Neczka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Palatino Linotype]Do niedawna kochany, zadbany, szczęśliwy. Oczko w głowie Pani. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] Dziś to już przeszłość. Samotność w jednym z wielu boksów Orzechowskiego schroniska. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Rocky to młody, bo 2-letni psiak w typie Charta Rosyjskiego[/FONT]. [FONT=Palatino Linotype]W pierwszym kontakcie dosyć sceptyczny, lecz już na spacerze obdarowuje nas swoimi niekończącymi się pokładami radości.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jego opiekunka zamieszkała w domu spokojnej starości[/FONT], [FONT=Palatino Linotype]natomiast Rocky zamieszkał w schronisku dla bezdomnych i nie kochanych...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Psiak chce się bawić, biegać, szaleć, jak każdy psi młodzieniec, każdy chart. Nawet najlepsze schronisko nie będzie w stanie zapewnić mu odpowiednich warunków... [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pomóż Rocky'emu odzyskać to, co utracił w dniu przybycia do schroniska. Przywróć wiarę w lepsze jutro... [/FONT][FONT=Palatino Linotype]kontakt:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]tel. 782 670 611 [po godz. 15] e-mail: [email protected] [/FONT][FONT=Palatino Linotype]banerki [/FONT] Quote
dorota w-l Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cuuudo - myślę i myślę . To było moje marzenie od zawsze ale ja zapsiona , nikt mi nie przychodzi do głowy . Popytam wśród znajomych . Czy mógłby zamieszkać w gospodarstwie agro w lesie ? Jak wygląda jego zamiłowanie do polowań ? Quote
basia0607 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ojej , ta rasa kiedyś była moim marzeniem ! Piękny. Orzeszki macie u siebie istne cuda . Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Myslałam ze ja sie Rokim zajmuje i chyba o tym pisałam Quote
pati-c Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rany,ale macie wysyp chartów :-o:-o Piękny pies. Ma niesamowite spojrzenie.. Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dorota w-l napisał(a):Cuuudo - myślę i myślę . To było moje marzenie od zawsze ale ja zapsiona , nikt mi nie przychodzi do głowy . Popytam wśród znajomych . Czy mógłby zamieszkać w gospodarstwie agro w lesie ? Jak wygląda jego zamiłowanie do polowań ? W schronisku raczej trudno sprawdzić czy psiak ma zapędy w tym kierunku... Ale psisko wspaniałe, uwielbia biegać, szaleć :roll: W boksie siedzi taki smutny, osowiały... Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Rocky ma u mnie ogłoszenia na : - warszawa.gumtree.pl - petworld.pl - adopcje.org.pl - pineska.pl - adopcjapsa.pl - sprzedasz.pl - 24polska.pl - centrumofert.pl - kupiepsa.pl - eoferty.com.pl - ale.gratka.pl Quote
mru Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ja zawsze jako dziecko o takim marzyłam :eviltong: Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 To może nadszedł czas spełnić dziecięce marzenia ? :evil_lol: Myślę, że Gacuś by się ucieszył :eviltong: Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ...coś serwery dogo ostatnio nawalają i ludzie z forum poginęli :roll: Quote
Reksiu21 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Zaznaczam sobie watek-- to chart przeciez, to musze.... A tak swoja droga to załóżcie sobie serwer Firefox, dziala super. Od dwoch dni niemoglam wejsc na dogo przez Explorer i Netscape, a Firefox dziala szybko i bez komplikacji. POLECAM! Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Reksiu, ja mam Firefoxa i czasami na ciemne moce dogomanii mało daje :eviltong: Chociaż napewno to jest lepsza i szybsza wyszukiwarka niż Explorer Dobranoc, charcisko :sleep2: Quote
Reksiu21 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No widzisz, a dla mnie to jak niebo i ziemia, bo przez te dwa inne to wogole niemoglam na dogo wejsc, nawet strona sie nieukazywala, pisalo ze takiej niema. Quote
Neczka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Mam nadzieję, że te czary-mary na dogo się w końcu skończą :roll: Quote
mru Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Neczka napisał(a):To może nadszedł czas spełnić dziecięce marzenia ? :evil_lol: Myślę, że Gacuś by się ucieszył :eviltong: ale żeś wymyśliła :D hihihi :eviltong: ej ja tez tylko firefoxa używam i też mi dogo leżało wczoraj :roll: przez jakiś czas Quote
Neczka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Mokro, zimno, mokro, zimno...:-( ...wczoraj Quote
Reksiu21 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Neczka']Mokro, zimno, mokro, zimno...:-( ...wczoraj OH, jejku, az sie plakac chce, tak on wyglada....:-( taki delikatny pies powinien w goscinnym pokoju na swojej kanapie lezec, a nie w brudzie na zimnie.:placz: Quote
joskag Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Zakochaliśmy się w Tobie "orzeszku". Jesteśmy zainteresowani, mamy już Malinkę "orzeszka" . niech Rocky do nas dołączy. Quote
SZPiLKA23 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 :o nie wierze takie cudne wiesci :o joskag to juz pewne? Quote
Recommended Posts