Saga200 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wysłałam zgłoszenie elektronicznie przyszedł mail, co trzeba napisać w "tytule", aby wysłać kase przelewem? Zgłaszam sukę BRIDA Morning Smile na wystawę, a także siebie i ta samą sukę na MP. Co mam napisać? Quote
agnethka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Agama']Mam jeszcze jedno pytanko czy po zgloszeniu psa formularzem elektronicznym otrzymywalyscie osobnym meilem potwierdzenie przyjecia psa[/quote] po zgłoszeniu psa przyszedł do mnie mail z numerkiem zgłoszenia ;) Quote
evel Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jeśli wszystko pójdzie dobrze to pojawię się z aparatem :razz: jeśli ktoś chciałby pogadać - znaki szczególne: wielka (objętościowo), wysoka (ponad 1,75m) baba, włosy hmm... no powiedzmy ciemny blond z czekoladową przeszłością :evil_lol: okulary :p Quote
agnethka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Agama']po jakim czasie dostalas tego maila[/quote] bezpośrednio po wysłaniu zgłoszenia - zgłaszałam w tą sobotę. Quote
Agama Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Uf dostalam potwierdzenie,czyli dziewczynka zadebiutuje w Lublinie-Swidniku Quote
wiktorziolo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Szukam transportu z Janowa Lubelskiego dla jednej osoby i szczeniaka suczki amstaffa. Pozdrawiam Wiktor Ps. Do paliwa oczywiście się dorzucam. Quote
Saga200 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Saga200']Wysłałam zgłoszenie elektronicznie przyszedł mail, co trzeba napisać w "tytule", aby wysłać kase przelewem? Zgłaszam sukę BRIDA Morning Smile na wystawę, a także siebie i ta samą sukę na MP. Co mam napisać?[/quote] Czemu mi nikt nie chce pomóc? :shake: Quote
Aziza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja, gdy zgłaszam psa w tytule przelewu wpisuję jego imię z przydomkiem i dopisek - opłata za wystawę, jeszcze mi się nie zdarzyło by zostało to źle zaksięgowane. Przypuszczam, że wystarczy, że wpiszesz w tytule przelewu: "opłata za wystawę - nazwa psa, opłata za udział w MP" Quote
narisowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Judit']ooo super :p a fotograf jakiś będzie? :cool3::cool3:[/quote] chyba nie, terminy nie pasują :shake: ale może mój tz się "skusi ", chociaż po rosyjskich wystawach ma chwilowo dosyć atrakcji ;) Quote
Saga200 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Aziza']Ja, gdy zgłaszam psa w tytule przelewu wpisuję jego imię z przydomkiem i dopisek - opłata za wystawę, jeszcze mi się nie zdarzyło by zostało to źle zaksięgowane. Przypuszczam, że wystarczy, że wpiszesz w tytule przelewu: "opłata za wystawę - nazwa psa, opłata za udział w MP"[/quote] No ale właśnie w tym jest problem, bo moja sucz. jest zapisana na mamę, a ja ją prezentuję na MP i ogólnie na ringu. Mam nadzieję, że wystarczy ten przydomek, aby się skapneli... Najwyżej pójdę do ZK i się zapytam czy doszło... Quote
osobek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja wpisuje tak- oplata za wystawe, moje imie i nazwisko, rasa psa, jego imie i przydomek. Ty dopisz jeszcze oplata za MP- swoje imie i nazwisko. Jak bedziesz robic przelew przez internet to spokojnie wszystko to Ci sie zmiesci w tytule. Quote
Saga200 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Napisałam: "14.06.2009r. - Lublin. Opłata za udział w wystawie suki BRIDA Morning Smile oraz w konkursie 'Młody Prezenter' " Mam nadzieję, że dobrze... Quote
Aziza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Powinno być dobrze. Teraz jeszcze tylko wydrukuj dowód przelewu i weź go ze sobą na wystawę - tak na wszelki wypadek. Quote
AnkaW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja też zawsze w tytule przelewu wpisuje swoje nazwisko /bo pieniążki idą z konta koleżanki/, nazwę i rasę psa. Nigdy nie było problemów. Quote
panbazyl Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 zawsze można zadzwonić przed i się po prostu spytać czy doszło. ja płacę zawsze w Lublinie w związku (od razu składki itp gadżety opłacam). Quote
panbazyl Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='AnkaW']Ze strony Oddziału "[COLOR=#ff0033][B]UWAGA! [/B]Potwierdzenia wysyłane będą drogą elektroniczną.[/COLOR] Prosimy o ich wydrukowanie i zabranie na wystawę wraz z dowodem wpłaty i zaświadczeniem o szczepieniu p/wściekliźnie." ciekawe co mają zrobić osoby nie mające dostępu do internetu lub drukarki :roll:[/quote] no jak to co????? Ja na przykład wezmę komputer z internetem - bo nie mam drukarki.... I przy stoliku otworzę stronę i pokażę z maila zgloszenie (ale - ja się zgłaszałam pisemnie w związku i nie podalam tam maila.....:placz:) upsssss jeśli ktoś będzie w potrzebie to udostępnie laptoka do luknięcia na zgłoszenie :evil_lol: Quote
AnkaW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ze strony Oddziału "[COLOR=#ff0033][B]UWAGA! [/B]Potwierdzenia wysyłane będą drogą elektroniczną.[/COLOR] Prosimy o ich wydrukowanie i zabranie na wystawę wraz z dowodem wpłaty i zaświadczeniem o szczepieniu p/wściekliźnie." ciekawe co mają zrobić osoby nie mające dostępu do internetu lub drukarki :roll: Quote
agnethka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='AnkaW']Ze strony Oddziału "[COLOR=#ff0033][B]UWAGA! [/B]Potwierdzenia wysyłane będą drogą elektroniczną.[/COLOR] Prosimy o ich wydrukowanie i zabranie na wystawę wraz z dowodem wpłaty i zaświadczeniem o szczepieniu p/wściekliźnie." ciekawe co mają zrobić osoby nie mające dostępu do internetu lub drukarki :roll:[/quote] ja na ich miejscu wzięłabym dowód wpłaty i powiedziała, że poczta nie doszła ;) w naszym oddziale lubią tą wymówkę :evil_lol: Quote
Judit Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='panbazyl']no jak to co????? Ja na przykład wezmę komputer z internetem - bo nie mam drukarki.... I przy stoliku otworzę stronę i pokażę z maila zgloszenie (ale - ja się zgłaszałam pisemnie w związku i nie podalam tam maila.....:placz:) upsssss jeśli ktoś będzie w potrzebie to udostępnie laptoka do luknięcia na zgłoszenie :evil_lol:[/quote] ja mam ten sam problem.... myśmy też zgłaszały pisemnie w związku i nie podałyśmy maila..... :shake: nikt nawet się nie spodziewał że potem będą potwierdzenia elektroniczne....:angryy: zawsze przychodziło wszystko w kopercie... :razz: Quote
agnethka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Judit']ja mam ten sam problem.... myśmy też zgłaszały pisemnie w związku i nie podałyśmy maila..... :shake: nikt nawet się nie spodziewał że potem będą potwierdzenia elektroniczne....:angryy: zawsze przychodziło wszystko w kopercie... :razz:[/quote] spokojnie - myślę, że tym osobom co zgłaszały pisemnie - przyjdą potwierdzenia zwykłą pocztą ;) a jeśli nie przyjdą (co się przecież zdarza) to wystarczy, że weźmiecie potwierdzenie wpłaty na wystawę ;) nie ma co panikować :p Quote
panbazyl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='agnethka']spokojnie - myślę, że tym osobom co zgłaszały pisemnie - przyjdą potwierdzenia zwykłą pocztą ;) a jeśli nie przyjdą (co się przecież zdarza) to wystarczy, że weźmiecie potwierdzenie wpłaty na wystawę ;) nie ma co panikować :p[/quote] pewnie!!!!:cool3: Zawsze też listonosz może spanikować - bardzo boi się moich labiszonów.... Quote
panbazyl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='AnkaW']Ze strony Oddziału "[COLOR=#ff0033][B]UWAGA! [/B]Potwierdzenia wysyłane będą drogą elektroniczną.[/COLOR] Prosimy o ich wydrukowanie i zabranie na wystawę wraz z dowodem wpłaty i zaświadczeniem o szczepieniu p/wściekliźnie." ciekawe co mają zrobić osoby nie mające dostępu do internetu lub drukarki :roll:[/quote] Sprawa wyjaśniona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzwoniłam do lubelskiego oddziału i się dowiedziałam, że WSZYSTKIE psy zgłoszone będą zamieszczone na stronie internetowej oddziału :multi::multi::multi:(za co wielkie dzięki oddziałowi!!!!!) I tam od razu na stronie będzie można sprawdzić czy pies jest zamieszczony w spisie i w razie braku po prostu od razu zadzwonić i się dowiedzieć dlaczego. Jeśli ktoś nie ma internetu ( a moze się jeszcze tak zdażyć) to moze zadzwonić do oddziału i się upewnić, ale - wszyscy tu piszący chyba mamy neta, bo przecież tu piszemy!:lol: Quote
Recommended Posts