puli Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Dream']Wytrzymają ;) [/QUOTE] [quote name='Talagia']Psy pewnie tak, ale my? ;([/QUOTE] My mamy buty a psy nie. Nasze nosy sa znacznie wyżej niz psie i nie musimy wdychać powietrza tuż nad ziemią. A w tej chwili temperatura asfaltu w Krakowie wynosi ponad 50 stopni. :shake: Quote
Talagia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Rok temu w Bedzinie moje psy świetnie sie bawiły w podobnym upale jak dziś, a ja wróciłam z wystawy do szpitala z udarem :evil_lol: Nie chciałabym powtórki wybiegania na finały z karetki po zastrzyku w tyłek :diabloti: ałć Swoją drogą musimy przyjechać wczesnie i zająć jakieś przyzwoite miejsce w cieniu :roll: bo na tym terenie jest go dość niewiele... Quote
katik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jak nie będzie upału, to ja przyjdę pieszo. Magia będzie wybiegana, zrelaksowana... O cień rzeczywiście będzie trudno, bo jest go niewiele. Na szczęście z miejscami parkingowymi nie powinno być problemu. Quote
panienkabubu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dziś mówili, że będą burze z piorunami :evil_lol: Quote
Ifat Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wszystkich, którzy bedą na wystawie w Będzinie serdecznie zapraszam na pokaz szkolenia psów (ten, o którym wspominała juz puli), przygotowany przez [url=http://marekfryc.pl/]Marek Fryc K9 dog training center[/url]. Będzie można zobaczyć psy różnych ras, na różnym etapie szkolenia - czyli jak dobrze bawić się z psem w szkolenie i budować z nim więź :) :) :) Quote
konikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Jagoodka']A ja znowu nie mam potwierdzenia...[/quote] Nie martw się... Mam taki sam problem... Quote
izabela.szczepaniak Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czy ktoś może wie po ile bilety dla zwiedzających ? Quote
panienkabubu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 8zł normalny 4zł ulgowy jeśli dobrze zapamiętałam :) Quote
panienkabubu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [COLOR=#ffff00]Eliminacje MŁODY PREZENTER odbędą się na ringu 12 po ocenie - sędzia: Maria Zasada[/COLOR] [CENTER] [B]Uwaga[/B]: [COLOR=#ff0000]ISTOTNE Zmiany w obsadzie sędziowskiej i w planie sędziowania !!![/COLOR][/CENTER] p. Joanna Szczepańska-Korpetta (Gr. III - Ring10) zastąpiona będzie przez p. Barbarę Brandys. p. Viva Maria Soleckyj-Szpunar (gr VIII-Ring15) zastąpiona będzie przez p. Bożenę Banasiewicz. p. Paweł Szemraj (ring 19 - Ring 19) zostanie zastąpiony przez p. Rafała Firsta. MŁODY PREZENTER - Maria Zasada - Ring 12 p. Magdalena Kozłowska z przyczyn zdrowotnych nie nie może do nas przyjechać w związku z tym rasy z Ringu 5 będą oceniane w następujący sposób: - Berneński pies pasterski, Dogue de Bordeaux, Tosa - Ring 11 - sędzia Petr Rehanek - Bernardyn, Dogi, Entlebucher, Fila, Leonberger - Ring 20 - sędzia Janusz Opara [CENTER]PRZEPRASZAMY WYSTAWCÓW ZA ZAISTNIAŁE ZMIANY POWSTAŁY ONE Z POWODÓW OD NAS NIEZALEŻNYCH[/CENTER] Quote
Elitesse Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 buu a liczylam na p. Kozlowska na BOG :placz::placz: ciekawe kto teraz zrobi 2 grupe :roll: Quote
panienkabubu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A ja specjalnie nie zgłaszałam ze względu na sędziego, a tu ciach - zmiana :evil_lol: Quote
Daja_ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja ze swojej strony życzę powodzenia jutro wszystkim,i obiecuje że zrobie fotorelacje z jutrzejszej wystawy(o ile nie będzie padać).Więc gdyby ktoś wypatrzył swojego pupila tutaj,to żeby się nie zdziwił :lol: Quote
panienkabubu Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Będę jako fotoreporter jutro o ile nie będzie padać. Quote
Shetanka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 fotoreporterzy niech uchwycą Młodych Prezenterów :cool3: a jaka pogoda w Będzinie? :mad: Quote
katik Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 W Bedzinie właśnie była ulewa, teraz troche kropi, ale niebo się wypogadza. Quote
iwcza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pogoda na jutro dość nieciekawa :placz: [URL="http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11645"]Pogoda w INTERIA.PL [/URL] Quote
Shetanka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='iwcza']Pogoda na jutro dość nieciekawa :placz: [URL="http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11645"]Pogoda w INTERIA.PL [/URL][/quote] lepsza taka niż upał ;) ale deszcz mogliby sobie darować :placz::placz::placz: Quote
iwcza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Żeby tylko jakieś burzy nie było, bo mój się boi :roll: Quote
katik Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Moja nie boi się burzy, ale szczeka na pioruny i uspokoić jej się nie da. Już tak miałam na wystawie w krakowie, jak przelatywały samoloty. :evil_lol: Quote
Judit Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Talagia']A nam pękła rura i nie mogę wykąpać psów :-o[/QUOTE] to szybko do sąsiadów! może kawałek wanny odstąpią ;) Quote
alyffa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='panienkabubu']Będę jako fotoreporter jutro o ile nie będzie padać.[/quote] To ja poprocze o duuuzo fotek seterkow :p Quote
Judit Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='panienkabubu']Będę jako fotoreporter jutro o ile nie będzie padać.[/QUOTE] ja też proszę o setery, a szczególnie o trzy gordony ;) Quote
Recommended Posts