Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Ruda szarańcza... Bo jak obskoczą jakiegoś psa lub człowieka na powitanie to nie da się ich inaczej nazwać ;)

:D..znamy to,znamy...najlepiej walnąć się na glebę:lol: ..na czas powitania:diabloti:

Posted

no baaaaa :D

Moje chłopaki mogą puścić kilka razy pawia w trasie, a starszy ślini się co najmniej przez połowę drogi tam, więc będzie wesoło ;) Ale dam im aviomarin, moze przejdą to ulgowo ;)

ps. Jedziemy tam i z powrotem czy jakiś nocleg przed wystawą jest planowany? bo ja nic nie wiem ;) Ja tylko na razie z Ewą ustaliłam, że się zabieram z nią, a o szczegółach wyprawy nie zdążyłam pogadać :D

Posted

Darianna napisał(a):
no baaaaa :D

Moje chłopaki mogą puścić kilka razy pawia w trasie, a starszy ślini się co najmniej przez połowę drogi tam, więc będzie wesoło ;) Ale dam im aviomarin, moze przejdą to ulgowo ;)

ps. Jedziemy tam i z powrotem czy jakiś nocleg przed wystawą jest planowany? bo ja nic nie wiem ;) Ja tylko na razie z Ewą ustaliłam, że się zabieram z nią, a o szczegółach wyprawy nie zdążyłam pogadać :D

Heheheh jedziemy na jeden raz :) tzn starto ode mnie około 3-4 rano i powrot po wystawie wiec pewnie kolo 22 no chyba ze.......:)
A co z Zabrzem nie jedziesz jednak ??

Posted

ooooo, kiedy będziecie w poznaniu Rudzielce? Se przyjdę was pooglądać:diabloti: może znowu będą jakieś atrakcje, typu uciekający seter epizod 2 :evil_lol:??

A tak w ogóle to ta galeria jest zła! bardzo bardzo bardzo zła! Teraz to już w ogóle jestem rozdarta, mówiłam, że nigdy więcej żadnego myśliwskiego, ale jak sobie tu pooglądam, to jakoś serce szybciej bije, na widok Twoich dżentelmenów:placz:

pozdrawiamy Kaśka i ferajna:razz:

Posted

Kasiu, będziemy w niedzielę o ile mnie pamięć nie myli :D Ja będę tą, która usiłuje utrzymać dwa rude wariaty :) Nie sposób mnie pomylić, zwłaszcza że Branda z daleka słychać jak mu się spodoba jakaś suczka - śpiewa jej serenady ;)

Posted

przyjdę sobie popatrzeć, może się odkocham? :eviltong:
Z cała pewnością was znajdę, a wtedy proszę mi naopowiadać jakie to przebrzydłe, wstrętne i okropne psy są, że w ogóle to najlepiej chomika mieć:diabloti:
W razie czego jakaś tam pomoc mogę zaoferować, gorącą herbatkę czy zimny soczek;)

Posted

Darianna napisał(a):
nie tyle pozowaniem co lampą błyskową ;)

Hihihi nie bedziesz jedyna szarpiaca sie z dwoma rudymi:)
Moje chlopaki tez do cywilizowanych nie naleza a jesczze biala wariatka bedzie je nakrecac wiec bedzie wesolo:)
Obroze sa sliczne tylko blagam sprawdz czy od spodu sa miekkie :cool3: bo jak nie maja filcu lub czegos w tym stylu to beda wycierac futerko:) a chlopaki jeszcze mlokosy wiec delikatne maja :cool3:
Wiem wiem ze przynudzam ale ja tak na wyrost :diabloti:
A w Zabrzu bedzie wesolo bo się szykuje zjazd Lofciakow :)
Dessi i Daki to jedna para a obok Presto jeszcze Gaja i byc moze Amber bedzie :) jednym slowem nalot Lofty:)

Posted

O, Nie mają filcu... Lipa. Ale jak je założę raz na ruski rok z okazji wyjścia na miasto to może tak źle nie będzie ;)

Będzie się działo w Zabrzu :D We Wrocku zlot Neivenków, w Zabrzu Lofciaków, a w Poznaniu...? Zlot pogłowia seterów w Polsce ;)

Posted

Darianna napisał(a):
O, Nie mają filcu... Lipa. Ale jak je założę raz na ruski rok z okazji wyjścia na miasto to może tak źle nie będzie ;)

Będzie się działo w Zabrzu :D We Wrocku zlot Neivenków, w Zabrzu Lofciaków, a w Poznaniu...? Zlot pogłowia seterów w Polsce ;)

A w Poznaniu miejmy nadzieję iż dzięki dobremu sędziemu będzie zlot najpiękniejszych rudych w ilości przytłaczającej :)
Jak umiem liczyć to od nas z autka wyskoczy 5 rudasów:)

Posted

Darianna napisał(a):
We Wrocku zlot Neivenków

Zlocik nam się chyba troszkę pomniejszy, bo Sida, przez te letnie urlopy w zwiazkach nie zgłosili (no ale dla Brandulca to 1 konkurent mniej :P).