EVA2406 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Demi, pierwsze zdjęcie wygląda tak jakbyś psy dobierała kolorem do wystroju wnętrza :evil_lol:. U mnie też złoty lub rudy ( jak kto woli) w modzie ;). Nawet przykład w moim awatarku jest ;) Quote
ab-agnieszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Demi ale masz slodziakow w domu :loveu: Quote
nesssssa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nie mam czasu czytac całości, czy ta smycz i szelki/obroza aktualne? bo moge odstapic po sporej suni, smycz na pewno dobra, z szelkami i obroza trzeba byloby sprawdzic Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ej, co to jest ta rozstrzeń miedzysercowa? google nie wie :crazyeye:. link chociaż...:roll: Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='betka-sp']rany[B] demi[/B]...szacun.........ale Adisek chyba nie największy z tego psiego towarzystwa....hihihiiihihihihihihi.........no takiej gromadki by chyba mój TŻ nie przeżył...choc w Adisku cały cas zakochany :razz::razz::razz:[/quote] to podkręcaj te uczucia :evil_lol: i weźcie go :eviltong: Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 demi, jutro jadę na wizytę przedadopcyjną do Leśnicy i mogę po drodze coś Ci podrzucić. Quote
AniaB Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kolejny... i to na łancuchu.. nie moge dać DT na razie, bo apis troche choruje nam..:-( ale chyba DT to juz i tak niepotrzebny..:roll::evil_lol: Quote
blue.berry Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ania a tak offtopowo - napisałabys na dogo albo na bordozym co tam u Was slychac, co? co sie dzieje z Apiskiem kochanym? Quote
betka-sp Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Poker']to podkręcaj te uczucia :evil_lol: i weźcie go :eviltong:[/quote] podkręcaj???? ja je muszę studzić.....:eviltong::eviltong: Quote
jaco-placo Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 sleepingbyday wpisz w google kardiomiopatia rozstrzeniowa. Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='betka-sp']podkręcaj???? ja je muszę studzić.....:eviltong::eviltong:[/quote] dlaczego :crazyeye:, zawsze największą przeszkodą w braniu psa są Tzci, a Twó się zapalił :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a, dzieki. wpisywałam rozstrzeń międzysercowa i gugle nie wiedziało. Quote
AniaB Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='blue.berry']Ania a tak offtopowo - napisałabys na dogo albo na bordozym co tam u Was slychac, co? co sie dzieje z Apiskiem kochanym?[/quote] napisze na bordożym dzisiaj mam zdjecia gigi i apiska przepraszam za off:oops: jak z funduszami dla Adisia? Bazarki potrzebne? Quote
Inez de Villaro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jezeli chodzi o finanse to musi wypowiedziec sie demi...czy jej cos brakuje na Adisa... Demi...jak badania??? Quote
demi Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='nesssssa']nie mam czasu czytac całości, czy ta smycz i szelki/obroza aktualne? bo moge odstapic po sporej suni, smycz na pewno dobra, z szelkami i obroza trzeba byloby sprawdzic[/quote] bardzo prosimy, bo jak nie dla Agiska to bedzie dla Boniego;) Pokerku, jesli miała byś chęć wpaść z jakimiś kołderkami to zapraszam;) ja jak juz mówiłam mam szlaban- musze psów pilnować, bo tak jak Agis jest we mnie zakochany i zazdrosny to sie w głowie nie miesci, mimo, ze bije od niego spokój. A jeśli gdzieś wychodze, to razem z tą pokraką, a wiec nie an długo:roll: Co do finansów, to narazie mamy co nieco z bordożej skarpeciochy:loveu: zbieram rachunki, co by sie później przejrzyście rozliczyć. Ale narazie dajemy radę:cool3:- sama nie wiem jakim cudem:lol: Co do badan to czekamy do poniedziałku. wstepnie pon rano zabieg, a przed tym badania. Możliwe ze wcześniej bedzie ekg, ale to bede dawać znać. Miałam wkleić zdjecia ran na łapkach- jak się cudnie goją, aż oczom nie wierzę:razz: ale oczywiscie gdzieś położyłam kartę i cholera wie gdzie jest, mam nadzieje, ze ją odnajdę szybko:roll: Juz mamy nawet wstępne domki dla Agiska- trzeba je ejszcze prześwietlić dokłaniej:razz: Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 to świetne wiadomości :lol: wpadłabym ok.13.30-14.Pasuje? Quote
demi Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 kochana bardzo dziekujemy za jedzonko:loveu: Agis jest na gotowanym. W ciagu dnia je w sumie tyle ile moje 9 razem wzietych, wiec gotuje dwa wielkie gary:roll: ale oprócz tego wcina suszki, bo niby skąd ma tego ciałka nabierać:loveu: Quote
demi Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Poker']to świetne wiadomości :lol: wpadłabym ok.13.30-14.Pasuje?[/quote] PASUJE jak że by inaczej;) Quote
Inez de Villaro Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzieki Demi, ze znalazłaś czas po takim cięzkim dniu, zeby cos tutaj jeszcze napisać...na bordogach juz sama napisałam...jesli chcesz coś dodać to napisz... pozdrawiamy Ciebie i gluta kochanego:):loveu: Quote
demi Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jak znajdę tą dziadoską kartę to odezwę sie na ddb i wrzucę też zdjecia, no i napisze pare słów;) aj Glutek i to zazdrosny do bólu, jak sie dzisiaj zmarszczył i te ząbki pokazał to miałam nogi jak z waty:lol: Quote
_Liliana Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Demi, wielkie dzięki w imieniu Faflaczka za wszystko co robisz.:loveu: Uratowałaś temu psiakowi życie.:lol: Quote
betka-sp Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Adisku....spacerek :razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts