Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='viverna']Ulv? ;););)
No jak to Magda przeczyta to się serdecznie uśmieje!:lol:

No coś Ty viverna- ulv trzeba pomóc finansowo, żeby mogła dalej pomagać, a nie będzie kasy rozrzucać na prawo i lewo!;)

Nie, nie to jest osoba, która przeczytała ogłoszenie na gumtree ;)

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']No jak to Magda przeczyta to się serdecznie uśmieje!:lol:

No coś Ty viverna- ulv trzeba pomóc finansowo, żeby mogła dalej pomagać, a nie będzie kasy rozrzucać na prawo i lewo!;)

Nie, nie to jest osoba, która przeczytała ogłoszenie na gumtree ;)

Ty mnie źle zrozumiałaś! Jeżeli ta osoba zagwarantuje rotce utrzymanie do końca jej życia, to Ulv (która bardzo chciała tą rotkę wziąć) mogłaby ją wziąć :-) A oczko puściłam, bo wiem, ile Magda ma już na głowie... więc samo finansowe utrzymanie rotki może nie wystarczyć...

Posted

hm chyba bardziej chodzilo zeby ulv wzięła na platyny tymczas :lol: sunię.
Jak by był sponsor to trzeba jej miejsca szukac platego i juz, tylko niech się Pani okresli ile by chciala płacic, bo moze nie wie ile hoteliki kosztuja

Posted

[quote name='viverna']Ty mnie źle zrozumiałaś! Jeżeli ta osoba zagwarantuje rotce utrzymanie do końca jej życia, to Ulv (która bardzo chciała tą rotkę wziąć) mogłaby ją wziąć :-) A oczko puściłam, bo wiem, ile Magda ma już na głowie... więc samo finansowe utrzymanie rotki może nie wystarczyć...[/quote]
haha No to wtopiłam ze zrozumieniem! :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Koperek']A na stawy to ciepło potrzebne, a nie siedzenie w kojcu:shake:[/quote]
A właśnie, tak mi się wspomniało - co ona ma z tymi stawami i co dostaje na nie?
Móje Koanisko ma chore stawy, więc coś o tym wiem...
Kurczę, szkoda, że to wszystko takie drogie :placz: No nic, pomyslę nad tym... Oby ten potencjalny sponsor dorzucił tyle, by i na hotelik gdzieś starczyło i ewentualnie bylo trochę na stawy...

Posted

[quote name='Sally (od Koanka)']A właśnie, tak mi się wspomniało - co ona ma z tymi stawami i co dostaje na nie?
Móje Koanisko ma chore stawy, więc coś o tym wiem...
Kurczę, szkoda, że to wszystko takie drogie :placz: No nic, pomyslę nad tym... Oby ten potencjalny sponsor dorzucił tyle, by i na hotelik gdzieś starczyło i ewentualnie bylo trochę na stawy...[/quote]
Rocia z tymi stawami to starość ma:roll: Pewnie, że przydałyby się jakieś środki zaradcze, ale w schronie nie ma szans na podawanie czegokolwiek do miski:shake:

Posted

No to widzę że mnie ciocie w rotke wrabiają ;)
...a poważnie- jeśli znajdzie się sponsor na finansowanie płatnego DT, to nie widze problemu. Głupio mi ze nie oferuje po prostu DT, ale niestety w tym momencie nie moge sobie na to pozwolić, mam zbyt podbramkowa sytuację :oops:

Posted

[quote name='Koperek']Rocia z tymi stawami to starość ma:roll: Pewnie, że przydałyby się jakieś środki zaradcze, ale w schronie nie ma szans na podawanie czegokolwiek do miski:shake:[/quote]

No to chyba jedynym wyjściem jest ją z tamtąd zabrać na płatny DT, propozycja już jest, potrzebny sponsor. Co z tamtą panią, o której pisałaś?

EDIT: Co do leków, mogę powiedzieć co dostaje mój Koanek, ale na to trochę kasy trzeba :placz:

Posted

[quote name='GoskaGoska']ulv a ile bys chciala za sunié, napisz i zaczniemy szukac deklaracji
Pani, która do mnie napisała stwierdziła, że nie będzie problemu z finansowaniem.

Dodałam małą też na:
- przygarnijzwierzaka.pl
- ale.gratka.pl

Posted

[quote name='GoskaGoska']no to czas na deklaracje, ile za sunie , zeby Pani powiedziec , zeby byla swiadomo ile to moze byc , bo moze nie zdaje sobie sprawy, i czy wie ze to moze byc dlugotrwale placenie
Do tego ja bym doliczyła koszt arthroflexu. Wiem, że w tej chwili ważniejszy jest domek, ale ją te stawy muszą strasznie boleć... A lepiej to od razu podliczyć z i bez, żeby sprawdzić, czy podołamy. Proszę Cię, Koperku, dowiedz się, ile ta Pani mogłaby płacić... I rzeczywiście musiałabyś ją uświadomić, że to może trwać...:-(

Posted

[quote name='Bella1']Bo jak wczoraj się o tym dowiedziała to ją normalnie zatkało i chyba jeszcze trzyma :evil_lol:
DOKŁADNIE! :eviltong:

Mam ją cały czas w głowie, ale jak wchodzę na dogo to tylko te bidy mi w głowie i zapominam, żeby się podzielić szczęściem...