basiapron Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 widziałam dzisiaj SZAMANA w metrze:smile: nie mylę się?? ktoś już dzwonił w jego sprawie?? Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 było kilka telefonów - może ktoś w niedzielę przyjedzie go zobaczyć - oby :kciuki: Quote
missiaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No to super ..oby sie udalo.. i dobrze ze jak cos to zdąże go poznac. juz się doczekać nie mogę Quote
Nel_a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-letnia-sunia-collie-znaleziona-w-lesie-potrzebna-specjalna-dieta-zabrze-129452/ tu jest sunia Collie. Może dla niej też coś znajdziecie. Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 póki co nie mamy nawet domku dla Szamana, a tak jak pisała irenaka - nie powinien być u missieek - on wymaga opieki indywidualnej, pielęgnacji Quote
irenaka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='malawaszka']póki co nie mamy nawet domku dla Szamana, a tak jak pisała irenaka - nie powinien być u missieek - on wymaga opieki indywidualnej, pielęgnacji[/quote] Czy nikt z Fundacji nie kontaktował się w sprawie zabrania Szamana od Missieek? To jest dla mnie bardzo dziwne:crazyeye: Quote
Kolia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='malawaszka']było kilka telefonów - może ktoś w niedzielę przyjedzie go zobaczyć - oby :kciuki:[/quote] Z niecierpliwością czekam na informację, czy Szaman podbił serce tego "kogoś"! Quote
missiaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jaki on piękniusi, widziałam go co prawda w ciemnościach.. ale podbiegł do mnie gdy przyjechałam.. A ile w nim energi;) biegał po całym podwórku jak szalony:) Jutro będę próbować poznać go bliżej:) Quote
malawaszka Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 kilka dni pozwoliło mu naprawdę się zmienić!!!! jak robiłam mu zdjęcia to owszem podchodził sie głaskać, ale dość nieufnie, a dziś? dziś radośnie podbiegał na wołanie! poszczekiwał, tulił się - nie ten sam pies :loveu: ogon merdający! od razu kilka lat mu ubyło :loveu: cudowny jest! piękny i duży :loveu: Quote
masienka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 moze nocna pora Szaman kogos oczaruje?:cool3: Quote
Kolia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jak niedzielne spotkanie w sprawie adopcji Szamanka? Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 czekamy na wizytę przed adopcyjną w Gliwicach, Siemianowicach i szukamy kogoś na wizytę we Włoszczowej - znacie kogoś z Włoszczowej? Quote
malawaszka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 znacie kogoś z Włoszczowej lub okolic? Quote
masienka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sciskam kciuki :p Malawaszko, mozesz napisac mi pw kto sprawdzal domek w Siemianowicach? Wlasnie tez mam chetnych stamtad.. Quote
malawaszka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 no własnie jeszcze nikt :shake: napisałam do Kama i ja i może uda się zeby Ona sprawdziła Quote
kama_i_ja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jestem:) Zrobię wizytę w weekend, no problem. Martwi mnie tylko to, że prawdopodobnie państwo dzwonili już dziś do mnie (nieznajomy numer), a ja nie mogłam odebrać, bo byłam w szkole. Myślicie, że wypada odpisać z Interenetu? Nie chcę żeby zniechęcili się przez taką głupotę:roll: Nie przerażajcie się proszę tym, że piszę o szkole. Jestem pełnoletnia, a do tego staro wyglądam:eviltong: i to nie będzie moja pierwsza wizyta. Quote
malawaszka Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 jak im zależy to zadzwonią jeszcze raz, a jak się zniechęcą to znaczy, że nie są warci zachodu ;) Quote
kama_i_ja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Alarm odwołany, już zadzwonili. Wizyta umówiona na sobotę na godzinę 12. Quote
Kolia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 To ja teraz siedzę jak na szpilkach i czekam na dobre wieści :) Quote
missieek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jutro jak nic nie wypadnie kastrujemy faceta moze ktos chetny do sponsoringu? :roll: sponsora na kastaarcje szukaja takze Kobra, Nuka, Finka, Dzina (na Pestke i Rubi mam) Quote
Kolia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jakiego rzędu to kwota? Czy mogłabym prosić na PW numer konta? Nic nie obiecuję, ale może uda mi się zdobyć kilka groszy :) Quote
Recommended Posts