ostatniaszansa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jak ladnie! Dziekujemy :):):) /Agnieszka Quote
jola_li Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Pytanie o metamorfozę Simy: betty_labrador napisał(a):wow cudne. :loveu: a te wyciagniete sutki po karmieniu same zniknęły czy to po operacji? Oczywiście po operacji, prawda? Quote
ostatniaszansa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No jasne, ze po operacji - nawet dwoch ... tak fajnie to nie ma, zeby sie taaaaakie sutki wciagnely :( a weterynarz czekal calkiem dlugo, bo chcial miec pewnosc, ze na pewno same nie znikna /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 mgie napisał(a):Macie coś na PW - odpiszcie plis przeczytały, odpisały :) Jest straszny wysyp psów w typie owczarka niemieckiego w naszych okolicach co rusz ktoś nam zgłasza , niestety nie przyjmujemy , nie zamierzamy wyręczać gmin. Mgie mogę przesłać Ci zdjęcia Grety do ogłoszeń to niby bokser , na razie musimy ją odpaść bo to szkieletor , pewnie trzeba Jej podać też probiotyki juz to przerabialiśmy z sunią z Ruskiej Wsi -pomogło. Niestety nie nadaje się do włączenia do grupy , nie przepada za swoimi pobratymcami , sprawdzimy ja też na koty. Ładnie chodzi na smyczy do ludzi miła . Ewa Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ten czekoladowy z niebieskimi oczami jest niesamowity! Quote
jola_li Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Te maluszki to nowi lokatorzy :(? Szczęście w nieszczęściu, że znalazły u Was schronienie... Quote
ostatniaszansa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 jola_li napisał(a):Te maluszki to nowi lokatorzy :(? Szczęście w nieszczęściu, że znalazły u Was schronienie... Razem z mamusią :( straszna bida, chudzina, już ich nie karmi , nazwałysmy ja Tycia, oprócz swoich opiekunek pozostałych boi się panicznie. Uciekała przed swoimi dziećmi, warczała. Maluchy tłuste kluchy na specjalnym mleku i karmie . Jest już chętny dom na tego brązowego. A te srajdy siedzą z kotką i jej dziećmi no takimi jz mocno podrośniętymi. Razem śpią :) Quote
jola_li Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Razem z mamusią :( straszna bida, chudzina, już ich nie karmi , nazwałysmy ja Tycia, oprócz swoich opiekunek pozostałych boi się panicznie. Uciekała przed swoimi dziećmi, warczała. Maluchy tłuste kluchy na specjalnym mleku i karmie . Jest już chętny dom na tego brązowego. A te srajdy siedzą z kotką i jej dziećmi no takimi jz mocno podrośniętymi. Razem śpią :) Biedna mamusia :(... Za to szczęśliwy brązek :). Mam nadzieję, że czarnuszki też długo u Was nie zabawią. Quote
zerduszko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Razem z mamusią :( straszna bida, chudzina, już ich nie karmi , nazwałysmy ja Tycia, oprócz swoich opiekunek pozostałych boi się panicznie. Uciekała przed swoimi dziećmi, warczała. Maluchy tłuste kluchy na specjalnym mleku i karmie . Jest już chętny dom na tego brązowego. A te srajdy siedzą z kotką i jej dziećmi no takimi jz mocno podrośniętymi. Razem śpią :) Widziałam mamusię przed chwilą na fb i zakochana jestem :loveu: Quote
ostatniaszansa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 zerduszko napisał(a):Widziałam mamusię przed chwilą na fb i zakochana jestem :loveu: Rzadkościa są u nas takie kruszynki , zwykle trafiają do nas psy duże. dziwacznie wygląda ta chudzinka malizna przy nieco zapasionym Lookim calkiem dobrze wyglądającym Kodi ,i Lence. Zazdrośc nas bierze jak przybiega do opiekunki i wskakuje jej na kolana przed pozostałymi ucieka wręcz w panice. Jak opiekunka trzymała ja na rekach delikatnie głaskałam ją po boczku drżała i odwracała glówke . Ani smaczków ani paróweczek na razie od nas nie bierze :( Szykuje sie jej domek u wspaniałych zwierzolubów . Ewa Quote
zerduszko Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To trzymam kciuki za domek :p Przesłodki delikates z niej :) Quote
ostatniaszansa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Milo nam poinformowac, ze Akcja Fundacji Ostatnia Szansa oraz Fundacji Niechciane i Zapomniane w Rawie Mazowieckiej zakonczyla sie sukcesem! W ciagu ostatnich 3 miesiecy wysterylizowalismy w Rawie o okolicznych miejsowosciach: Sunie 27 Psy 20 Kotki 35 Koty 6 A jeszcze milej nam poinformowac, że dzieki sponsorom ze Szwajcarii Akcja bedzie trwala :smile::smile::smile: Na razie pozuskalismy srodki na sterylizacje i kastracje psow, bedziemy sie starali znalezc pieniadze rowniez na koty. /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 gratulacje! a wiecie, że mój aktualny, niemal wieczny tymczasowicz lisław, ksywy: kargul, wunderwaffe, johny bravo, spitfire, sołtys, burak, lisiątko, zdzisiątko - jest własnie od fniz? szykuje mu się dom, tfu tfu oczywiście, bo jeszcze nic pewnego, ale po dwóch latach konkretne zainteresowanie psem to radykalna zmiana trendu ;-). Quote
jola_li Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Rzadkościa są u nas takie kruszynki , zwykle trafiają do nas psy duże. dziwacznie wygląda ta chudzinka malizna przy nieco zapasionym Lookim calkiem dobrze wyglądającym Kodi ,i Lence. Zazdrośc nas bierze jak przybiega do opiekunki i wskakuje jej na kolana przed pozostałymi ucieka wręcz w panice. A gdzie można zobaczyć jej zdjęcie? (Nie mam profilu na fb, więc nie wiem czy dam radę tam wejść.) ostatniaszansa napisał(a):Milo nam poinformowac, ze Akcja Fundacji Ostatnia Szansa oraz Fundacji Niechciane i Zapomniane w Rawie Mazowieckiej zakonczyla sie sukcesem! W ciagu ostatnich 3 miesiecy wysterylizowalismy w Rawie o okolicznych miejsowosciach: Sunie 27 Psy 20 Kotki 35 Koty 6 A jeszcze milej nam poinformowac, że dzieki sponsorom ze Szwajcarii Akcja bedzie trwala :smile::smile::smile: Na razie pozuskalismy srodki na sterylizacje i kastracje psow, bedziemy sie starali znalezc pieniadze rowniez na koty. /Agnieszka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
jola_li Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jeśli ktoś ma kontakty w Łodzi, zajrzyjcie, proszę - zaginęła pieska adoptowana z bdt Nutusi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy!!!!! Quote
ostatniaszansa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jola_li napisał(a):Jeśli ktoś ma kontakty w Łodzi, zajrzyjcie, proszę - zaginęła pieska adoptowana z bdt Nutusi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy!!!!! Jolu, prześle zdjęcia do Mgie z uprzejma prośbą o wstawienie na tym wątku zdjęc Tyci oraz naszej dużej cudnej dziewczynki Melby .Ewa Quote
mgie Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Jolu, prześle zdjęcia do Mgie z uprzejma prośbą o wstawienie na tym wątku zdjęc Tyci oraz naszej dużej cudnej dziewczynki Melby .Ewa To ja może skopiuje je z facebooka :) Oto Tycia i Melba Quote
jola_li Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dziękuję :)! Straszna chudzinka z Tyci :(. Ma śliczne pysio. A ten jej dom jest już pewny? Melba jest niesamowicie umaszczona - to chyba jakaś krzyżówka z szopem ;). Cuuudna! Quote
ostatniaszansa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Domek jest zwierzolubny i to jak , Basia jest jest nasza wolontariuszka , kiedyś pracowała w schroniskuw Żyrardowie , ma psa Majkusia z nowotworem i 5 kotów jej mąż może non stop opowiadac o swoich podopiecznych . Melba szop pracz z bernardynem :) Ewa Quote
jola_li Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ostatniaszansa napisał(a):Domek jest zwierzolubny i to jak , Basia jest jest nasza wolontariuszka , kiedyś pracowała w schroniskuw Żyrardowie , ma psa Majkusia z nowotworem i 5 kotów jej mąż może non stop opowiadac o swoich podopiecznych. Brzmi pięknie :)! Melba szop pracz z bernardynem :smile: O to to :)! Na pewno będzie miała wzięcie - urzekająca uroda ;). Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 pilnie szukam pomocy dla dotkliwie pogryzionego małego, młodego psiaka, mieszkającego kątem w krzakach przy bazie autobusowej.... proszę was o wsparcie! Quote
Recommended Posts