Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Duże się bawią, mały obserwuje z bezpiecznej odległości :loveu:

Jak urosnę, to też będę się tak bawił, zobaczycie! :roll:

Baw się ze mną, baw!

tu jestem, tu jestem!

mały zaczepia, duża leży i kwiczy ze śmiechu :turn-l:

Posted

Dziękujemy za zachwyty :)

Młody dostał dziś piszczącą kaczkę. Myślałam, że będzie większa. Od dziś czytam uważnie wszelkie opisy przedmiotów zamawianych przez net :eviltong:. Bo okazało się, że kaczka ma rozmiar jorczkowy...Nawet film nakręciłam, jak się bawi. Niestety nic prawie nie widać, za to kaczkę słychać aż miło :diabloti:

YouTube - Brando i kaczka

No i zdjęcia z kaczką:

Posted

Kaczka ma się świetnie, cała i zdrowa :loveu: Mam psa bez zapędów niszczycielskich, jeśli chodzi o jego zabawki. Wszystkie jego miśki są całe, zabawki też. Jedyne co dewastuje to plastikowe butelki i gazety :diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']Kaczka ma się świetnie, cała i zdrowa :loveu: Mam psa bez zapędów niszczycielskich, jeśli chodzi o jego zabawki. Wszystkie jego miśki są całe, zabawki też. Jedyne co dewastuje to plastikowe butelki i gazety :diabloti:[/quote]

U mnie to samo, poza długopisami. Uwielbia je rozgryzać :evil_lol:

Posted

Śliiiiiiiiczny psiak:loveu: ,ale za to moj pies nie oszczedza zabawek najbardziej lubi miśki z ktorych wygryza oczy i wszystko co twarde , a na końcu wyciaga z pluszakow wate :evil_lol:Pozdro dla ciebie i psa:lol: Brando to suuuuper psisko;)