gagata Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jeszcze n ie wiem,ale będe sie starała...Na pewno Zegaryne odbierzemy w piatek...Fajnie jesli p.Jozef ją wyda razem z ksiązeczką,umowe faktycznie możemy podpisać u Ciebie albo u mnie... daleko do siebie w końcu nie mamy... Quote
Anna_33 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ksiazeczka bedzie na bank w piatek gotowa :-) Quote
li1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='mortikia']OK, super. Pytałam w różnych hotelach ile kosztuje pobyt dużej suczki. Średnio 30 zł za dobę... :roll: W niektórych nawet sporo więcej, bo cena dochodziła do 50 zł. Przy takiej ilości psów na tak dużą cenę nie można sobie pozwolić, ale będę szukała dalej. Może uda mi się kogoś ze znajomych namówić, żeby wzięli Smutną na dt za mniejsze pieniądze - na wyżywienie.[/quote] Zobacz hotelik u jamora. Pieknie i ludzkie ceny. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/[/URL] Quote
Zofia.Sasza Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Na wątku małej Tosi (link w moim podpisie) są już nowe fotki. Może ktoś walnie jakieś ogłoszenia? Co? Pliiz, pliiiz, pliiiz - ja mam poblokowane :placz: Quote
sleepingbyday Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anna 33 -Chandler dzwoniła z prośbą (nie ma netu), żeby ci napisac, że pies, którego zdjęcie wkleiłas na miau jako "barry, na dt w pułtusku", to nie barry. barry jest na dt, tak, w pułtusku, tak, ale to inny pies - popraw. Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czy w najbliższym czasie będzie ktoś jechał z OS na Śląsk? Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Sbd, dziekuje poprawie.) Za jakies dwa tygodnie bedzie transport do Krakowa. Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Na tym zdjęciu z tyłu taki biały kudłaty pies - czy ktoś wie coś o nim? Quote
mortikia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 leni356 napisał(a):Na tym zdjęciu z tyłu taki biały kudłaty pies - czy ktoś wie coś o nim? http://lh6.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/ShiVREfFkUI/AAAAAAAAA_Y/TGDV1W5Th50/s640/SS853886.JPG Tam są chyba dwa białe kudłate psy (drugi pod krzesłem). Quote
teapot Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tu lepiej widać: Przebywa na dole w domu B.Wahl. Może Zofia więcej pamięta. Quote
gagata Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Leni ,to jest pomieszczenie w domu BW,pierwsze drzwi na parterze po lewej stronie od głownego wej ścia... Quote
Chandler Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dostęp do netu odzyskałam, ale dogo ledwo chodzi :roll:. Wszystko trwa nieskończenie dlugo. Anna - psy są w Dłutówku koło Łodzi, a nie w Pułtusku, SBD się pomyliła, ale zdjęcie na miau jest nie tego psa (imię się zgadza, pies nie). Poprosiłam SBD, żeby wkleiła tu zdjęcia Barego i Nuki, jutro postaram się założyć psom wątek, mam nadzieję, że dogo nie będzie mi tego utrudniało, no i że będę miała dostęp do netu. Quote
mgie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/ShiU23_x0TI/AAAAAAAAA94/geYcsmcUTbw/s640/SS853860.JPG Jakby go ostrzyc może by się okazało,że to white highland white terrier :evil_lol: Quote
teapot Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mgie napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/ShiU23_x0TI/AAAAAAAAA94/geYcsmcUTbw/s640/SS853860.JPG Jakby go ostrzyc może by się okazało,że to white highland white terrier :evil_lol: Taaa, odmiana boguszycka ;) Toto jakoś pod kolano podchodzi. Quote
mgie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak już z Ciaputki..jorka zrobiliście..to wszystko jest możliwe :cool3: (żartuje oczywiście) Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 teapot napisał(a):Taaa, odmiana boguszycka ;) Toto jakoś pod kolano podchodzi. westie mix mógłby ujść.. Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Malwaszko gdzie konkretnie i dla kogo, bo chyba mam, w niedziele wieczorem wyjazd z Lodzi. Zapraszam na pw, lub prosze o pilny tel. Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Zanotowalam, nie zmienilam jeszcze po latalam caly dzien. Troche ostygne i wezme sie za to, chociaz u nas dalej piekielna sauna.. Nuki zdjecia mam, tylko Barry potrzebny ) Te kudlate sa sliczne i jednoczesnie biedne, bo wlasnie kudlate. Maja w futerkach cale swiaty. Mi to cudo chodzi po glowie: 31. ------------------------------------------------------------------------------- Moze to ktorys z pokazanych, chwilami mieszaja mi sie juz zupelnie :cool1: Quote
leni356 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kudłacz przecudny i taki biedny :-( Jak wyadoptuję sznaucerowatego to kolejny będzie kudłacz jakiś Quote
Anna_33 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mamy klopot: 55. Suczka.Przebywa w Szpitaliku w Katowicach. Szuka DT. Znalazla DT u kasiain ----------------------------------------------- Ta sunia miala w dt przebywac "chwile" jest juz ponad 3 miesiace. Jest przyjacielska, kocha dzieci, zyje w przyjazni z kotami, ale ma jedna mala wade. Kocha kroliki, tyle ze inaczej niz dzieci i koty.... DT posiada kroliki jako ulubione zwierzatka i fascynacja suni uszatkami wyklucza mozliwosc jej dalszego tam przebywania. Sprawa jest pilna,sunia znajduje sie na Slasku. Zabralismy ja z Boguszyc w zaawansowanej ciazy. Po drodze do dt zaczely sie klopoty. Dziewczyny z miau wyszukaly lecznice w Katowcach i tam miala operacje. Panna po przejsciach, ale slodka. Przeciez nie zabierzemy jej z powrotem do Boguszyc....:shake: Potrzebujemy pomocy, rady, moze ktos zalozylby jej watek? Zdjecia dostarcze, ja nie moge bo wyjezdzam na 2 tyg i net tylko z doskoku bede miala. Quote
Abrakadabra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wysłałam zdjęcia Tosi do Pani, która poszukuje takiej małej slicznotki :) Czy możecie napisać coś więcej o cudzie wspomnianym przez Annę 33? Quote
teapot Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Abrakadabra napisał(a):Wysłałam zdjęcia Tosi do Pani, która poszukuje takiej małej slicznotki :) Czy możecie napisać coś więcej o cudzie wspomnianym przez Annę 33? Abra - kliknij w banerek (pierwszy) w moim podpisie. Tam więcej zdjęć i trochę informacji. Quote
Recommended Posts