MakeBelieve Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no tak planuje ;pp mysle tylko wlasnie nad tym pomaranczem.... rodzinki sie jeszcze spytam, ale albo zolty, albo przezroczysty ;] rc, trzymaja sie one jeszcze u Ciebie, te ID?:D Quote
sunshine Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Kurcze a mi Shira przehulała właśnie ID ;/ (ten który wygląda jak metalowy). Teraz zamówię chyba u "pewnego sprzedawcy" z poprzedniej strony;P. Metalową niebieską kostkę i mam nadzieję że będzie trwały;p... Bez sensu by było gdyby mi pies zginął a ID odpadł gdzieś po drodze:/... Dziadostwo:p Quote
WeronikaM Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 vini - też takie mam i wg mnie są very very super !!! Quote
sunshine Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A miał ktoś może takie ID? ;D [url]http://www.allegro.pl/item833249004_kosc_stopa_identyfikator_metalowy_dla_psa.html[/url] Są śliczne ale czy wytrzymałe?;p Quote
Chantell Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 na pewno wytrzymały. przecież to metal :) kostka jest śliczna :loveu: Quote
sunshine Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 właśnie o tej kostce myslę i chyba je zamówię będzie ładnie wygladać przy tej obrozy:D [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=790[/URL] Quote
Chantell Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 no to weź i daj znać jak sie trzyma :D Quote
WeronikaM Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wg mnie też jest pożądny , bo z metalu. jedynie o to małe kółeczko można się martwić, ale wygląda na mocne ;) i do tej obróżki będzie pięknie ;) Quote
sunshine Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Przedstawiam nowa obróżkę Shiry z nowym ID:) [IMG]http://i46.tinypic.com/4lka6p.jpg[/IMG] Quote
BBeta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nasze nowe adresówki z pleksi ;) [IMG]http://i50.tinypic.com/fva5wo.jpg[/IMG] Quote
Infortune. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Też mamy hydrant i kaczuszkę, sprawują się bardzo dobrze. A Max to dla Mutu? :hmmmm: :lol: Quote
BBeta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Infortune.']Też mamy hydrant i kaczuszkę, sprawują się bardzo dobrze. A Max to dla Mutu? :hmmmm: :lol:[/QUOTE] Mam nadzieje, że nasze też będą się dobrze sprawowały :cool3: Tak ;) Quote
Kashdog Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 My także mamy te adresówki tylko, że w kształcie kości i psa ;) Są świetne :eviltong: Max ? :evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 też zamówiłam na te z plexi ostatnio!! są świetne i nie robią takiego hałasu przy psim uchu jak metalowe Quote
vpassione Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Moja suka to niszczarka adresówek.. albo robią je jakoś wybitnie delikatne. Parę dni i zazwyczaj identyfikator był bezużyteczny(złamany, zdarte napisy itd). Dwa lata temu kupiłam adresówki z Art Magic i nadal są w świetnym stanie. Wydatek nie taki duży, a na lata, polecam! :) Quote
Ewa&Duffel Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 My też mamy z Art Magic i jestem z nich bardzo zadowolona :) Quote
gops Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 my mamy metalowe dwistronne 8szt najstarsze maja 1,5 roku i dalej wszystko ladnie widac Quote
Agnes Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='gops']my mamy metalowe dwistronne 8szt najstarsze maja 1,5 roku i dalej wszystko ladnie widac[/QUOTE] tez je mamy:multi::multi::multi: ladne, nie za drogie, trwale - czego chciec wiecej?:cool3::evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 strasznie hałasują jak pies biega :P bałam się że moje dziewczyny w końcu ogłuchną :P Quote
Agnes Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 to moze ty dzwony zamontowalas?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bez przesady:roll: Quote
gops Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 moje tez prawie wcale nie dzwonia moze to zalezy od zamontowania i wielkosci adresowki wieksze i na dluzszych kolkach moga bardzioej dzwonic Quote
Impresja&Simarilion Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 no niestety niektóre obroże np. Rogz mają bardzo duże metalowe kołka i metalowe adresówki strasznie na nich dzwonią Quote
gops Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Impresja']no niestety niektóre obroże np. Rogz mają bardzo duże metalowe kołka i metalowe adresówki strasznie na nich dzwonią[/QUOTE] ja rowniez uzywam obroz rogz i nie zauwzylam ze bardzo dzwonilo mi sie ejdnak wydaje ze mniejsze adresowki na krotszych kolkach dzwonia mniej Quote
madziaidragon Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja mam, to znaczy mój pies ma, taki z Kakadu, jakoś rok temu wygrawerowaliśmy i trzyma sie. Pare razy się urwało ( to nasza wina - zapinaliśmy na kółeczko tego przyczepione). Troche się niebieski lakier zdarł (tam gdzie jest zawieszka) ale poza tym wszystko jak najbardziej oki :p Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Recommended Posts