Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytanie o metamorfozę Simy:

betty_labrador napisał(a):
wow cudne. :loveu: a te wyciagniete sutki po karmieniu same zniknęły czy to po operacji?

Oczywiście po operacji, prawda?

Posted

mgie napisał(a):
Macie coś na PW - odpiszcie plis

przeczytały, odpisały :)
Jest straszny wysyp psów w typie owczarka niemieckiego w naszych okolicach co rusz ktoś nam zgłasza , niestety nie przyjmujemy , nie zamierzamy wyręczać gmin.
Mgie mogę przesłać Ci zdjęcia Grety do ogłoszeń to niby bokser , na razie musimy ją odpaść bo to szkieletor , pewnie trzeba Jej podać też probiotyki juz to przerabialiśmy z sunią z Ruskiej Wsi -pomogło. Niestety nie nadaje się do włączenia do grupy , nie przepada za swoimi pobratymcami , sprawdzimy ja też na koty. Ładnie chodzi na smyczy do ludzi miła . Ewa

Posted

jola_li napisał(a):
Te maluszki to nowi lokatorzy :(?
Szczęście w nieszczęściu, że znalazły u Was schronienie...

Razem z mamusią :( straszna bida, chudzina, już ich nie karmi , nazwałysmy ja Tycia, oprócz swoich opiekunek pozostałych boi się panicznie. Uciekała przed swoimi dziećmi, warczała. Maluchy tłuste kluchy na specjalnym mleku i karmie . Jest już chętny dom na tego brązowego. A te srajdy siedzą z kotką i jej dziećmi no takimi jz mocno podrośniętymi. Razem śpią :)

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Razem z mamusią :( straszna bida, chudzina, już ich nie karmi , nazwałysmy ja Tycia, oprócz swoich opiekunek pozostałych boi się panicznie. Uciekała przed swoimi dziećmi, warczała. Maluchy tłuste kluchy na specjalnym mleku i karmie . Jest już chętny dom na tego brązowego. A te srajdy siedzą z kotką i jej dziećmi no takimi jz mocno podrośniętymi. Razem śpią :)

Biedna mamusia :(...
Za to szczęśliwy brązek :).
Mam nadzieję, że czarnuszki też długo u Was nie zabawią.

Posted

Widziałam mamusię przed chwilą na fb i zakochana jestem :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Widziałam mamusię przed chwilą na fb i zakochana jestem :loveu:

Rzadkościa są u nas takie kruszynki , zwykle trafiają do nas psy duże. dziwacznie wygląda ta chudzinka malizna przy nieco zapasionym Lookim calkiem dobrze wyglądającym Kodi ,i Lence. Zazdrośc nas bierze jak przybiega do opiekunki i wskakuje jej na kolana przed pozostałymi ucieka wręcz w panice. Jak opiekunka trzymała ja na rekach delikatnie głaskałam ją po boczku drżała i odwracała glówke . Ani smaczków ani paróweczek na razie od nas nie bierze :(
Szykuje sie jej domek u wspaniałych zwierzolubów . Ewa

Posted

Milo nam poinformowac, ze Akcja Fundacji Ostatnia Szansa oraz Fundacji Niechciane i Zapomniane w Rawie Mazowieckiej zakonczyla sie sukcesem!
W ciagu ostatnich 3 miesiecy wysterylizowalismy w Rawie o okolicznych miejsowosciach:

Sunie 27
Psy 20
Kotki 35
Koty 6

A jeszcze milej nam poinformowac, że dzieki sponsorom ze Szwajcarii Akcja bedzie trwala :smile::smile::smile:
Na razie pozuskalismy srodki na sterylizacje i kastracje psow, bedziemy sie starali znalezc pieniadze rowniez na koty. /Agnieszka

Posted

gratulacje!
a wiecie, że mój aktualny, niemal wieczny tymczasowicz lisław, ksywy: kargul, wunderwaffe, johny bravo, spitfire, sołtys, burak, lisiątko, zdzisiątko - jest własnie od fniz? szykuje mu się dom, tfu tfu oczywiście, bo jeszcze nic pewnego, ale po dwóch latach konkretne zainteresowanie psem to radykalna zmiana trendu ;-).

Posted

Rzadkościa są u nas takie kruszynki , zwykle trafiają do nas psy duże. dziwacznie wygląda ta chudzinka malizna przy nieco zapasionym Lookim calkiem dobrze wyglądającym Kodi ,i Lence. Zazdrośc nas bierze jak przybiega do opiekunki i wskakuje jej na kolana przed pozostałymi ucieka wręcz w panice.

A gdzie można zobaczyć jej zdjęcie?
(Nie mam profilu na fb, więc nie wiem czy dam radę tam wejść.)

Milo nam poinformowac, ze Akcja Fundacji Ostatnia Szansa oraz Fundacji Niechciane i Zapomniane w Rawie Mazowieckiej zakonczyla sie sukcesem!
W ciagu ostatnich 3 miesiecy wysterylizowalismy w Rawie o okolicznych miejsowosciach:

Sunie 27
Psy 20
Kotki 35
Koty 6

A jeszcze milej nam poinformowac, że dzieki sponsorom ze Szwajcarii Akcja bedzie trwala :smile::smile::smile:
Na razie pozuskalismy srodki na sterylizacje i kastracje psow, bedziemy sie starali znalezc pieniadze rowniez na koty. /Agnieszka

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Jolu, prześle zdjęcia do Mgie z uprzejma prośbą o wstawienie na tym wątku zdjęc Tyci oraz naszej dużej cudnej dziewczynki Melby .Ewa

To ja może skopiuje je z facebooka :)

Oto Tycia

i Melba

Posted

Dziękuję :)!
Straszna chudzinka z Tyci :(. Ma śliczne pysio.
A ten jej dom jest już pewny?

Melba jest niesamowicie umaszczona - to chyba jakaś krzyżówka z szopem ;). Cuuudna!

Posted

Domek jest zwierzolubny i to jak , Basia jest jest nasza wolontariuszka , kiedyś pracowała w schroniskuw Żyrardowie , ma psa Majkusia z nowotworem i 5 kotów jej mąż może non stop opowiadac o swoich podopiecznych . Melba szop pracz z bernardynem :) Ewa

Posted

Domek jest zwierzolubny i to jak , Basia jest jest nasza wolontariuszka , kiedyś pracowała w schroniskuw Żyrardowie , ma psa Majkusia z nowotworem i 5 kotów jej mąż może non stop opowiadac o swoich podopiecznych.

Brzmi pięknie :)!

Melba szop pracz z bernardynem :smile:

O to to :)!
Na pewno będzie miała wzięcie - urzekająca uroda ;).