Cieplutkaa. Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='C&B']Witamy się po raz pierwszy! http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/Laureczka058.jpg?t=1250507177 Tu wyszła jak rasowy chart :lol::loveu: Heh.. Była wtedy przestraszona...:p [quote name='Aga&Ganja']Ale ja chcę zdjęcia!! :cool3::placz: [quote name='Tengusia']przyszlam i dzis sie przywitac :hand: [quote name='halgre58']Witam ... [quote name='stratoos']Hej :loveu: [quote name='Agata_Roki']Cześć Wom :diabloti: [quote name='Izabela124.']Gdzie fotki?:crazyeye: [quote name='Yana']oj jak tu dawno fotek Larci nie było :mad: [quote name='Dariette.']Właśnie, dawać fotki, ale już :-D. [quote name='Asiaczek']Ja też przyłączam się do próśb o fotki Lary... [quote name='stratoos']Ja też chcę fotki... [quote name='pati1033']ktos tu o nas nie dba :mad: Cieszę się, że o nas pamiętacie pomimo mych zanidbań z fotkami. Ale teraz bardzo dużo mi się posypało. :cool1: W schronisku mamy wiele nowych psów. A to ile nieszczęść ... :placz: - pies, którego ludzie próbowali utopic :placz: - 4 szczeniaki z mamą, które przez wiele tygodni były bezdomne - jadły to co im ludzie podrzucili, a nawet - szczeniaki, które nie przezyły. :placz: - 3 psy wyrzucone z posesji.. :placz: Mogłabym wymieniac i wymieniac. Do tego teraz nowa szkoła. Od razu 1 wrzesnia test z angielskiego, który na trzy lata ulokuje mnie w grupie z angielskiego - lepszej lub gorszej. Itd. itd. itd. Do wtorku raczej nie bede miała okazji by wstawic zdjęcia... .. Przepraszam .. Ale zapraszam na dużą porcyjkę zdjęć byc moze w środę..? ;) Pzdr. Quote
jonQuilla Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 powoedzenia na tym teście :razz: będę trzymać kciuki :) no i jak znajdziesz czas to foty dawaj :p Quote
Dariette. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cześć Wam :p. Trzymam kciuki za test :multi:. Quote
Cieplutkaa. Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='jonQuilla']powoedzenia na tym teście :razz: będę trzymać kciuki :) no i jak znajdziesz czas to foty dawaj :p Dziekujem za kciuki.! :loveu: [quote name='Izabela124.']W takim razie poczekamy Mam nadzieję, że niedługo. ;) [quote name='Kaya93']Heeeejo:loveu: Heeej.! :loveu: Jaki piekny macie banner.! Ale avek to juz w ogole mistrzostwo swiata.! :loveu: [quote name='Dariette.']Cześć Wam :p. Trzymam kciuki za test :multi:. I Wy tez zmieniliscie komplet. :crazyeye::loveu: Śliczny.! :p A teraz mam chwilke wolnego.. Hmm.. Jeszcze z 5 minut. :p Wiec relaaxXx. :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dziękujemy deer :loveu: Przepraszam, że ostatnio tak rzadko do Was zaglądam, ale naprawdę czasu mam tak mało. :shake: Ale wszystko nadrobię! ;) Quote
Tengusia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Justy$ka napisał(a): Cieszę się, że o nas pamiętacie pomimo mych zanidbań z fotkami. Ale teraz bardzo dużo mi się posypało. :cool1: W schronisku mamy wiele nowych psów. A to ile nieszczęść ... :placz: - pies, którego ludzie próbowali utopic :placz: - 4 szczeniaki z mamą, które przez wiele tygodni były bezdomne - jadły to co im ludzie podrzucili, a nawet - szczeniaki, które nie przezyły. :placz: - 3 psy wyrzucone z posesji.. :placz: Mogłabym wymieniac i wymieniac. Do tego teraz nowa szkoła. Od razu 1 wrzesnia test z angielskiego, który na trzy lata ulokuje mnie w grupie z angielskiego - lepszej lub gorszej. Itd. itd. itd. Do wtorku raczej nie bede miała okazji by wstawic zdjęcia... .. Przepraszam .. Ale zapraszam na dużą porcyjkę zdjęć byc moze w środę..? ;) Pzdr. no to ja grzecznie bede zagladac w oczekiwaniu na fotencje :p Quote
pati1033 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to i ja poczekam :) i trzymam kciuki za test :) Quote
stratoos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 I jak poszło? Też czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jakies nowinki? Test, fotki... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Tengusia napisał(a):no to ja grzecznie bede zagladac w oczekiwaniu na fotencje :p pati1033 napisał(a):to i ja poczekam :) i trzymam kciuki za test :) Aga&Ganja napisał(a):No i gdzie te zdjęcia? :placz: stratoos napisał(a):I jak poszło? Też czekamy na zdjęcia :cool3: Asiaczek napisał(a):Jakies nowinki? Test, fotki... Pzdr. Dzięki za kciuki. :loveu: Bardzo sie przydały, bo dostałam sie do najlepszej grupy. :p Zamieszanie straszne - nowe sale, nowi nauczyciele, nowi ludzie. Ale juz wszystko opanowane. Z ludźmi nawet mam dobry kontakt, szkole zwiedzilam kilkanascie razy wiec juz mniej-wiecej wiem co i jak, a do nauczycieli juz zdazylam sie popodlizywac wiec tez ok. :diabloti: Z tym ostatnim żartowałam.. :p Ale nawet nie tacy źli są. xDD A jak moja przyjaciółka preześle mi zdjecia to wstawię duzo zdjeć z Larąi Żabą w roli głównej. ;) Swoją drogą Lara z Żabą tak sie zaprzyjaźniły "od pierwszego wejrzenia" że ja z Moną nie mogłysmy ich utrzymac, a zabawą nie było końca :p Pzdr. Quote
pati1033 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 to gratulacje za test :) i czekam na te fotki psiapsiolek :) Quote
Cieplutkaa. Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Fiufiufiufiu.. Nie ma to jak psia przyjaźń. :diabloti: Na razie trzy, ale jest całe mnóstwo zdjęć z tak cudownymi ujęciami naszych psów. :diabloti: Lara & Żaba w roli głównej. Wydaje mi sie, że te fotki są mojej roboty, ale Mona upiera się, że tą trzecią Ona zrobiła.. :shake::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 świetne zdjecia a ostatnie bezkonkurencyjne :evil_lol::evil_lol: Lara jest wielgachna już :loveu: Quote
halgre Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [SIZE="3"]Doberek ... Te zdjęcia są kapitalne ! :multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 supcio ta focia :loveu: http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg Quote
Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ha ha ha fotki wymiatają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg słodki uśmiech... :loveu: Quote
Feigned Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ahahaha świetne są te zdjęcia ! :evil_lol: dawaj więcej :diabloti: Quote
stratoos Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej :hand: Świetne fotki :lol: Ostatnia najlepsza :razz: Ale Lara jest już duża :-o Quote
Recommended Posts