Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam na dodatek zdjęcia Szamana z domku. Ale przyznaję nie umiem ich przerzucić z komórki do kompa. Jak tylko wujek Romek dojdzie do siebie po operacji to poproszę o pomoc. Dzwoniła Pani Beatka, wszyscy są zachwyceni Szamanem. Podałam swój mail do kontaktu i mam nadzieję, że dostanę nowe wiadomości i zaraz Wam coś napiszę.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja spotkałam P. Beatkę na spacerku z Szamankiem. Szamanek zakochany w swojej Pani bez pamięci. Jak stałyśmy i rozmawiałysmy cały czas się przytulał do niej :loveu:. Z dziećmi doskonale się dogaduje, z sunią się bawią, apetyt mu dopisuje, pozwolił się bez problemu wyczesać. Poleciłam Pani Beatce mojego weta . Wogóle Szamanek jest bardzo kochany:loveu:

• 2 months later...
Posted

Wyadoptowałam dziś małą szelcikowatopodobną sunię bardzo sympatycznej parze z Gliwic. Od słowa do słowa okazało się, że to ktoś z ich rodziny ma Szamanka. Chłopak ma się ponoć świetnie :)

Posted

Tak to dzięki mojemu Szamankowi sunia ma domek tak zauroczył brata że zdecydowali się na adopcje.:multi:Szamanek ma się dobrze jest naprawde cudowny,jak się bawi ile daje nam miłości:multi::multi:.Na spacerach biega na wolności bawi się z innymi pieskami a w szczególności z suczką mojej sąsiadki,a z dziećmi śpi w łóżku.Próbuje wstawić jego zdjęcia na forum ale mi to nie wychodzi,wielka szkoda bo tak bardzo chciałabym się nim pochwalić moim Szamankiem.Jest naprawde wspaniały nie oddałabym go za żadne skarby świata co tu dużo mówić :loveu::lol::loveu:MÓJ KRÓLEWICZ:loveu::smile::-D:loveu::lol:.Pozdrawiam wszystkich .

Posted

o rany ale fajnie :loveu::loveu::loveu: Beata witaj i wymiziaj od nas tego królewicza :loveu::loveu::loveu: kochany chłopak z niego i cudownie, że ma taką fajną Rodzinkę :multi:

Posted

az sie poplakalam z wrazenia
jakbyscie go widzialy zaraz po zabraniu ze schronu to byscie tez sie wzruszyly :eviltong:

on przeszedl ogromna przemiane i nie pisze o zewnetrznej a glownie o wewnetrznej
jak do nas przyjechal to uciekal przed ludzmi!
a teraz tuli sie do dzieci super!!! :loveu:

ogromnie dziekuje za zdjecia

Posted

Dziękuje serdecznie za wklejenie fotek:multi:teraz moge się pochwalić:loveu: moim KRÓLEWICZEM:multi::multi::multi:jest świetny a jaki czuły nie da się tego opisać słowami.Pozdrawiam wszystkich,jeszcze raz dziękuje i zapraszam na odwiedziny do nas:lol::lol::loveu:

Posted

Nie Szamanek nie był golony ma taką sierść jak miał,teraz za trzy tygodnie szykuje mu się wizyta u weterynarza będzie miał usuwany ten złamany kieł bo nienadaje się do leczenia jest martwy wielka szkoda,a tak jest wszystko w porządku:multi::multi::loveu:Szamanek ma się świetnie:loveu::loveu::loveu::multi::lol:

• 2 weeks later...