Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']Czy Wasze psy noszą adresówki? Jakie?

Ostatnio zaszalałam, kupiłam Kresce taką beczułkę zakręcaną.... Miała ją niespełna 24h... :roll: Zgubiła zanim zdążyłam się nacieszyć. :evil:

Musiałabym chyba wymyślić coś innego, już nie wierzę w beczułki.[/QUOTE]

moja sunia ma kostke zakrecaną metalową co chwile sprawdzam czy jest dokrecona i jest oki

Posted

[quote name='sunshine']kupujecie z lamilitu? Mi wystarczył na jedno spotkanie z Shiry kumpelą:D odpadł:P Teraz mam taki sam tylko metalowy i jest rewelka a złotówkę czy dwa droższy:D[/QUOTE]

Nie z laminatu nie kupuje. Mamy teraz z laminatu i nawet sie trzyma, ale myślałam że będzie on solidniejszy:roll: i jeszcze z jednej strony srebry a z drugiej czarny no alr to tak bardzo nie przeszkadza

Posted

[quote name='Chantell']widziałyście jakieś tanie idy z plexi?
takie do max 5zł? xD[/QUOTE]
Nie wiem czy gdzieś takie znajdziesz, ja najtańsze to za 6,50 zł widziałam ;)

Posted

hihi takich tanich to nie widziałam:P

Nio ja też pierwszy właśnie miałam z tego bo nie wiedziałam co to jest a pisali "wytrzymały" ...był dopóki wisiał na górnym kułeczku szelek i Shira była malutka i się tak "hardcorowo" nie bawiła:P Jak przyszedł czas na obrożę a Shira zaczeła brać udział w zapasach osiedlowych "tytanów" już nie było tak wesoło:D

Posted

[quote name='Jami']A ja widziałam ;) Będę kupowac. Dziewczyna na jednym forum robi. Mogę ci PW wysłać.[/QUOTE]
Ja też poproszę i najlepiej z jakąś galeria...bo chciałabym zobaczyć.

Posted

Zniechęciłyście mnie Panie do nabycia adresówki z laminatu, ale czy miała któraś do czynienia z taką
[URL]http://www.allegro.pl/item973735270_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.html[/URL]
adresówką? Może coś o jej trwałości?
Wygląda bardzo ładnie i nie wiem czy się nie skuszę :)

Posted

Nic nie brzeczy jesli to normalny metal ;) Dzwiek jest, ale bez tragedii to nie dzwonek jak u krowy.
O ile pamietam Marta od Aresa ma, ale narzekala mocno na kontakt - dlugo czekala na adresowke i nie bylo ani maili ani telefonow - jednak adresowka jest, doszla cala i zdrowa i calkiem ladna ;) Nie wiem jak z jakoscia, tu niech sie Marta wypowie

Posted

no wiadomo że nie jak dzwonek u krowy:lol::lol:
no ale słyszałam opinie od koleżanki koleżanki ze jej brzęczy i brzęczy może ona jakaś przewrażliwiona haha:roll:

Posted

[quote name='anetta']A można tutaj prosić o zdjęcia jak wygląda ID robiony przez tą dziewczynę?[/QUOTE]
ona kiedys tes na allegro były robione,

Bbeta od nich chyba zamawaiał.

nie ma zadnego koloru tylko przezroczyste, chyba sie skuszę na nie bo tańsze jak na allegro :)

co do tych metalowych, to faktycznie samo zamowienie i realizacja fatalne- zero kontaktu, dluggi czas oczekiwania,
adresowki przyszly bardzo ladne, niestety szybko farba z nich schodzi, to juz zdecydowanie bardziej polecam te co ma Gops i Agnes kiedyś wstawiała ;)

chociaz ja najbardziej akurat lubie te z plexi bo najmniej je słychać :D