Cieplutkaa. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 I od nas przyjmij najlepsze życzenia! :loveu::loveu::loveu: Quote
FredziaFredzia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Darianna - wszystkiego najlepszego! Spóźnione, ale jak najbardziej szczere! Wyobraziłam sobie Twoją minę kiedy Pani poprosiła o dowód. :lol: STO LAT! Albo nawet te dwieście, setery dadzą radę z wózkiem! ;) Quote
jamnicze Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Sto LAT !!!! Piękny widok - seter w biegu :) http://img831.imageshack.us/img831/4319/pict2106.jpg I gratulacje za Kielce Quote
lirael Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :new-bday::tort::BIG: Przygoda z dowodem - rewelacja! :D Quote
Darianna Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Przedstawiam moja nową stronkę www, jeszcze sporo pracy w uzupełnianiu treści i poprawek kilka, ale przedstawić można :) http://daria.legawce.com/ design by corneccy.com Quote
jonQuilla Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [FONT=Georgia]strona super ;) najdłużej rozety oglądałam, zdolne dziewcze z Ciebie :cool3:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A ja mam problemy z odczytaniem menu (po lewej stronie) - czcionka jak dla mnie mało czytelna... No i miałam duuuuuuze problemy z odczytaniem nazwy hodowli... Pzdr. Quote
Kalunia_C Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kochani, Armin potrzebuje operacji na którą nas nie stać. Staramy się uzbierać fundusze jak potrafimy. Jeśli możecie pomóc, zajrzyjcie na allegro: http://allegro.pl/cegielka-na-operacje-piekne-kolczyki-i1333857223.html Przekażcie też link znajomym, może ktoś zechce pomóc. Liczy się każdy grosz. Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote
FredziaFredzia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Stronka super, ale faktycznie czcionka menu taka trochę mało czytelna. ;) Quote
FLY Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Asiaczek napisał(a): No i miałam duuuuuuze problemy z odczytaniem nazwy hodowli... a to fakt, zastanawiałam się i przypatrywałam dość długo i za nic nie wiedziałam co tam jest. dopiero z paska adresu..:P swoją drogą to to przydomek?:) czy nazwa stonki tylko? Quote
jamnicze Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mi też się nie udało odczytać tej nazwy ale bardzo podoba mi się kolorystyka strony :) My też pracujemy nad stronką, niedługo ją przedstawimy ;) Quote
Darianna Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Jeszcze oficjalnie nie przydomek :) A nad stronką prace jeszcze trwają, dziękuję za wszystkie uwagi :) Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dziś przyszpanujemy z Brando, który zakończył w Kielcach swój sezon wystawowy na ten rok :) Z tej okazji małe podsumowanie i sesja ze złomem na szyi i naczyniami liturgicznymi :diabloti: 2010: 12 wystaw: CACIB Rzeszów - dosk II CACIB Presov - dosk, I CACIB Katowice - dosk I, CWC CAC Krosno - dosk I Club show Antoninek - dosk I, CWC CACIB Leszno, Prestige 2010- dosk I, CWC, res.CACIB CAC Legnickie Pole (Gundogs Show) - dosk II CAC Legnickie Pole - dosk II CACIB Wrocław - dosk III CAC Rybnik (Gundogs Show) - dosk I, CWC, Winner CAC Rybnik - dosk I, CWC, Winner, BOB, BOG I CACIB Kielce - dosk I, CWC res.CACIB (przechodzący) Zdobyty tytuł Championa Polski, rozpoczęty Interchampionat. W 2011 będziemy w Polsce gościć rzadko, na pewno w Katowicach i może Rzeszów. Postaramy się poodwiedzać wystawy w ościennych krajach :diabloti: No i polatać na wiosnę po polach w celu zdania Field Trialsów :evil_lol: Sesja z okazji zakończenia sezonu: Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Pańcia, nie chce już mi się... I w celach reklamowych - sylwetka Brando pracowicie wycięta z tła ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piękne podsumowanie :lol: Brawo dla Brando :multi::multi:[/FONT] Quote
FLY Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 super sesja no i wyniki;) myslalam ze w legionowie jeszcze bedziecie??chyba tak pisałaś.. a!-bosko w tym łańcuszku złotym;) Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Będę w Nowej Rudzie i Legionowie - ale z Karmelem :) Dlatego jemu jeszcze podsumowania nie robię ;) Quote
FLY Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 aa no fakt, że Karmel niepodsumowany jeszcze..;) nie ma pokusy żeby zabrac oba skoro i tak już jedziesz tak daleko..? Quote
ewtos Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Brando:loveu: cudny, dostojny jak zawsze, no a ta pierś jeszcze niejeden medal udźwignie :lol:. Gratuluję wychowanka :loveu:. Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 FLY napisał(a):aa no fakt, że Karmel niepodsumowany jeszcze..;) nie ma pokusy żeby zabrac oba skoro i tak już jedziesz tak daleko..? Właśnie nie :) Po pierwsze finanse nie rozpieszczają, a po drugie możliwe, że będę się pociągiem targać, a z dwoma to nierealne. Karmelo ma misję do wykonania ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Gratuluję sukcesów, naprawdę imponujący rok! :D My sobie w tym odpuściliśmy wystawy, była matura, wybór studiów, przeprowadzka... Ale w przyszłym myślę znów wrócimy. ;) Quote
FLY Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 a to musi być jakaś niezwykle ważna misja, że chce się Wam pociągiem tak daleko.. B-) ja raz się skusiłam 3miasto-poznań i już dziękuje. szkoda że seterki w sobote w legionowie:/ rzeszów i presov tez jak na złość.. Quote
Zuza i Noddy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 W tych medalach na szyi wygląda świetnie, powiesiłaś je na jakiejś wstążce? A sylwetka to cudo po prostu. Quote
Recommended Posts