konikowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A tak z ciekawości, bo już mi się wszystko miesza:P Kiedy maluch będzie miał swój pierwszy start na wystawie? Quote
werbena520 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Darianna napisał(a):Ruda szarańcza... Bo jak obskoczą jakiegoś psa lub człowieka na powitanie to nie da się ich inaczej nazwać ;) :D..znamy to,znamy...najlepiej walnąć się na glebę:lol: ..na czas powitania:diabloti: Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 konikowa - jak się w końcu zdecyduję to w Poznaniu ;) Quote
konikowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To się decyduj!! Mówię Ci, warto;) Ja się chyba dzisiaj zgłoszę:D I w Kielcach też się pojawcie:D Quote
Czarnulka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Chce fokti nowe ;) co tam słychać u was? Quote
IrishDevils Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Darianna, a nie wiem czy wiesz ale do Poznania to jedziemy razem :diabloti:. Na pewno cię to cieszy :evil_lol::evil_lol:. Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 no baaaaa :D Moje chłopaki mogą puścić kilka razy pawia w trasie, a starszy ślini się co najmniej przez połowę drogi tam, więc będzie wesoło ;) Ale dam im aviomarin, moze przejdą to ulgowo ;) ps. Jedziemy tam i z powrotem czy jakiś nocleg przed wystawą jest planowany? bo ja nic nie wiem ;) Ja tylko na razie z Ewą ustaliłam, że się zabieram z nią, a o szczegółach wyprawy nie zdążyłam pogadać :D Quote
Tecia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Darianna napisał(a):no baaaaa :D Moje chłopaki mogą puścić kilka razy pawia w trasie, a starszy ślini się co najmniej przez połowę drogi tam, więc będzie wesoło ;) Ale dam im aviomarin, moze przejdą to ulgowo ;) ps. Jedziemy tam i z powrotem czy jakiś nocleg przed wystawą jest planowany? bo ja nic nie wiem ;) Ja tylko na razie z Ewą ustaliłam, że się zabieram z nią, a o szczegółach wyprawy nie zdążyłam pogadać :D Heheheh jedziemy na jeden raz :) tzn starto ode mnie około 3-4 rano i powrot po wystawie wiec pewnie kolo 22 no chyba ze.......:) A co z Zabrzem nie jedziesz jednak ?? Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Jade do Zabrza, za to rezygnuje z Kielc :D Więc będę w tym roku we: Wrocław, Zabrze + Poznań :D Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Bylismy w Biedronce na zakupach :D Obkupilismy sie w tanią tandetę, ciekawe ile wytrzyma ;) nasze zakupy: i chłopaki w obróżkach - młodemu trzeba dorobić dziurkę ;) Quote
***kas Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ooooo, kiedy będziecie w poznaniu Rudzielce? Se przyjdę was pooglądać:diabloti: może znowu będą jakieś atrakcje, typu uciekający seter epizod 2 :evil_lol:?? A tak w ogóle to ta galeria jest zła! bardzo bardzo bardzo zła! Teraz to już w ogóle jestem rozdarta, mówiłam, że nigdy więcej żadnego myśliwskiego, ale jak sobie tu pooglądam, to jakoś serce szybciej bije, na widok Twoich dżentelmenów:placz: pozdrawiamy Kaśka i ferajna:razz: Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kasiu, będziemy w niedzielę o ile mnie pamięć nie myli :D Ja będę tą, która usiłuje utrzymać dwa rude wariaty :) Nie sposób mnie pomylić, zwłaszcza że Branda z daleka słychać jak mu się spodoba jakaś suczka - śpiewa jej serenady ;) Quote
***kas Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 przyjdę sobie popatrzeć, może się odkocham? :eviltong: Z cała pewnością was znajdę, a wtedy proszę mi naopowiadać jakie to przebrzydłe, wstrętne i okropne psy są, że w ogóle to najlepiej chomika mieć:diabloti: W razie czego jakaś tam pomoc mogę zaoferować, gorącą herbatkę czy zimny soczek;) Quote
WeronikaM Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/7158/cp1210023copy.jpg :loveu: super Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Świetnie wygladają w tych obróżkach :loveu: Ale miny mają jakieś niespecjalne, chyba ich tym pozowaniem wykończyłaś :evil_lol: Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 nie tyle pozowaniem co lampą błyskową ;) Quote
Tecia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Darianna napisał(a):nie tyle pozowaniem co lampą błyskową ;) Hihihi nie bedziesz jedyna szarpiaca sie z dwoma rudymi:) Moje chlopaki tez do cywilizowanych nie naleza a jesczze biala wariatka bedzie je nakrecac wiec bedzie wesolo:) Obroze sa sliczne tylko blagam sprawdz czy od spodu sa miekkie :cool3: bo jak nie maja filcu lub czegos w tym stylu to beda wycierac futerko:) a chlopaki jeszcze mlokosy wiec delikatne maja :cool3: Wiem wiem ze przynudzam ale ja tak na wyrost :diabloti: A w Zabrzu bedzie wesolo bo się szykuje zjazd Lofciakow :) Dessi i Daki to jedna para a obok Presto jeszcze Gaja i byc moze Amber bedzie :) jednym slowem nalot Lofty:) Quote
McDzik Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Widzę w Zabrzu wesoło będzie !:cool3: A Dunkierka w domu grzeje wtedy :mad: Quote
Darianna Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 O, Nie mają filcu... Lipa. Ale jak je założę raz na ruski rok z okazji wyjścia na miasto to może tak źle nie będzie ;) Będzie się działo w Zabrzu :D We Wrocku zlot Neivenków, w Zabrzu Lofciaków, a w Poznaniu...? Zlot pogłowia seterów w Polsce ;) Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No to ja przynajmniej fotki pooglądam z tego zlotu - bo napewno będzie zatrzęsienie ... :multi::multi::multi: Quote
Tecia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Darianna napisał(a):O, Nie mają filcu... Lipa. Ale jak je założę raz na ruski rok z okazji wyjścia na miasto to może tak źle nie będzie ;) Będzie się działo w Zabrzu :D We Wrocku zlot Neivenków, w Zabrzu Lofciaków, a w Poznaniu...? Zlot pogłowia seterów w Polsce ;) A w Poznaniu miejmy nadzieję iż dzięki dobremu sędziemu będzie zlot najpiękniejszych rudych w ilości przytłaczającej :) Jak umiem liczyć to od nas z autka wyskoczy 5 rudasów:) Quote
Darianna Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Potrzebuję do Poznania trzeciej ręki na pstrykanie zdjęć ;) Quote
Neiven Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Darianna napisał(a):We Wrocku zlot Neivenków Zlocik nam się chyba troszkę pomniejszy, bo Sida, przez te letnie urlopy w zwiazkach nie zgłosili (no ale dla Brandulca to 1 konkurent mniej :P). Quote
WeronikaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jak umiem liczyć to od nas z autka wyskoczy 5 rudasów wow :-o co to za samochód pomieści tyle wulkanów energii :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts