Jump to content
Dogomania

Śliniak z "Rodziny Zastępczej"- ZAGłODZONY!!! Już po zabiegu, Ma WSPANIAŁY DS !

Recommended Posts

Posted

Demi, pierwsze zdjęcie wygląda tak jakbyś psy dobierała kolorem do wystroju wnętrza :evil_lol:.
U mnie też złoty lub rudy ( jak kto woli) w modzie ;). Nawet przykład w moim awatarku jest ;)

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka-sp']rany[B] demi[/B]...szacun.........ale Adisek chyba nie największy z tego psiego towarzystwa....hihihiiihihihihihihi.........no takiej gromadki by chyba mój TŻ nie przeżył...choc w Adisku cały cas zakochany :razz::razz::razz:[/quote]
to podkręcaj te uczucia :evil_lol: i weźcie go :eviltong:

Posted

[quote name='betka-sp']podkręcaj???? ja je muszę studzić.....:eviltong::eviltong:[/quote]
dlaczego :crazyeye:, zawsze największą przeszkodą w braniu psa są Tzci, a Twó się zapalił :evil_lol:

Posted

[quote name='blue.berry']Ania a tak offtopowo - napisałabys na dogo albo na bordozym co tam u Was slychac, co? co sie dzieje z Apiskiem kochanym?[/quote]

napisze na bordożym dzisiaj
mam zdjecia gigi i apiska
przepraszam za off:oops:

jak z funduszami dla Adisia?
Bazarki potrzebne?

Posted

[quote name='nesssssa']nie mam czasu czytac całości, czy ta smycz i szelki/obroza aktualne? bo moge odstapic po sporej suni, smycz na pewno dobra, z szelkami i obroza trzeba byloby sprawdzic[/quote]

bardzo prosimy, bo jak nie dla Agiska to bedzie dla Boniego;)

Pokerku, jesli miała byś chęć wpaść z jakimiś kołderkami to zapraszam;) ja jak juz mówiłam mam szlaban- musze psów pilnować, bo tak jak Agis jest we mnie zakochany i zazdrosny to sie w głowie nie miesci, mimo, ze bije od niego spokój. A jeśli gdzieś wychodze, to razem z tą pokraką, a wiec nie an długo:roll:

Co do finansów, to narazie mamy co nieco z bordożej skarpeciochy:loveu: zbieram rachunki, co by sie później przejrzyście rozliczyć. Ale narazie dajemy radę:cool3:- sama nie wiem jakim cudem:lol:

Co do badan to czekamy do poniedziałku. wstepnie pon rano zabieg, a przed tym badania. Możliwe ze wcześniej bedzie ekg, ale to bede dawać znać.

Miałam wkleić zdjecia ran na łapkach- jak się cudnie goją, aż oczom nie wierzę:razz: ale oczywiscie gdzieś położyłam kartę i cholera wie gdzie jest, mam nadzieje, ze ją odnajdę szybko:roll:

Juz mamy nawet wstępne domki dla Agiska- trzeba je ejszcze prześwietlić dokłaniej:razz:

Posted

kochana bardzo dziekujemy za jedzonko:loveu: Agis jest na gotowanym. W ciagu dnia je w sumie tyle ile moje 9 razem wzietych, wiec gotuje dwa wielkie gary:roll: ale oprócz tego wcina suszki, bo niby skąd ma tego ciałka nabierać:loveu:

Posted

jak znajdę tą dziadoską kartę to odezwę sie na ddb i wrzucę też zdjecia, no i napisze pare słów;)

aj Glutek i to zazdrosny do bólu, jak sie dzisiaj zmarszczył i te ząbki pokazał to miałam nogi jak z waty:lol: