Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Spac nie mogę
Dzisiaj o 11 Gabi idzie na spacerek
w towarzystwie
pózniej wet i opatrunki oraz ogólna kondycja jaka jej jest i leczenie[ wet ja widział w zeszlym tygodniu ale co tam]:shake:
Juz spakowana
jezeli jamniczek bedzie dzentelmenem to pojedzie z Tarzanką:lol:

Jakies pieniazki bedą na początek.
andzi są juz na koncie i wysle cioteczka aisak,michelle wczoraj tez dała mi grosik
mam tez grosik z bazarku....nie damy jej odejsc:shake:

ale teraz ciotki lece na rehabilitacje,bom stra i musze odnowe biologiczna miec hihih
no i jestem chora bez pały nie podchodz:mad:
TRZYMAJCIE KCIUKI:crazyeye:

Posted

:thumbs:jezusiczku , trzymamy z calutkiej sily i serduszka nasze tez sie modla , zeby wszystko sie udalo:iloveyou::Cool!: ciocia Tarzanka jestes super cioteczka :bigcool::Rose: cioteczko Giselciu , to ty siem biologicznie odnawiasz, i bedziesz coraz mlodsza i sprawniejsza:razz::loveu: a my zostaniemy w tyle jako stare puzdernice :evil_lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs:jezusiczku , trzymamy z calutkiej sily i serduszka nasze tez sie modla , zeby wszystko sie udalo:iloveyou::Cool!: ciocia Tarzanka jestes super cioteczka :bigcool::Rose: cioteczko Giselciu , to ty siem biologicznie odnawiasz, i bedziesz coraz mlodsza i sprawniejsza:razz::loveu: a my zostaniemy w tyle jako stare puzdernice :evil_lol:

Z wszystkim się zgadzam i mocno kciuki dzierżę!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niech wszystko się uda! Mały paniczyku...bądź gentelmenem, zaopiekuj się Gabusią!:loveu:

Posted

.....Jestem no i............
Bąbel to dzentelmen
jedno warknięcie
Gabi 2 razy zawarczała i przez całe spotknie parkowo-weterynaryjne....
bylo spoko.:evil_lol:
Tarzanka to młoda i bardzo wrazliwa dziewczyna,Gaba od razu podbila jej serduszko.
Usnęla na tylnej kanapie i pojechala z cioteczka do domku.:loveu:

Zapłaciłam oplate schroniskową -30zł
kupiłam smycz i obroze-30zl.
Dałam Tarzance -200zł.

Umówiłysmy sie na środe na klamrowanie ran i na sterylkę
z naszym wetem [fachowo i tanio]Dzisiejsze rany opatrzone zelem wodnym aby ziarnina sie odnawiała i za to wszystko musze zapłacic/
Prosze pomózcie troszkę.....sama nie dam rady,naprawde.
To nie będzie taki latwy tymczas dla Tarzanki
Ona musi robić opatrunki z tym zelem i podawac kefir
oraz podawac 3 razy dziennie jedzenie z gotowanym simieniem lniany....
To wszystko trzeba jej kupić....
więcej napisze Marta i wstawi fotki....
ppapapapa prosze dajcie grosik na mała:-(

Posted

Dzięki Bąbel!:loveu:

Niech wszystko się uda! Tarzanko- powodzenia!:loveu:

No a ja za bazarek i ogłoszenia(poczekam jeszcze na fotki...może coś wybiorę!:evil_lol:)

I mały off!
Zajrzyjcie tu! Staruszkowie potrzebują pomocy, a my rady!To ich być,albo nie być!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/razem-maja-24-lata-12-latkowie-umieraja-w-schronie-walczyc-czy-pozwolic-odejsc-131115/index4.html#post11772170

Posted

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziekuje i za pomoc i za doradztwo
sama nic nie znacze.
Poprosilam tez ciotkę arjune która ma nam załatwić balsam Szostakowskie[chyba ze cos pokręciłam]to jest bardzo potrzebne Gabi i nie tylko jej.
Ogólnie [ JA ]czuje sie lepiej co nie znaczy ze nie molestuje Tarzanki
i co i jak?
ale dajmy jej troche czasu
pojechała do babci bo jej braciszek zachorował..
więc napisze po powrocie do Wrocławia.;)

Posted

Już jestem przy kompie uff... Jedzonko wstawione, Gabi po spacerku, a ja nareszcie mam sekundę dla siebie...

Gabuleńka to spokojna suńka niestety dziabnęła mi Babla. Jemu nic nie jest, trochę wystraszony, omija ją szerokim łukiem.
U Babci mieliśmy przystanek ( właśnie ze względu na Braciszka - biedactwo ma zapalenie płuc ) tam suczka pobiegała po dworze troszkę, później położyła się i poszła spać :cool3:
W aucie cały czas praktycznie spała (wiadomo miękko, ciepło)
Z tego co już wiem to mendziocha jedna drzwi potrafi sobie otwierać :mad:
Teraz leży przy piecyku i grzeje swoje chudziutkie ciałko... Jeszcze nie zauważyłam, aby pchała się do łóżka co jak dla mnie jest świetną sprawą... Na początku zarekwirowała legowisko mojego psiurka, ale już wie, że ma spać przy piecyku gdzie ciepło i sucho :)
Ogólnie wystarczy ją zawołać a merda kitką na wszystkie strony, nawet lizać mnie już zaczęła :P

Oto focie ze spotkania, a zaraz zrobię jej jak śpi na posłanku :)

Posted

Tarzanka wielkie dzieki:loveu: Jesli mam byc szczera to byłam sceptycznie nastawiona i przygotowana na porażkę, bo widzialam Gabi jak obszczekuje inne psiury, a jednak....
Kochana jesteś!!!!

Posted

[quote name='arjuna']balsam szostakowskiego zamówiony, do końca tygodnia powinniście dostać.
Na adres inny niż adres giselle?[/quote]
nie arjuna dalej na mój;)
podziele sprawiedliwie między Gabi i inne psiaki ktore tez jego potrzebują
dziekuje i napisz ile płace
oraz numer konta...:lol:

Posted

...pierwszy telefon w sprawie Gabuni
narzeczeństwo chce wziąćGabunie do siebie do domku
ale
maja juz 2 amstffki i cocerka.....miłościcy zwierząt.....
prawde mowiąc wole aby byla jedynym psem w domku i miała cała miłosc Pańci
ale to my wszyscy decydujemy ....więc?:crazyeye::cool3:

Posted

Tarzanka i ja sie podlaczam do podziekowan :loveu: giselle wyslalam Ci troche bandazy i zel RIVEL odkazajacy ale nie wim do czego sluzy, zapytaj moze weta czy mozesz go stosowac na lapki Gabi.