Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...boli ja napewno:-(
bo jak jej układalam poduszki to mi pomagała
a jak ułozyła sie na twardym to kulila się w sobie....
Podtuczysz ja ,wiem ze tak będzie
jutro sie spotykamy;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarzanka napisał(a):
Gabiś spi... Cóz moge powiedziec chyba to, że te kości muszą ją bolec strasznie... Jak ja glaskam to sama nadstawia kregoslup i pupkę zeby ja tam masowac, a jak juz zaczne to kreci tym swoim tyleczkiem ze ho ho :razz:

Odpoczywaj mała...odpoczywaj! Zbieraj siły i ...zachowuj się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Może to zabrzmi dziwnie, ale właśnie zjadłam obiad a Gaba nawet okiem nie rzuciła w stronę talerza! Śpi sobie słodko :) Chyba się najadła :P :diabloti: Spróbowałaby nie :mad:

Posted

DZIEWCZYNY-PISZE RAZ JESZCZE: GDZIE PRZESŁAĆ ZAMÓWIONY BALSAM NA RANY SUKI?
JUTRO CAŁY DZIEŃ JESTEM W PRACY-WIEC JEŚLI DZIŚ SIE NIE DOWIEM, TO NIE WYŚLĘ JUTRO:p

Posted

arjuna napisał(a):
DZIEWCZYNY-PISZE RAZ JESZCZE: GDZIE PRZESŁAĆ ZAMÓWIONY BALSAM NA RANY SUKI?
JUTRO CAŁY DZIEŃ JESTEM W PRACY-WIEC JEŚLI DZIŚ SIE NIE DOWIEM, TO NIE WYŚLĘ JUTRO:p

napisalam pw
skarbie;):loveu:

Posted

...Dopiero wrociłam od 11
wyszło na moje
lekarz po obdukcji Gabi
podjąl decyzje na nieeee:shake:
sterylka w pozniejszym terminie;)

Jak ją podtuczymy to sie z Panem wetem umowimy:loveu:
łapki zaklamrowane
panienka spi opatulona w kocyk
byla bardzo głodna
i wyzebrała kęsa od weta przed samym snem:-(
juz jedzie do domku z Tarzanka
aby nie wygryzała bandazy kupiony jest dla panienki kaganiec:cool3:
teraz tylko tuczenie:loveu:
Tabletki przeciwbolowe 2 razy dziennie i opatrunki raz dziennie:shake:

Posted

...monika ,jaka ona dzielna
ani zastrzyki jej nie bolały ani nie pisnęła...bo byli ludzie ktorzy stali blisko i głaskali.
Pózniej juz po wszystkim to jak się wybudzala to mruczała pewnie troche bolalo
dostała zastrzyk i od jutra tabletki.....
oj ,trzymam kciuki i za nia i za Tarzankę:-(

zapomniałam
ona wazy tylko 17kg :-(:-(

Posted

Nareszczie dogo mi działa ;) Gabunia już dawno zjadła i teraz śpi. Musi byc troszkę zmęczona po dzisiejszym dniu.
Wiecie co jest najlepsze? Gabiś dziś się ze mną pobawiła :cool3: bawiłyśmy się jakoś z 30 minut. Nie byly to oczywiscie szalanki, ale takie delikatne zabawy za smakołyk :) wyglaskalam ja calutka, troszke po brzuciu, ze sie na grzbiet wykladala krecac ogonkiem. "maleństo" jak nie spi to chodzi i tylkiem kreci ze ho ho.
Dzis weszla za mna do lazienki, wiec są szanse, że da się wykąpac w najblizszym czasie jak nie to :mad:
Kaganiec zaloze jej na noc, bo teraz ja obserwuje i nie pozwole zeby opatrunki zjadla.

Posted

Tarzanka napisał(a):
Nareszczie dogo mi działa ;) Gabunia już dawno zjadła i teraz śpi. Musi byc troszkę zmęczona po dzisiejszym dniu.
Wiecie co jest najlepsze? Gabiś dziś się ze mną pobawiła :cool3: bawiłyśmy się jakoś z 30 minut. Nie byly to oczywiscie szalanki, ale takie delikatne zabawy za smakołyk :) wyglaskalam ja calutka, troszke po brzuciu, ze sie na grzbiet wykladala krecac ogonkiem. "maleństo" jak nie spi to chodzi i tylkiem kreci ze ho ho.
Dzis weszla za mna do lazienki, wiec są szanse, że da się wykąpac w najblizszym czasie jak nie to :mad:
Kaganiec zaloze jej na noc, bo teraz ja obserwuje i nie pozwole zeby opatrunki zjadla.

Tarzanka załóz.,bo zasniesz a Ona zje i przerwie klamry a wtedy dramat...połóz jej pod pyszczek podusie lub ręcznik.
Oj juz troche mam dobre mysli;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Mam opatrunki żelowe. Jutro wysyłam. Zastanawiam się tylko czy priorytemtem, priorytetem poleconym (dłużej), czy może kurierem... Zdecyduję jutro. Chyba, że mi pomożecie?

wystarczy poleconym
jeszcze mamy pare kwadracikow
spokojnie:loveu:
napisz ile mam przelac Tobie Izka:crazyeye:

Posted

giselle4 napisał(a):
wystarczy poleconym
jeszcze mamy pare kwadracikow
spokojnie:loveu:
napisz ile mam przelac Tobie Izka:crazyeye:

Co przelać? :crazyeye: Ja Ci mogę wlać :mad: Ani mi się waż coś napomykać o jakimś przelewaniu! :angryy:

NO!

Jutro wysyłam! Poleconym prioryteem! I proszę nie dyskutować!

Buziole! :loveu:

Posted

cieszę się, że sterylka została przeniesiona..od początku miałam wątpliwości-zrsztą dałam im upust w naszej rozmowie:P

jest kolejna osoba szykująca paczkę leków w ramach akcji "9 groszy"
balsam wysłany, jutro powinien być

ps., nie dziwcie się, że suka nie piszszy przy zastrzykach itp. terriery typu bull maja zawyżony próg bólu-to bardzo dzielne i wytrzymałe psy.

czekam na jakieś zdjecia, gdy suczka jest całowana po brzuszku-takie mnie wyjatkowo rozczulają.