Rahl Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wow, 62 cm... jak Barduś już jest:) Witamy się ;) Quote
Cieplutkaa. Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Przedstawiam Państwu moją pracę domową, która jest dla mnie nie do rozszyfrowania . I to dosłownie . Wymyśliłam już sobie piękną historyjkę, ale gdyby Pani ją usłyszała to by mnie do jakiegoś szpitala z mięciutkimi ścianami zaprowadziła, wiec postanowiłam zapytać się takich mąąądrych osóbek jak Dogomaniaków . :diabloti: Każdy znaczek musi coś oznaczac - nie mozna pominąć . :eviltong: Ma być to w formie 'historyjki' . Zaczynamy czytać od białego człowieczka siedzącego naprzeciw jakiegoś ostrego narzędzia (swoją drogą ten biały człowieczek to JEST HANDLARZ MUSZLI ) . Oczywiście nie przepiszę pracy . Tylko chciałabym poznać Wasze pomysły i może trochę sie zainspirowac . :razz: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]cześć z tych obrazków zupełnie z niczym mi się nie kojarzy :shake: może nie mam zbyt rozbudowanej fantazji :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć z tych obrazków zupełnie z niczym mi się nie kojarzy :shake:[/FONT] [FONT=Georgia]może nie mam zbyt rozbudowanej fantazji :evil_lol::evil_lol:[/FONT] A cioteczka pomyśli jeszcze ? :loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']A cioteczka pomyśli jeszcze ? :loveu::diabloti: [FONT=Georgia]postra się ale później :)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dla mnie, niestety, to pismo obrazkowe, z którego nigdy nie byłam mocna:oops:... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Napisałam coos . Wydaje mi się, ze poszło mi całkiem nieźle, ale i tak pani mnie nie pytała . :eviltong: Z kolei oceny mam tak beznadziejne, ze to jest jakas tragedia . Duzo 3 i 4, pojedyncze 5, moze z jedna 6, a tak to ... 3 jedynki i 2 :-o Ja w ogole nie jestem przyzwyczajona do takich ocen . Nigdy nie musiałam się zbyt wiele uczyc .. Wystarczylo przeczytac jeszcze raz temat przerabiany na lekcji i już . A teraz . Hooola . 1 i 2 z polskiego <-- który zawsze był moją najmocniejszą stroną . 1 za jakąś głupią Mapę Hadesu , ktorej nie oddałam, bo za nic nie mogłam jej sobie wyobrazic . 2 za ... kolejna prace domowa .... :shake: Ale one na szczęscie do średniej liczone są tylko raz . Bo np oceny za sprawdziany liczone są trzykrotnie, za kartkowki 2-krotnie, a prace domowe, dodatkowe itd tylko raz . Tak to 1 z geog i dzisiejsza z chemi . Wiem, ze dostałam je tylko i wyłącznie z mojej winy, ale w szczególności chemia jest w tym gimnazjum masakrycznie położona . Nikt nic nie rozumie, Pani nie potrafi tłumaczyc tylko robi kartkówki . Więc mam zamiar na jakieś zajecia dodatkowe z chemii się wybrac . W dodatku sciagi odpadaja przynajmniej jak na razie, bo Pani przyłapała mnie na tym podczas ostatniej kartkówki . Wiec teraz zawsze stoi na przeciwko mojej ławki i patrzy czy nie sciagam . Masakra ! A tak to w tym tygodniu jeszcze spr z historii, biologii, matematyki i kartkowki z polskiego (cała wojna trojańska), informatyki, angielskiego . Ale to te zapowiedziane . Tak to praktycznie codziennie mamy jakis bonus w postaci niezapowiedzianej kartkówki najczęsciej od naszej matematyczki . Choc w sumie nie jest zle , bo ona akurat nauczyc potrafi . :p U Larsonki wszystko doobrze . Wydoroslała nie tylko z wyglądu, ale i bardzo z charakteru . Jest cudowna i kochana . :loveu: Chciałabym zapoznac ja z jakimis poszczegolnymi elementami z toru agility jak np tunel, slalom etc , wiec szukam teraz kontaktu z jakimis osobami, ktore cwicza ze swoimi psami w Łodzi . ;) Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Georgia]powodzenia ze sprawdzianami :) a oceny zawsze można poprawić więc się nie przejmuj :cool3: wycałuj Lare :loveu: [/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 No właśnie nie mogę poprawic ocen z polskiego . :angryy: Z geografii będzie tylko poprawiona ocena ! :multi: A z chemii obie . :cool1: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 uwierz ze za lat kilkanascie bedziesz myslala jakie to cudowne czasy byly gdy czlowiek do szkoly chodzil :grins: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Tengusia']uwierz ze za lat kilkanascie bedziesz myslala jakie to cudowne czasy byly gdy czlowiek do szkoly chodzil :grins: [FONT=Georgia] póki co przynajmniej ja tak nie uważam :siara: jedyne czego mi w szkole brakuje to wakacji :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A ja myślę, aby nie bagatelizować złych ocen. Tak jak napisałaś - poprzednio niezbyt wiele czasu poświęcałaś na nauke, a teraz - niestety - wszystko się zmieniło. Inni nauczyciele, inne wymagania. Dlatego , póki jest jeszcze czas, próbuj to nadrobić, abyś nie obudziła sie przed sesją z jakimś zagrożonym przedmiotem. Jeżeli byłaś dobra w j.polskim, to dziwię się, że teraz jakos tak masz podcięte skrzydła. I nie możesz poprawić ocen. Dlaczego? Pzdr. Quote
Cavy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cieplutkaa. napisał(a): [FONT=MS Shell Dlg 2]YouTube - Na początku był chaos, a następnie Lara xD [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Świetny ten filmik. :loveu::loveu: Quote
Darianna Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 patrz! prawie jak druga Lara! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171723 Quote
Feigned Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Darianna napisał(a):patrz! prawie jak druga Lara! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171723 rzeczywiście. :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Tengusia napisał(a):uwierz ze za lat kilkanascie bedziesz myslala jakie to cudowne czasy byly gdy czlowiek do szkoly chodzil :grins: Pożyjemy, zobaczymy . :eviltong: jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]póki co przynajmniej ja tak nie uważam :siara:[/FONT] [FONT=Georgia]jedyne czego mi w szkole brakuje to wakacji :loveu:[/FONT] Wakacje .. wakacje .. wakacje .. :loveu: Asiaczek napisał(a):A ja myślę, aby nie bagatelizować złych ocen. Tak jak napisałaś - poprzednio niezbyt wiele czasu poświęcałaś na nauke, a teraz - niestety - wszystko się zmieniło. Inni nauczyciele, inne wymagania. Dlatego , póki jest jeszcze czas, próbuj to nadrobić, abyś nie obudziła sie przed sesją z jakimś zagrożonym przedmiotem. Jeżeli byłaś dobra w j.polskim, to dziwię się, że teraz jakos tak masz podcięte skrzydła. I nie możesz poprawić ocen. Dlaczego? Pzdr. Ja mam trzy 5 ze sprawdzianów . Z testu z j. polskiego na dzien dobry w nowej szkole tez mialam z klasy najlepszy wynik . Ta 1 i 2 to z jakis głupich jak dla mnie prac .. No, ale ocena to ocena . Glupio, ze je zawalilam, ale no truuudno . :cool1: 1 poprawic nie moge, bo minely dwa tygodnie od wystawienia oceny . A Pani mi nawet nie powiedziala, ze mi wpisuje 1 . :shake: 2 u tej pani sie nie poprawia .. Cavy napisał(a):Świetny ten filmik. :loveu::loveu: Miło nam . :loveu: Darianna napisał(a):patrz! prawie jak druga Lara! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171723 Feigned napisał(a):rzeczywiście. :eviltong: oO " :-o Faktycznie . Pyszczki mega podobne mają . I ten złoty kolorek . :loveu: Quote
kasia14 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie przesadzajmy. Prawie każdy spada ze średnią w gim. Podstawówka jak dla mnie to był jeden wielki pic na wode;) Nigdy się wiele nie uczyłam, a 5.0 miałam. Gimnazjum co innego. Tam się uczyłam w miarę potrzeb, żeby wyjść dobrze. 4.0 starczało:) Początek zawsze jest najgorszy. Żeby nie zdać, to trzeba się na prawdę postarać... Teraz jestem w liceum, też spadłam niżej. Ale ucze się tego, co mnie interesuje, to, z czego będe zdawała na maturze. Czasami nie da się uczyć wszystkiego, bo się zwariuje:) Justyś, wymiziaj odemnie Larę:) Quote
Tengusia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nie jest latwo byc teraz uczniem, mysle ze powstanie gimnazjum to byla jedna wielka pomylka i az mi zal mojego mlodego, juz nawet nie chodzi o to co sie slyszy w tv co dzieciaki tam wyprawiaja ale o ten stres dla dziecka, pierw egzamin w 3 klasie podstawowki z ostatnich lat ( u mojego mlodego akurat tego nie bylo ale wiem ze kolezanek dzieciaki mialy takowe) potem 6 klasa kolejny egzamin + zmiana otoczenia, kolegow, nauczycieli, potem liceum kolejne zmiany i egzaminy, studia tak samo ... tak jakbysmy malo stresu mieli w doroslym zyciu to juz od dziecka gnebia te dzieciaki ... jak dla mnie to jakas porazka :shake: Cieplutkaa trzymam kciuki za ciebie co by ci dobrze szlo uczenie :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No tak. Pozostaje mi zyczyc Ci wytrwałości w tej nauce i mimo wszystko- dobrychocen.:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agaciaaa napisał(a):62 cm w kłębie :-o to już moją Sarę przerosła, a ile wazy? :razz: Przypominam moje pytanie, bo je pominęłaś, a ja ciekawa jestem :cool3: No i o nowe fotki się upominam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Darianna']patrz! prawie jak druga Lara! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171723[/URL][/QUOTE]Identyczna jak Lara! Hej wam Quote
Avaloth Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 foty :mad::mad::mad::mad: podmienionej Lary :loveu::diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Wiem .. trochę zaniedbałam galerię . :cool1: Zdjeć mam całkiem sporo tylko czasu na ich wstawienie brakuje . :shake: U nas wszystko w jak najlepszym porządeczku. :p Larsona waży ok 26 kilo (przed sekundą ją zważyłam) .. .. a ja jeszcze czasami jestem zmuszona ją dzwigac . :shake: Ale za to jest kochaniutka, słodziutka i MOJA . :loveu: Quote
Recommended Posts