Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez juz ja dostałam ( jakis tydzien temu).
Fajna gazetka - osobiscie bede ja kupowac, ale jak narazie nie znalazłam w niej nic co by mnie powalilo na kolana - nie bylo w niej nic o czym bym jeszcze nie czytała itd.
Czekam na jakies nowosci i moze pojawiłyby sie artykuły specjalistów w roznych dziedzinach ? OB, IPO ? FH ?

Napewno jest to pozytywna nowosc.

Posted

Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego.
Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły
Basia

Posted

[quote name='tulasy']Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego.
Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły[/quote]

Też mi się tak wydaję. :) Wczoraj dostałam i moim zdaniem pomysł świetny.

Posted

Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;)
Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci?

Posted

[quote name='Talia.']Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;)
Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci?[/quote]

Dołączam się do pytania

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Talia, to kwartalnik, więc przychodzi co 3 miesiące... :lol:
za przesyłkę się nie płaci, skoro nic nie ma o tym napisane...[/quote]
No tak zapomniałam, że to kwartalnik:eviltong:
Taki mały OT: Czy w prenumeracie PP i MP tez się nie płaci za przesyłkę?

Posted

dostalam i naprawde fajne...z pewnoscia zaprenumeruje-szczegolnie interesuja mnie artykoly o flyballu no i dowiedzialam sie ,ze u nas we wrocku jest klub przygotowujacy do startow w tej dyscyplinie.
Ogolnie godne polecenia-mysle,ze dla kazdego cos sie znajdzie :roll:

Posted

Przyszło do mnie wczoraj. Na początku popatrzyłam, przeleciałam i jakieś takie 'chude' mi się to wydawało jak na cene 6 zł. Ale jak zaczęłam czytać to niemal od dechy do dechy :D Bardzo fajna, wartościowa gazeta i w przeciwieństwie do innych czasopism nie ma pińćset reklam na strone, a ogólnie czyta się bardzo przyjemnie. :) Ta micha w prenumeracie do mnie nie przemawia, ale chyba zamówię, bo nie jestem pewna, czy u mnie można taką gazete znaleźć a nie będzie mi się chciało latać po mieście a poza tym taniej jest po prostu.

Posted

Następny numer pisma [B]Dog&Sport[/B] ukaże sie na poczatku kwietnia 2009 i bedzie go mozna kupic we wszystkich [B]empikach[/B] na terenie calego kraju :lol:

Na prenumeratę składają sie cztery numery: trzy numery tegoroczne począwszy od nr 2 oraz nr styczniowy z 2010 r.

Posted

[quote name='Molli']Można jeszcze zamawiać?[/quote]
Raczej tak. Tylko trzeba od razu podać adres, bo mi nie odpisali na pierwszego maila (wysłałam drugiego z adresem) i już myślałam, ze nie przyjdzie, a tu przyszło:eviltong:

Posted

Napisałam e-maila do nich czy jeszcze można zamawiać, to mi odpisali po ok.5 minutach , że mam podać adres to mi przyślą.
Ciekawe dlaczego Tobie nie napisali?
Szkoda, że tak późno się dowiedziałam.
Gdybym wcześniej znalazłam ten temat, tobym miała fajną lekturę na ferie, a teraz mam ostatni tydzień wolnego, więc przyjdzie po feriach.

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja napisałam- odpisali od razu.
Zapewne zaprenumeruję, najbardziej mnie interesuje frisbee:loveu:[/quote]

Witaj w klubie, ja też lubię frisbee.
A było w pierwszym numerze coś o frisbee?

Posted

[quote name='Molli']Witaj w klubie, ja też lubię frisbee.
A było w pierwszym numerze coś o frisbee? [/quote]
Tak, o ile dobrze pamiętam to historia frisbee i rodzaje dysków.

Posted

[quote name='Justys95']Tak, o ile dobrze pamiętam to historia frisbee i rodzaje dysków.[/quote]

Tym bardziej nie moge sie doczekać kiedy dostanę... Mam nadzieję żę jeżeli nie w tym to może w następnym numerze będzie temat odnośnie techniki rzutów... Chciałabym zacząć ćwiczyć na wiosnę...

Posted

Pisała Zielsko, ale w innym wątku. Proponuję połączyć wszystkie tematy i wstawić na jeden dział np. ten z czasopismami, bo tak to się wszystko miesza :cool3: A będzie coś o zaprzęgach, bo jak sport to sport, a w tym nr ani słówka?

[quote name='Zielsko']Mysle, ze nastepny numer spodoba sie Wam, bo bedzie grubszy :) i podejrzewam, ze bedzie tam tez wiecej sportow.[/quote]

Posted

[quote name='Molli']Drugi wątek znajduję się tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f914/nowe-czasopismo-dog-sport-131071/index5.html#post11848232[/URL][/quote]...jak również tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f90/nowe-czasopismo-dog-sport-131068/[/URL]

tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f89/nowe-czasopismo-dog-sport-131069/[/URL]

oraz tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f116/nowe-czasopismo-dog-sport-131073/[/URL]

Łacznie 5 wątków ;)

Posted

[quote name='Justys95']Pisała Zielsko, ale w innym wątku. Proponuję połączyć wszystkie tematy i wstawić na jeden dział np. ten z czasopismami, bo tak to się wszystko miesza :cool3: A będzie coś o zaprzęgach, bo jak sport to sport, a w tym nr ani słówka?[/quote]

Drugi wątek znajduję się tu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f914/nowe-czasopismo-dog-sport-131071/index5.html#post11848232[/URL]