DomixX Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 my mamy kostki te z laminatu..A teraz może te łapki .ładne są Quote
sunshine Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 kupujecie z lamilitu? Mi wystarczył na jedno spotkanie z Shiry kumpelą:D odpadł:P Teraz mam taki sam tylko metalowy i jest rewelka a złotówkę czy dwa droższy:D Quote
majku33krakow Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='coztego']Czy Wasze psy noszą adresówki? Jakie? Ostatnio zaszalałam, kupiłam Kresce taką beczułkę zakręcaną.... Miała ją niespełna 24h... :roll: Zgubiła zanim zdążyłam się nacieszyć. :evil: Musiałabym chyba wymyślić coś innego, już nie wierzę w beczułki.[/QUOTE] moja sunia ma kostke zakrecaną metalową co chwile sprawdzam czy jest dokrecona i jest oki Quote
DomixX Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='sunshine']kupujecie z lamilitu? Mi wystarczył na jedno spotkanie z Shiry kumpelą:D odpadł:P Teraz mam taki sam tylko metalowy i jest rewelka a złotówkę czy dwa droższy:D[/QUOTE] Nie z laminatu nie kupuje. Mamy teraz z laminatu i nawet sie trzyma, ale myślałam że będzie on solidniejszy:roll: i jeszcze z jednej strony srebry a z drugiej czarny no alr to tak bardzo nie przeszkadza Quote
Chantell Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 widziałyście jakieś tanie idy z plexi? takie do max 5zł? xD Quote
Kashdog Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Chantell']widziałyście jakieś tanie idy z plexi? takie do max 5zł? xD[/QUOTE] Nie wiem czy gdzieś takie znajdziesz, ja najtańsze to za 6,50 zł widziałam ;) Quote
sunshine Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 hihi takich tanich to nie widziałam:P Nio ja też pierwszy właśnie miałam z tego bo nie wiedziałam co to jest a pisali "wytrzymały" ...był dopóki wisiał na górnym kułeczku szelek i Shira była malutka i się tak "hardcorowo" nie bawiła:P Jak przyszedł czas na obrożę a Shira zaczeła brać udział w zapasach osiedlowych "tytanów" już nie było tak wesoło:D Quote
Jami Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ja widziałam ;) Będę kupowac. Dziewczyna na jednym forum robi. Mogę ci PW wysłać. Quote
Chantell Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 hihi ^^ jaki rzut na Idy :) Ja potrzebuję kilka, bo nie chce mi się ciągle przekładać z obroży na obrożę... a Augie ma tylko jeden i to nadgryziony... Quote
MakeBelieve Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja bede zamawiać z Feigned, ja to biore ok. 5 albo 6 oO Quote
DomixX Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 JA również bym prosiła pw do tamtych identyfikatorów... a z plexi to widziałam po 6.50+5.50 przesyłka Quote
Evelynkaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Jami']A ja widziałam ;) Będę kupowac. Dziewczyna na jednym forum robi. Mogę ci PW wysłać.[/QUOTE] Ja też poproszę i najlepiej z jakąś galeria...bo chciałabym zobaczyć. Quote
Middledream Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zniechęciłyście mnie Panie do nabycia adresówki z laminatu, ale czy miała któraś do czynienia z taką [URL]http://www.allegro.pl/item973735270_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.html[/URL] adresówką? Może coś o jej trwałości? Wygląda bardzo ładnie i nie wiem czy się nie skuszę :) Quote
DomixX Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Z tego co słyszałam to fajne są tylko brzęczą heh;;) JA też miałam brać te ale jednak zdecydowałam sie na pleksi Quote
Agnes Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nic nie brzeczy jesli to normalny metal ;) Dzwiek jest, ale bez tragedii to nie dzwonek jak u krowy. O ile pamietam Marta od Aresa ma, ale narzekala mocno na kontakt - dlugo czekala na adresowke i nie bylo ani maili ani telefonow - jednak adresowka jest, doszla cala i zdrowa i calkiem ladna ;) Nie wiem jak z jakoscia, tu niech sie Marta wypowie Quote
DomixX Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no wiadomo że nie jak dzwonek u krowy:lol::lol: no ale słyszałam opinie od koleżanki koleżanki ze jej brzęczy i brzęczy może ona jakaś przewrażliwiona haha:roll: Quote
anetta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A można tutaj prosić o zdjęcia jak wygląda ID robiony przez tą dziewczynę? Quote
Middledream Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeśli brzęczałaby jak dzwonek u krowy najwyżej kupimy łaciate Rogzy i będzie komplet :diabloti: dziękuję za informacje :) Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='anetta']A można tutaj prosić o zdjęcia jak wygląda ID robiony przez tą dziewczynę?[/QUOTE] ona kiedys tes na allegro były robione, Bbeta od nich chyba zamawaiał. nie ma zadnego koloru tylko przezroczyste, chyba sie skuszę na nie bo tańsze jak na allegro :) co do tych metalowych, to faktycznie samo zamowienie i realizacja fatalne- zero kontaktu, dluggi czas oczekiwania, adresowki przyszly bardzo ladne, niestety szybko farba z nich schodzi, to juz zdecydowanie bardziej polecam te co ma Gops i Agnes kiedyś wstawiała ;) chociaz ja najbardziej akurat lubie te z plexi bo najmniej je słychać :D Quote
Recommended Posts