcze nieeee ale pogadam w sobote i bedzie:evil_lol: Quote
giselle4 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 AdaK napisał(a):Dobra zrobgilam Czesce, Miszy, Dorze ogloszenia na adopcjepsow.org.Z nowymi fotkami Czeski Wiesz Ado,nawet nie wiem gdzie je wstawilam? pewnie na bazarku a nie tutaj:shake: Wszystko ok...tylko kręgosłup daje popalic:mad: Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 giselle4 napisał(a):Z nowymi fotkami Czeski Wiesz Ado,nawet nie wiem gdzie je wstawilam? pewnie na bazarku a nie tutaj:shake: Wszystko ok...tylko kręgosłup daje popalic:mad: Co do kregoslupa to ma edytowac i dopisac jej wzmianke o kregoslipie? fotki z pierwszego postu wzielam :oops:. Biore sie za reszte ogloszen Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 na naszej klasie umiescialm misze, dore czeske oraz kaje. Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 gis, jak mozesz to nigdy nie idz juz do szkoly :crazyeye: ja mam juz po dziurki w nosie :-o. Dorobilam jeszcze czesce petworld, a reszta jutro, dobrze (tak na ladne oczka :evil_lol:). Quote
giselle4 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ado,szkola to wspaniały okres w moim zyciu;) nooo i bylam taka młoda:crazyeye: czy ja kiedys bylam młoda hihihi pewnie tak. Ciotki błagam została nam Czeska,Misza i Dora:evil_lol: pomózcie. Dzisiaj do domku poszła Ka:multi::evil_lol:ja Nastał nam dobry dzień dzisiaj Kaja, nasze bursztynowe cudo znalazła domek:smile: Narzeczeni na nową droge zycia wzieli sobie Kajke za dziecko .Kaja będzie mieszkac w domku ale ...bedzie miała duzo terenu do biegania poniewaz to domek z ogrodem.Szczęscia mała kruszynko sprawdzimy jak Ci sie mieszka. Po Kaji-krowce,Gabi,Tajfi, Atence,Aiszy i Ajaksie przyszedł czas na Kaje bursztynową ...szczęcia malutka. Quote
_ogonek_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='giselle4']Ado,szkola to wspaniały okres w moim zyciu;) nooo i bylam taka młoda:crazyeye: czy ja kiedys bylam młoda hihihi pewnie tak. Ciotki błagam została nam Czeska,Misza i Dora:evil_lol: pomózcie. Dzisiaj do domku poszła Ka:multi::evil_lol:ja Nastał nam dobry dzień dzisiaj Kaja, nasze bursztynowe cudo znalazła domek:smile: Narzeczeni na nową droge zycia wzieli sobie Kajke za dziecko .Kaja będzie mieszkac w domku ale ...bedzie miała duzo terenu do biegania poniewaz to domek z ogrodem.Szczęscia mała kruszynko sprawdzimy jak Ci sie mieszka. Po Kaji-krowce,Gabi,Tajfi, Atence,Aiszy i Ajaksie przyszedł czas na Kaje bursztynową ...szczęcia malutka. Jest jest jest!!!! :multi::multi::multi: No to musze jej ogloszonka usunac....:multi: Quote
_ogonek_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Nioe wiem kiedy giselle ma urodziny to załóżmy że dzisiaj, ale mam niespodziankę, zrobiłam Cześce koljne ogłoszenia: petworld cafeanimal adopcje.org giełda ogłoszen.pl kupiepsa.pl eoferty.om.pl animalia Pasi? :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Yana']powodzenia w nowym życiu malutka :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:...tylko tak maleńka!!!! Cioteczka Yana wie! Słuchaj się jej;) AdaK...potrzebuję Twojej pomocy! Zajrzyj tu...tylko od postu 305 i powiedz gdzie wykupić ogłoszenia... http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-gonzales-olbrzym-o-golebim-sercu-ma-padaczke-pilnie-potrzeba-ogloszen-120086/index31.html#post12177853 Giselko...trzymaj się zdrowo...plisssss:loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zuzlik z tego co wiem to najpopularniejszy zeby wykupic ogloszenia jest alegratka. Zreszta napisalam na watku ;). Quote
_ogonek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Misza na dzien dzisiejszy jest tak ogloszony: [LIST] [*]adopcjepsow.org [*]nasza-klasa.pl [*]alegratka.pl [*]petworld [*]cafeanimal [*]petsy.pl [/LIST] Quote
Recommended Posts