Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZAMAN ma około 7-8 lat - jest pięknym, dużym samcem, spokojny, łagodny - z innymi psami nie ma problemu - czy taki piekny pies powinien mieszkać w kojcu???? On wymaga pielęgnacji, wyszczotkowania, kąpieli i ciepła - ciepłego kąta na emeryturę, albo chociaż domowego tymczasu, gdzie ktoś będzie miał czas o niego zadbać, wypielęgnować

Kontakt:
[email protected]
504 588 874

czy piękny i dumny collie powinien tak wyglądać?

zdecydowanie w kracie mu nie do twarzy :-(

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciałam go tutaj:

darmobranie.pl, adopcjapsa.pl, adopcje.org, polskastrefa.eu/ogloszenia/, 4lapy.pl/ogloszenia/, ogloszenia.tresura.pl/, ogloszenia.aleokazja.pl, schronisko24.pl/, dwukropek.pl/, autogielda.pl, kotopies.webd.pl, ogloszeniasuwalki.pl, neeon.pl, psy.low.pl, eoferty.com.pl, izg.pl, rozglos.net, ale.gratka.pl

Posted

Bardzo proszę o specjalną pomoc dla Szamana.
Wczoraj się dowiedziałam, że Szaman to pies którego Fundacja collie pilnie chciała zabierać do hotelu z schroniska w Ol..
Miessieek uratowała psiakowi życie, ale z całą pewnością nie może u Niej zostać. Jego sytuacja zdrowotna jest jasna ( nic już chłopaki nie grozi), ale z całą pewnością wymaga pracy nad psychiką. Przy tak ogromnej ilości psów Missieek nie jest w stanie podołać jeszcze z pracą nad psychiką tego psiaka.
Dzwoniłam wczoraj w tej sprawie już do Lucynki W. ale zdaję sobie sprawę, że Ona sama przy takim obciążeniu obowiązkami nie jest w stanie szukać dla Szamana miejsca. Dlatego proszę wszystkich o pomoc.
W Krakowie już wcześniej szukałam lokum dla niego ale brak miejsc, może ktoś będzie w stanie pomóc?