sleepingbyday Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 hehe, no pod sama bramę moga miec trudnosci, ale o ile znam driverów, to wszędzie się wciskaja. na tym zakręcie tylko moga sie nie wyrobić ;-). a co z tym busem schronowym, nie mógłby do tira podskoczyć na katowicką? albo choć na ten parking ze stacją beznynowa, co jest niedaleko skrętu na boguszyce? EDIT: [B] U MNIE W DOMU CZEKAJĄ DO ODEBRANIA 4 TORBY Z MAKARONEM, KASZĄ I MĄCZKĄ MAKARONOWĄ PLUS JAKIS DROBIAZG PUSZKOWY.[/B] Quote
Anna_33 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mysle, ze tam spokojnie moglby podskoczyc. :-) na takiej trasie nie powinien sie rozsypac...;-) Quote
donacja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja mogę pojechać, ale w przyszłym miesiącu, albo za zwrot paliwa-w tym miesiącu jestem pusta jak murzyński bęben. Do bagażnika mogę zapakować do 500 kg. Jak jest więcej, to trzeba przyczepkę wypożyczyć. Quote
Anna_33 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Donacja, z nieba spadasz. My musimy to w tym, bo przepadnie. Daj znac ile bedzie kosztowal zwrot paliwa, sms lub pw. To jest 400 kg, wiec bagaznik wystarczy. Quote
donacja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 zaraz policzę ile to km. mój samochód pali 10l ropy na 100 km Quote
mikoada Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zapraszam na wątek Puszka :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/183308-A-liczny-Puszek-z-Boguszyc-szuka-kochajAE-cych-ludzi?p=14444318#post14444318[/url] Quote
marlenka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='donacja']zaraz policzę ile to km. mój samochód pali 10l ropy na 100 km[/QUOTE] Donacja jakbys jechała w niedzielę to ja chetnie z Tobą pojadę :) Tylko daj mi wczesniej znac . I zapraszam na watek 2 szczeniąt odratowanych od zamarzniecia . Teraz znowu czeka ich bezdomność :-( tracą DT . [url]http://www.dogomania.pl/threads/183374-Potrzebne-DT-DS-na-cito-dla-2-szczeniakA-w?p=14453007#post14453007[/url] Quote
Anna_33 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziewczyny gdzie i za ile w Warszawie ( okolicach) znajdzie sie hotelik dla owczarka ? I w jakiej cenie? mi sie wydaje, ze z 500 zl, ale moze sie myle? Quote
kinia098 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Co tam słychać w Boguszycach? :) [SIZE=1]Wiecie coś o Zarze.?[/SIZE] :oops: Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 poznajecie kawalera? [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images41.fotosik.pl/277/ed101ff8340c69famed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/281/fe71f9ab8a9b8d4cmed.jpg[/IMG][/URL] mało tego - trzymajcie kciuki bo ma szansę na domek!!!! :kciuki: jutro ma odwiedziny :) Quote
ostatniaszansa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Kciuki trzymamy :) Ale mu sie oblednie lapy pokrzywily na pierwszym zdjeciu, buhaha /Agnieszka ps. w Boguszycach bedziemy jutro, jutro rowniez ma szanse na wyjazd Tinka (taka mala z wielkiiimi uszami), o Zare spytam pracownikow, pan Jozef nie kojarzy za bardzo, nam sie kolacze po glowie, ze pojechala z jeszcze jednym pieskiem do DT a potem do nowego domku, ale dopytamy. Quote
mgie Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Kciuki trzymamy :) Ale mu sie oblednie lapy pokrzywily na pierwszym zdjeciu, buhaha /Agnieszka ps. w Boguszycach bedziemy jutro, jutro rowniez ma szanse na wyjazd Tinka (taka mala z wielkiiimi uszami), o Zare spytam pracownikow, pan Jozef nie kojarzy za bardzo, nam sie kolacze po glowie, ze pojechala z jeszcze jednym pieskiem do DT a potem do nowego domku, ale dopytamy.[/QUOTE] [B]Sprawdźcie czy Królewicz jest wykastrowany![/B] Quote
kinia098 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Kciuki trzymamy :) Ale mu sie oblednie lapy pokrzywily na pierwszym zdjeciu, buhaha /Agnieszka ps. w Boguszycach bedziemy jutro, jutro rowniez ma szanse na wyjazd Tinka (taka mala z wielkiiimi uszami), o Zare spytam pracownikow, pan Jozef nie kojarzy za bardzo, nam sie kolacze po glowie, ze pojechala z jeszcze jednym pieskiem do DT a potem do nowego domku, ale dopytamy.[/QUOTE] Z tego co widziałam na stronie schronu, to jest to owczarkowata suka. Jest jeszcze w dziale psów do adopcji. Taki jest jej opis na stronie: "[B]Zara [/B] Do adopcji wirtualnej [B]lub pełnej[/B]. ok. 5 letnia, wysterylizowana sunia, w schronisku 3 lata, przyjazna i łagodna w stosunku do ludzi i zwierząt," Quote
ostatniaszansa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A jutro skonfrontujemy ten opis z rzeczywistoscia :)/Agnieszka Quote
mgie Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='ostatniaszansa']sprawdzimy!/Agnieszka[/QUOTE] :) A tutaj wątek Maksia,który zdążył już podbić serca niektórym dogomaniaczkom. [url]http://www.dogomania.pl/threads/183425-NiskopodA-ogowy-Maksio-w-kolorze-CZEKOLADY-Prawdziwy-PIAE-KNIA-z-Boguszyc-szuka-DS[/url] Quote
ostatniaszansa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Zara to Nuka w ubiegłym roku razem z Barym wyjechali do domu tymczasowego , On znalazł dom a Zara została na wieki w DT stał się DS :) Królewicz na 100 % wykastrowany . Mamy kolejną piękną onke Osę lat 5 przyjechała do Boguszyc z matka Pszczółka jako młodziutki psiak . Wysterylizowana, łagodna. Stosunku do kotów nie znamy. no i mamy cudeńko... Cwaniaczek - w domku tymczasowym, piekny psiak, gotowy do adopcji. Ale o nim ,jego zdjęcia później ( to wszystko ma Agnieszka ) a teraz b. źle się czuje .E Quote
ostatniaszansa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 PS. W Boguszycach podwórka posprzątane, od razu milej, zwłaszcza psom. Część domu gdzie są psy Starachowicko-Boguszyckie ( MK)pomalowana na zewnątrz. Od środy zaczynamy odrobaczanie towarzystwa. Znaczna część koszmarnych starych, gnijących bud wywalona , spalona, wymieniona na nowe.Psy ochoczo z nich korzystają. Hipcio uraczył Agnieszkę podstawionym łebkiem do głaskania na 5 sekund z zegarkiem w ręku :) Dupelek odtańczył taniec radości , wywalił się kołami do góry i biegal od Agnieszki do Elizy ( może schudnie ? ) :) E Quote
marlenka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='ostatniaszansa']PS. W Boguszycach podwórka posprzątane, od razu milej, zwłaszcza psom. Część domu gdzie są psy Starachowicko-Boguszyckie ( MK)pomalowana na zewnątrz. Od środy zaczynamy odrobaczanie towarzystwa. Znaczna część koszmarnych starych, gnijących bud wywalona , spalona, wymieniona na nowe.Psy ochoczo z nich korzystają. Hipcio uraczył Agnieszkę podstawionym łebkiem do głaskania na 5 sekund z zegarkiem w ręku :) Dupelek odtańczył taniec radości , wywalił się kołami do góry i biegal od Agnieszki do Elizy ( może schudnie ? ) :) E[/QUOTE] Potwierdzam - wysprzątane aż miło :) nowe budy - psy jakoś niesłychanie spokojne . Quote
Onaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czy Agusia , taka kremowa kudłata suczka jest mała czy większa ? Quote
ostatniaszansa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Piekna Agusia jest spory pieskem. Grzecznym, przyjacielskim, wesolym, ale sporym /Agnieszka Quote
sleepingbyday Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 hipcio dał sie przez 5 sekund głaskać?? toz to nieskończonośc! ;-) Quote
Recommended Posts