Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
No co Ty, takie brzydkie zdjęcia i nieprofesjonalne ;)

ps. miło mi :)

heh ... u nas też wiele im brakuje :evil_lol:
musimy porad mistrzów słuchać to będą superanckie :razz:

Posted

Spacer jest od spaceru, zabawki są w domu. Czasem jakąś biorę, ale przez to, że w domu jest dostępna cały czas to nie jest wielką atrakcją. Bym musiała mieć coś ekstra tylko na spacery, to może?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jak tam czarna gadzina, która jest spokrewniona z moją czarną gadziną, a równocześnie jego właściciele są spokrewnieni z Tobą, co znaczy, że :hmmmm: ... jesteśmy rodziną :sweetCyb::sweetCyb: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
:diabloti:

Posted

Darianna napisał(a):
Być poproszonym o dowód osobisty przy zakupie piwa w dzień swoich 27 urodzin - bezcenne :diabloti::diabloti::diabloti:

heh
czasem tak bywa że człowiek na nieletniego wygląda

qrcze ja w zeszłym roku poszłam z synem do sklepu po spacerze z psiną, więc
obydwoje na sportowo, ja włosy w kitkę spięte, bryle na nosie bo ze względu na wiek niedowidzę :diabloti: ... wchodzimy do sklepu, synuś lat 16 wyższy ode mnie o łepetynę przepycha się ze mną które pierwsze przez bramkę przelezie, łapie mnie szczeniak :diabloti: za bety i odciąga do tyłu ... doskakuje do nas starszy pan i wrzeszczy "łobuzie, nie bij siostry bo ojcu powiem i ci skórę wygarbuje" :evil_lol: ... młody na to do pana "przepraszam już nie będę, chodź aśka stawiam colę"
pan nie miał okularów więc to wszystko tłumaczy :evil_lol:

czy masz dziś urodziny ?

Posted

[FONT=Arial] i jeszcze jeden i jeszcze raz ....:knajpa:.....Sto lat STO lat ...sto lat niech żyje NAMmmmmm..... a kto z Nami nie wypije niech go piorun trzaśnie [/FONT]

Posted

na co mi dwieście? stara będe i niedołężna,.. setery wózek inwalidzki będą mi ciągnąć za sobą :diabloti::diabloti::diabloti:

za życzenia pięknie dziękuję :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial] i jeszcze jeden i jeszcze raz ....:knajpa:.....Sto lat STO lat ...sto lat niech żyje NAMmmmmm..... a kto z Nami nie wypije niech go piorun trzaśnie [/FONT]

:popcorn::BIG: sto lat, sto lat nieeeeech żyyyyjjjjjjjeeeeeee naaaaaaaaam !!!!!!!!