Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dream']Wytrzymają ;)

[/QUOTE]

[quote name='Talagia']Psy pewnie tak, ale my? ;([/QUOTE]
My mamy buty a psy nie.
Nasze nosy sa znacznie wyżej niz psie i nie musimy wdychać powietrza tuż nad ziemią.
A w tej chwili temperatura asfaltu w Krakowie wynosi ponad 50 stopni.
:shake:

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rok temu w Bedzinie moje psy świetnie sie bawiły w podobnym upale jak dziś, a ja wróciłam z wystawy do szpitala z udarem :evil_lol: Nie chciałabym powtórki wybiegania na finały z karetki po zastrzyku w tyłek :diabloti: ałć

Swoją drogą musimy przyjechać wczesnie i zająć jakieś przyzwoite miejsce w cieniu :roll: bo na tym terenie jest go dość niewiele...

Posted

Jak nie będzie upału, to ja przyjdę pieszo. Magia będzie wybiegana, zrelaksowana...

O cień rzeczywiście będzie trudno, bo jest go niewiele.
Na szczęście z miejscami parkingowymi nie powinno być problemu.

Posted

Wszystkich, którzy bedą na wystawie w Będzinie serdecznie zapraszam na pokaz szkolenia psów (ten, o którym wspominała juz puli), przygotowany przez [url=http://marekfryc.pl/]Marek Fryc K9 dog training center[/url]. Będzie można zobaczyć psy różnych ras, na różnym etapie szkolenia - czyli jak dobrze bawić się z psem w szkolenie i budować z nim więź :) :) :)

Posted

[COLOR=#ffff00]Eliminacje MŁODY PREZENTER odbędą się na ringu 12 po ocenie - sędzia: Maria Zasada[/COLOR]
[CENTER]
[B]Uwaga[/B]: [COLOR=#ff0000]ISTOTNE Zmiany w obsadzie sędziowskiej i w planie sędziowania !!![/COLOR][/CENTER]
p. Joanna Szczepańska-Korpetta (Gr. III - Ring10) zastąpiona będzie przez p. Barbarę Brandys.

p. Viva Maria Soleckyj-Szpunar (gr VIII-Ring15) zastąpiona będzie przez p. Bożenę Banasiewicz.

p. Paweł Szemraj (ring 19 - Ring 19) zostanie zastąpiony przez p. Rafała Firsta.

MŁODY PREZENTER - Maria Zasada - Ring 12

p. Magdalena Kozłowska z przyczyn zdrowotnych nie nie może do nas przyjechać w związku z tym rasy z Ringu 5 będą oceniane w następujący sposób:

- Berneński pies pasterski, Dogue de Bordeaux, Tosa - Ring 11 - sędzia Petr Rehanek

- Bernardyn, Dogi, Entlebucher, Fila, Leonberger - Ring 20 - sędzia Janusz Opara

[CENTER]PRZEPRASZAMY WYSTAWCÓW ZA ZAISTNIAŁE ZMIANY
POWSTAŁY ONE Z POWODÓW OD NAS NIEZALEŻNYCH[/CENTER]

Posted

Ja ze swojej strony życzę powodzenia jutro wszystkim,i obiecuje że zrobie fotorelacje z jutrzejszej wystawy(o ile nie będzie padać).Więc gdyby ktoś wypatrzył swojego pupila tutaj,to żeby się nie zdziwił :lol:

Posted

[quote name='iwcza']Pogoda na jutro dość nieciekawa :placz:
[URL="http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11645"]Pogoda w INTERIA.PL
[/URL][/quote]

lepsza taka niż upał ;)
ale deszcz mogliby sobie darować :placz::placz::placz:

Posted

Moja nie boi się burzy, ale szczeka na pioruny i uspokoić jej się nie da. Już tak miałam na wystawie w krakowie, jak przelatywały samoloty. :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Będę jako fotoreporter jutro o ile nie będzie padać.[/QUOTE]

ja też proszę o setery, a szczególnie o trzy gordony ;)