giselle4 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ...boli ja napewno:-( bo jak jej układalam poduszki to mi pomagała a jak ułozyła sie na twardym to kulila się w sobie.... Podtuczysz ja ,wiem ze tak będzie jutro sie spotykamy;) Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tarzanka napisał(a):Gabiś spi... Cóz moge powiedziec chyba to, że te kości muszą ją bolec strasznie... Jak ja glaskam to sama nadstawia kregoslup i pupkę zeby ja tam masowac, a jak juz zaczne to kreci tym swoim tyleczkiem ze ho ho :razz: Odpoczywaj mała...odpoczywaj! Zbieraj siły i ...zachowuj się:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tarzanka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Może to zabrzmi dziwnie, ale właśnie zjadłam obiad a Gaba nawet okiem nie rzuciła w stronę talerza! Śpi sobie słodko :) Chyba się najadła :P :diabloti: Spróbowałaby nie :mad: Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ...moj aniolek wiesz Ona teraz ma spokooj i ciepło i ludzia ona zadowolona..... Tarzanka ;) do jutra. Quote
Tarzanka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Do jutra, tylko gdzie mam podjechac? Do schronu czy od razu do weta? Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ...Trafisz do weta? jezeli tak ja tam juz będe;) Quote
Tarzanka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A co miałabym nie trafic? Widziałas przeciez ze bralam auto od babci z GPSem to trafię, a adres jest na pieczatce w ksiazeczce Gabi :) na bank trafię :] Quote
fioneczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gabisiu maleńka zbieraj siły ... na kazdym watku tragedia, jedna większa od drugiej :placz: czy to się kiedyś skończy ??? Quote
Tarzanka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jeszcze takie pytanko, Gabi ma byc na czczo? Quote
giselle4 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Tarzanka napisał(a):Jeszcze takie pytanko, Gabi ma byc na czczo? DAJ JEJ RANO TYLKO KEFIR WYTRZYMA MALUTKA ...MUSI;) pozniej bedzie jesc i jesc Quote
arjuna Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 DZIEWCZYNY-PISZE RAZ JESZCZE: GDZIE PRZESŁAĆ ZAMÓWIONY BALSAM NA RANY SUKI? JUTRO CAŁY DZIEŃ JESTEM W PRACY-WIEC JEŚLI DZIŚ SIE NIE DOWIEM, TO NIE WYŚLĘ JUTRO:p Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 arjuna napisał(a):DZIEWCZYNY-PISZE RAZ JESZCZE: GDZIE PRZESŁAĆ ZAMÓWIONY BALSAM NA RANY SUKI? JUTRO CAŁY DZIEŃ JESTEM W PRACY-WIEC JEŚLI DZIŚ SIE NIE DOWIEM, TO NIE WYŚLĘ JUTRO:p napisalam pw skarbie;):loveu: Quote
Nadziejka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :buzi::thumbs:Dzis za Gabunie lalunie trzymajmy moooocnoooo, !!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Powodzenia Gabuniu!:loveu::loveu::loveu: Zostaw łapeczki w spokoju!Potrzebne Ci będą:cool3: Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ...Dopiero wrociłam od 11 wyszło na moje lekarz po obdukcji Gabi podjąl decyzje na nieeee:shake: sterylka w pozniejszym terminie;) Jak ją podtuczymy to sie z Panem wetem umowimy:loveu: łapki zaklamrowane panienka spi opatulona w kocyk byla bardzo głodna i wyzebrała kęsa od weta przed samym snem:-( juz jedzie do domku z Tarzanka aby nie wygryzała bandazy kupiony jest dla panienki kaganiec:cool3: teraz tylko tuczenie:loveu: Tabletki przeciwbolowe 2 razy dziennie i opatrunki raz dziennie:shake: Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 biedna....w jakiej musiala byc depresji ,zeby sobie takie rany robic:shake: a ze sterylka sie poczeka ,jasne,najwatzniejsze ,zeby fizycznie i psychicznie doszla do dobrej formy. Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ...monika ,jaka ona dzielna ani zastrzyki jej nie bolały ani nie pisnęła...bo byli ludzie ktorzy stali blisko i głaskali. Pózniej juz po wszystkim to jak się wybudzala to mruczała pewnie troche bolalo dostała zastrzyk i od jutra tabletki..... oj ,trzymam kciuki i za nia i za Tarzankę:-( zapomniałam ona wazy tylko 17kg :-(:-( Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 17 kg???:crazyeye: to moj bruno ma 49cm wazy 20.. biedna chudzinka... musi byc dobrze;) Tarzanko -dasz rade!:loveu: Quote
Tarzanka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nareszczie dogo mi działa ;) Gabunia już dawno zjadła i teraz śpi. Musi byc troszkę zmęczona po dzisiejszym dniu. Wiecie co jest najlepsze? Gabiś dziś się ze mną pobawiła :cool3: bawiłyśmy się jakoś z 30 minut. Nie byly to oczywiscie szalanki, ale takie delikatne zabawy za smakołyk :) wyglaskalam ja calutka, troszke po brzuciu, ze sie na grzbiet wykladala krecac ogonkiem. "maleństo" jak nie spi to chodzi i tylkiem kreci ze ho ho. Dzis weszla za mna do lazienki, wiec są szanse, że da się wykąpac w najblizszym czasie jak nie to :mad: Kaganiec zaloze jej na noc, bo teraz ja obserwuje i nie pozwole zeby opatrunki zjadla. Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Tarzanka napisał(a):Nareszczie dogo mi działa ;) Gabunia już dawno zjadła i teraz śpi. Musi byc troszkę zmęczona po dzisiejszym dniu. Wiecie co jest najlepsze? Gabiś dziś się ze mną pobawiła :cool3: bawiłyśmy się jakoś z 30 minut. Nie byly to oczywiscie szalanki, ale takie delikatne zabawy za smakołyk :) wyglaskalam ja calutka, troszke po brzuciu, ze sie na grzbiet wykladala krecac ogonkiem. "maleństo" jak nie spi to chodzi i tylkiem kreci ze ho ho. Dzis weszla za mna do lazienki, wiec są szanse, że da się wykąpac w najblizszym czasie jak nie to :mad: Kaganiec zaloze jej na noc, bo teraz ja obserwuje i nie pozwole zeby opatrunki zjadla. Tarzanka załóz.,bo zasniesz a Ona zje i przerwie klamry a wtedy dramat...połóz jej pod pyszczek podusie lub ręcznik. Oj juz troche mam dobre mysli;) Quote
Tarzanka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja wiem, że będzie dobrze. MUSI BYĆ. Quote
Iza i Avanti Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mam opatrunki żelowe. Jutro wysyłam. Zastanawiam się tylko czy priorytemtem, priorytetem poleconym (dłużej), czy może kurierem... Zdecyduję jutro. Chyba, że mi pomożecie? Quote
giselle4 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mam opatrunki żelowe. Jutro wysyłam. Zastanawiam się tylko czy priorytemtem, priorytetem poleconym (dłużej), czy może kurierem... Zdecyduję jutro. Chyba, że mi pomożecie? wystarczy poleconym jeszcze mamy pare kwadracikow spokojnie:loveu: napisz ile mam przelac Tobie Izka:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 giselle4 napisał(a):wystarczy poleconym jeszcze mamy pare kwadracikow spokojnie:loveu: napisz ile mam przelac Tobie Izka:crazyeye: Co przelać? :crazyeye: Ja Ci mogę wlać :mad: Ani mi się waż coś napomykać o jakimś przelewaniu! :angryy: NO! Jutro wysyłam! Poleconym prioryteem! I proszę nie dyskutować! Buziole! :loveu: Quote
arjuna Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 cieszę się, że sterylka została przeniesiona..od początku miałam wątpliwości-zrsztą dałam im upust w naszej rozmowie:P jest kolejna osoba szykująca paczkę leków w ramach akcji "9 groszy" balsam wysłany, jutro powinien być ps., nie dziwcie się, że suka nie piszszy przy zastrzykach itp. terriery typu bull maja zawyżony próg bólu-to bardzo dzielne i wytrzymałe psy. czekam na jakieś zdjecia, gdy suczka jest całowana po brzuszku-takie mnie wyjatkowo rozczulają. Quote
Recommended Posts