Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze n ie wiem,ale będe sie starała...Na pewno Zegaryne odbierzemy w piatek...Fajnie jesli p.Jozef ją wyda razem z ksiązeczką,umowe faktycznie możemy podpisać u Ciebie albo u mnie... daleko do siebie w końcu nie mamy...

Posted

[quote name='mortikia']OK, super. Pytałam w różnych hotelach ile kosztuje pobyt dużej suczki. Średnio 30 zł za dobę... :roll: W niektórych nawet sporo więcej, bo cena dochodziła do 50 zł. Przy takiej ilości psów na tak dużą cenę nie można sobie pozwolić, ale będę szukała dalej. Może uda mi się kogoś ze znajomych namówić, żeby wzięli Smutną na dt za mniejsze pieniądze - na wyżywienie.[/quote]

Zobacz hotelik u jamora. Pieknie i ludzkie ceny.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/[/URL]

Posted

Anna 33 -Chandler dzwoniła z prośbą (nie ma netu), żeby ci napisac, że pies, którego zdjęcie wkleiłas na miau jako "barry, na dt w pułtusku", to nie barry. barry jest na dt, tak, w pułtusku, tak, ale to inny pies - popraw.

Posted

Dostęp do netu odzyskałam, ale dogo ledwo chodzi :roll:. Wszystko trwa nieskończenie dlugo.

Anna - psy są w Dłutówku koło Łodzi, a nie w Pułtusku, SBD się pomyliła, ale zdjęcie na miau jest nie tego psa (imię się zgadza, pies nie).

Poprosiłam SBD, żeby wkleiła tu zdjęcia Barego i Nuki, jutro postaram się założyć psom wątek, mam nadzieję, że dogo nie będzie mi tego utrudniało, no i że będę miała dostęp do netu.

Posted

Zanotowalam, nie zmienilam jeszcze po latalam caly dzien. Troche ostygne i wezme sie za to, chociaz u nas dalej piekielna sauna..
Nuki zdjecia mam, tylko Barry potrzebny )

Te kudlate sa sliczne i jednoczesnie biedne, bo wlasnie kudlate. Maja w futerkach cale swiaty.

Mi to cudo chodzi po glowie:
31.

-------------------------------------------------------------------------------

Moze to ktorys z pokazanych, chwilami mieszaja mi sie juz zupelnie :cool1:

Posted

Mamy klopot:
55.

Suczka.Przebywa w Szpitaliku w Katowicach. Szuka DT.
Znalazla DT u kasiain
-----------------------------------------------

Ta sunia miala w dt przebywac "chwile" jest juz ponad 3 miesiace.
Jest przyjacielska, kocha dzieci, zyje w przyjazni z kotami, ale ma jedna mala wade.
Kocha kroliki, tyle ze inaczej niz dzieci i koty....
DT posiada kroliki jako ulubione zwierzatka i fascynacja suni uszatkami wyklucza mozliwosc jej dalszego tam przebywania.
Sprawa jest pilna,sunia znajduje sie na Slasku. Zabralismy ja z Boguszyc w zaawansowanej ciazy. Po drodze do dt zaczely sie klopoty. Dziewczyny z miau wyszukaly lecznice w Katowcach i tam miala operacje.
Panna po przejsciach, ale slodka. Przeciez nie zabierzemy jej z powrotem do Boguszyc....:shake:
Potrzebujemy pomocy, rady, moze ktos zalozylby jej watek?
Zdjecia dostarcze, ja nie moge bo wyjezdzam na 2 tyg i net tylko z doskoku bede miala.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Wysłałam zdjęcia Tosi do Pani, która poszukuje takiej małej slicznotki :)

Czy możecie napisać coś więcej o cudzie wspomnianym przez Annę 33?

Abra - kliknij w banerek (pierwszy) w moim podpisie. Tam więcej zdjęć i trochę informacji.