Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówiąc poważnie, to mała przez ten tydzień bardzo wyrosła. Jeszcze trochę a obszczeka potencjalnego chętnego. Na podwórku obszczekuje wszystko i wszystkich. Gania za Frededziem tak,że mało ogona nie zgubi. Dziś postawiła się Atosowi i musiałam ich rozdzielać. :mad:
Rośnie jej sierść i chyba broda. Ktoś podmienił mi słodkiego dzieciaka na rozwydrzoną nastolatkę :cool3:

Posted

Dzwoniłam do pani, Balbinki. Mała po kolejnym odrobaczeniu tak kasłała,że dostała kolejne leki. Jeszcze nie została zaszczepiona. Co za wstrętne paskudztwa dopadły te maluchy!!!! Malwinka tez jeszcze pokasłuje. Jutro jedziemy do lekarza. To najgroźniejszy pies w moim domu. Szczeka najgłośniej a wcale jej nie widać:evil_lol: Ale z Atosem się nie lubią, za to za Fredem biega krok w krok.

Posted

auraa napisał(a):
Dzwoniłam do pani, Balbinki. Mała po kolejnym odrobaczeniu tak kasłała,że dostała kolejne leki. Jeszcze nie została zaszczepiona. Co za wstrętne paskudztwa dopadły te maluchy!!!! Malwinka tez jeszcze pokasłuje. Jutro jedziemy do lekarza. To najgroźniejszy pies w moim domu. Szczeka najgłośniej a wcale jej nie widać:evil_lol: Ale z Atosem się nie lubią, za to za Fredem biega krok w krok.

kurdesz..............no nie mogę :(

Posted

Ogłoszenia dla Malwinki Cudowne szczenię szuka dobrego domku!!!

przygarnijzwierzaka.pl
szybko-sprzedam.pl
ogloszenia.aleokazja.pl ( kategoria psy oraz oddam)
adopcjapsa.pl
kupiepsa.pl ( kategoria mieszańce oraz za darmo)
eoferty.com.pl
bono-polska.pl
gieldaogloszen.pl
mojpupil.pl (kategoria znalazłem oraz oddam)
zgubiono.pl
alegratka.pl
warszawa.gumtree.pl