Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze a mi Shira przehulała właśnie ID ;/ (ten który wygląda jak metalowy). Teraz zamówię chyba u "pewnego sprzedawcy" z poprzedniej strony;P. Metalową niebieską kostkę i mam nadzieję że będzie trwały;p... Bez sensu by było gdyby mi pies zginął a ID odpadł gdzieś po drodze:/... Dziadostwo:p

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Infortune.']Też mamy hydrant i kaczuszkę, sprawują się bardzo dobrze.

A Max to dla Mutu? :hmmmm: :lol:[/QUOTE]
Mam nadzieje, że nasze też będą się dobrze sprawowały :cool3:

Tak ;)

Posted

Moja suka to niszczarka adresówek.. albo robią je jakoś wybitnie delikatne. Parę dni i zazwyczaj identyfikator był bezużyteczny(złamany, zdarte napisy itd). Dwa lata temu kupiłam adresówki z Art Magic i nadal są w świetnym stanie. Wydatek nie taki duży, a na lata, polecam! :)

Posted

[quote name='gops']my mamy metalowe dwistronne 8szt najstarsze maja 1,5 roku i dalej wszystko ladnie widac[/QUOTE]

tez je mamy:multi::multi::multi:

ladne, nie za drogie, trwale - czego chciec wiecej?:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Impresja']no niestety niektóre obroże np. Rogz mają bardzo duże metalowe kołka i metalowe adresówki strasznie na nich dzwonią[/QUOTE]

ja rowniez uzywam obroz rogz i nie zauwzylam ze bardzo dzwonilo
mi sie ejdnak wydaje ze mniejsze adresowki na krotszych kolkach dzwonia mniej

Posted

Ja mam, to znaczy mój pies ma, taki z Kakadu, jakoś rok temu wygrawerowaliśmy i trzyma sie. Pare razy się urwało ( to nasza wina - zapinaliśmy na kółeczko tego przyczepione). Troche się niebieski lakier zdarł (tam gdzie jest zawieszka) ale poza tym wszystko jak najbardziej oki :p Pozdrawiam wszystkich :)