giselle4 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ...ciociu Izo dawno Cie nie było u nas dziekujemy za wszystko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 giselle4 napisał(a):...ciociu Izo dawno Cie nie było u nas dziekujemy za wszystko:loveu: Bo ciocia Iza po cichutku dopingowała Gabunię! :evil_lol: I była na bieżąco :evil_lol: Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dostalam dzisiaj wiadomosci z domku Gabuni :loveu: Gabunia ma sie baaardzo dobrze ,spi ze swoimi ''rodzicami w lozku'' i rozdaje calusy,jest rozpieszczana:lol:. Ogonek zaczal obrastac sierscia , Nel napisala,ze poswieca jej mnostwo czasu ,chodzi na dlugie spacery i ,ze niebawem wysle fotki;) Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Tak to jest gdy domek zakocha się w konkretnym psie!:multi::multi::multi::multi: Gabuniu...pilnuj swojej Pańci i reszty domku!:loveu: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 monika083 napisał(a):dostalam dzisiaj wiadomosci z domku Gabuni :loveu: Gabunia ma sie baaardzo dobrze ,spi ze swoimi ''rodzicami w lozku'' i rozdaje calusy,jest rozpieszczana:lol:. Ogonek zaczal obrastac sierscia , Nel napisala,ze poswieca jej mnostwo czasu ,chodzi na dlugie spacery i ,ze niebawem wysle fotki;) Uffffffff suuuper to i ja juz moge zając się innym psiakiem kiedy wiem ze jestem juz zbędna:oops: Gabcia,ty wiesz ze jesteś małym cudem inaczej bym Cie nie zauwazyla zyj dobrze i bądz kochana:multi::loveu: Quote
Nell455 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Gabunia to bardzo kochany piesek bardzo jestem z niej zadowolona:))))))))))) niestety niewiem dlaczego ale nie moge wrzucic fotek jak tylko mi sie uda to pokarze pare :)) Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Nell455'] Pierwsza noc Gabi w nowym domu :multi: I jeszcze pare fotek :loveu: Gabunia to bardzo kochany piesek bardzo jestem z niej zadowolona:))))))))))) Nel,nie ma fotek:shake::-( Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 witaj Nel na dogo:) wyslij mi fotki na gg ,albo na [email protected] to wstawie Quote
Nell455 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Pierwsza noc Gabuni w nowym domku :loveu: Udało sie oto fotki :multi: Quote
michelle04 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nell prosimy napisz coś więcej o Gabusi:loveu: Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 sliczna Gabunia ..nareszcie szczesliwa we wlasnym domku:loveu::multi: Quote
Nadziejka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :buzi::Dog_run::iloveyou::bigcool:Dla Giselusi , Nelusi i Gabusi :ylsuper::ylsuper::laola:i dla Wujaszka tezzzz:loveu::loveu: Milion cieplych dni , zdrowkiem i radoscia plynacych:multi::multi::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 moglby mi ktos podac pelne dane do konta Gabi ,tz imie nazwisko ,ew adres ,bo czasem i adres potrzebny .moj bazarek sie skonczyl -bedzie 30zl Quote
Nell455 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gabunia jest bardzo szczensliwa bardzo lubi wszystkich do okoła lizac:eviltong: co dzienie chodze z niom na spacerki lecz nie:angryy:lubi kotów to bardzo kochany piesek poprostu ja kocham :loveu:moja Kochana Gabunia.Zakceptowała duzo osob jest bardzo szczensliwa Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Nel ,widac ,ze rozpieszczacie dzieciaka :loveu::loveu: a co do kotow to Cie ostrzegalam :eviltong:, Quote
Alicja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Supcio że Gabisia trafiła na kochający domek :loveu: Quote
monika083 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nell455 napisał(a):Ale czemu Gabunia jest taka dla dzieci wredna:angryy: ?? chciala bym to wiedziec moze ma jakies niemile doswiadczenia z dziecmi???:roll: Quote
Nell455 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ale czemu Gabunia jest taka dla dzieci wredna:angryy: ?? chciala bym to wiedziec Quote
gameta Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nell455 napisał(a):Ale czemu Gabunia jest taka dla dzieci wredna:angryy: ?? chciala bym to wiedziec A co konkretnie się dzieje ? Quote
giselle4 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Nell455 napisał(a):Ale czemu Gabunia jest taka dla dzieci wredna:angryy: ?? chciala bym to wiedziec Nic sie nie działo przeciwnie dzieci to był jej zywioł do zabawy....:oops: moze jest zazdrosna o dziecko ktore do ciebie sie przytula lub które bierzesz na ręce....;) Quote
Nadziejka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :thumbs::multi::loveu:pozdrawiamy wiosennie:loveu: Co dzis u was slychac? Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jakie superaśne wieści u Gabuni :multi::multi::multi: Nell pozdrawiam Cię i Gabi wiosennie :multi: Quote
giselle4 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Od moniki 083 dostałam -98zl na pokrycie długu Gabi. Bardzo dziękuej Moniko :loveu: Bardzo dziekuje tez gametce za pomoc w spłaceniu długu:loveu: Quote
gameta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 giselle4 napisał(a):Od moniki 083 dostałam -98zl na pokrycie długu Gabi. Bardzo dziękuej Moniko :loveu: Bardzo dziekuje tez gametce za pomoc w spłaceniu długu:loveu: Przestań :mad: nie ma za co :oops: ... Quote
Recommended Posts