Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']póki co nie mamy nawet domku dla Szamana, a tak jak pisała irenaka - nie powinien być u missieek - on wymaga opieki indywidualnej, pielęgnacji[/quote]

Czy nikt z Fundacji nie kontaktował się w sprawie zabrania Szamana od Missieek?
To jest dla mnie bardzo dziwne:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']było kilka telefonów - może ktoś w niedzielę przyjedzie go zobaczyć - oby :kciuki:[/quote]
Z niecierpliwością czekam na informację, czy Szaman podbił serce tego "kogoś"!

Posted

Jaki on piękniusi, widziałam go co prawda w ciemnościach.. ale podbiegł do mnie gdy przyjechałam.. A ile w nim energi;) biegał po całym podwórku jak szalony:) Jutro będę próbować poznać go bliżej:)

Posted

kilka dni pozwoliło mu naprawdę się zmienić!!!! jak robiłam mu zdjęcia to owszem podchodził sie głaskać, ale dość nieufnie, a dziś? dziś radośnie podbiegał na wołanie! poszczekiwał, tulił się - nie ten sam pies :loveu: ogon merdający! od razu kilka lat mu ubyło :loveu: cudowny jest! piękny i duży :loveu:

Posted

Jestem:)
Zrobię wizytę w weekend, no problem.
Martwi mnie tylko to, że prawdopodobnie państwo dzwonili już dziś do mnie (nieznajomy numer), a ja nie mogłam odebrać, bo byłam w szkole.
Myślicie, że wypada odpisać z Interenetu? Nie chcę żeby zniechęcili się przez taką głupotę:roll:

Nie przerażajcie się proszę tym, że piszę o szkole. Jestem pełnoletnia, a do tego staro wyglądam:eviltong: i to nie będzie moja pierwsza wizyta.