Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzejmie donoszę, iż nabyłam drogą kupna jeden egzemplarz Dog&Sport, dziś, w Empiku na Marszałkowskiej. I z tego co widziałam to jeszcze sporo zostało:)

Posted

[quote name='Bewarka']Ja również otrzymałam dziś. :cool3: Wcisnął już ktoś te gumki do spodu miski w te otworki? Cholera, wyrzuce je, bo tylko mi na nerwach działają a jedna się już zgubiła, płytki się raczej nie porysują... :eviltong:[/quote]

Dostałam w zeszłym tygodniu :) razem z "miską" wielka, która może robić za basenik dla Kokosa. A gumki ... szkoda gadać- poddałam się:-(

Posted

Na początku myślałam, że też się poddam z tymi gumkami:evil_lol: Ale potem nie wciskałam ich na chama, tylko delikatnie, z prawej, z lewej, przekręciłam, dopchnęłam - i siedzą wszystkie trzy:cool3::evil_lol:

Posted

Ja je wyrzuciłam ;P Jedna mi się zgubiła, a z tamtymi nie chciało mi się bawić- głupie to to, na spokojnie nie chciały wejść, a w piwnicy był tylko cięższy młotek, więc sobie darowałam...:eviltong:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

O, to widze, ze nie tlyko ja miałam problemy z wsadzeniem tych gumek:evil_lol: Ale udało się:razz:
Wyszedł już letni numer? Bo chyba już powinien, a jeszcze mi nie przyszedł...

• 3 weeks later...
Posted

Do mnie doszło. Pogniecione, powyginane...:lol: Czy warto? Hmm...tematy ciekawe, pisane przez specjalistów, fajnie się czyta i kartki takie gładziuuutkie, hihi...ale moim zdaniem zdecydowanie za mało jak na cenę [B]6zł[/B]. I reklam nie brakuje.

Posted

[quote name='Kisses']Ja mam 2 dotychczasowe numery i dla mnie też za mało jak na 6zł... Dlatego pytam, co jest, bo nie wiem, czy warto jechać po to :diabloti:[/quote]

ja kupiłam ten nowy nr i jest nawet spoko :eviltong:
na pewno miałam więcej czytania niż w poprzednim numerze :evil_lol:
ale jak na taką cenę to rzeczywiście trochę więcej artykułów mogłoby być..

Posted

ja zamawialam prenumerate w zeszły poniedziałek, przelałam odrazu pieniądze i dzisiaj przyszły 2 numery (wiosna i lato) + miska.

Namęczyłam sie troche zeby te gumki wsadzic:evil_lol:, a miska wielka przyda sie na treningi agility do wody

Posted

[quote name='Marta_Ares']
[URL]http://images44.fotosik.pl/180/f51ccd424a00bd5emed.jpg[/URL]
miska juz przetestowana:lol:[/quote]

haha, moja też

Ma w Niej wodę na dworze, a jedzenia mieści się całe wiadro, dlatego mu w Niej karmy nie daję, bo dostaje tylko 10 łyżek stołowych na jedno danie :lol:

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/9108/alicjadwor015.jpg[/IMG]

[quote name='Marta_Ares']ja zamawialam prenumerate w zeszły poniedziałek, przelałam odrazu pieniądze i dzisiaj przyszły 2 numery (wiosna i lato) + miska.

Namęczyłam sie troche zeby te gumki wsadzic:evil_lol:, a miska wielka przyda sie na treningi agility do wody[/quote]

Jakie gumki :crazyeye: